Ковбасний суп
Справжній ковбасний суп - це ситне гаряче блюдо, яке традиційно подається на теренах Німеччини, адже саме німці славляться різноманіттям ковбасних м'ясних виробів і вже точно розбираються в тонкощах приготування ароматних страв на їх основі.
У цій статті ми розберемося з тим, як варити ковбасний суп на основі асорті з різних ковбас по традиційному німецькому рецептом.
Класичний німецький ковбасний суп готується з декількох сортів м'яса і сосисок, в доповненні овочів, прянощів та наваристого бульйону.
Інгредієнти:
свинячі реберця - 1 кг;
копчені сосиски - 250 г;
соски варені - 200 г;
бекон - 5 смуг;
квашена капуста - 4 ст.;
картопля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
зелень кропу - 1 пучок;
петрушка - 1 пучок;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Перед тим як приготувати ковбасний суп, необхідно зварити бульйон. Для цього свинячі реберця ретельно промиваємо під струменем холодної води і кладемо в каструлю варитися з 3 літрами води на малому вогні. Час варіння бульйону - близько 15-2 годин, або до тих пір, поки м'ясо не почне відставати від кісток. Під час варіння м'яса не забувайте прибирати з поверхні води піну, що утворюється, а після готування процідіть бульйон через 2-3 шари марлі.
Моркву, цибулю і картоплю нарізаємо довільно і закладаємо на сковороду. Тушкуємо овочі з парою ополоників бульйону на малому вогні до м'якості.
Поки овочі тушатся - м'ясо відокремлюємо від кісток і повертаємо в бульйон. Туди ж відправляємо квашену капусту, і вже готові овочі. Останніми в бульйон йдуть сосиски: їх традиційно крупно нарізають і після закладки в гарячий бульйон, вимикають вогонь і настоюють суп 20-30 хвилин.
Німецький ковбасний суп можна подавати до столу з парою зажаристих грінок, притрусивши зеленню. Приємного апетиту!
У цій статті ми розберемося з тим, як варити ковбасний суп на основі асорті з різних ковбас по традиційному німецькому рецептом.
Німецький ковбасний суп
Класичний німецький ковбасний суп готується з декількох сортів м'яса і сосисок, в доповненні овочів, прянощів та наваристого бульйону.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як приготувати ковбасний суп, необхідно зварити бульйон. Для цього свинячі реберця ретельно промиваємо під струменем холодної води і кладемо в каструлю варитися з 3 літрами води на малому вогні. Час варіння бульйону - близько 15-2 годин, або до тих пір, поки м'ясо не почне відставати від кісток. Під час варіння м'яса не забувайте прибирати з поверхні води піну, що утворюється, а після готування процідіть бульйон через 2-3 шари марлі.
Моркву, цибулю і картоплю нарізаємо довільно і закладаємо на сковороду. Тушкуємо овочі з парою ополоників бульйону на малому вогні до м'якості.
Поки овочі тушатся - м'ясо відокремлюємо від кісток і повертаємо в бульйон. Туди ж відправляємо квашену капусту, і вже готові овочі. Останніми в бульйон йдуть сосиски: їх традиційно крупно нарізають і після закладки в гарячий бульйон, вимикають вогонь і настоюють суп 20-30 хвилин.
Німецький ковбасний суп можна подавати до столу з парою зажаристих грінок, притрусивши зеленню. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Тушкована капуста з сосискою
Додати пікантності звичайної тушкованої капусти допоможе класичний німецький спосіб її приготування з додаванням сосисок. Ароматна капуста з
Бульйон в мультиварці
Тепер, для варіння курячого бульйону не потрібно годинами стояти і знімати з нього пінку і намагатися зробити його більш прозорим, адже бульйон в
Куллама
Куллама - це страва татарської кухні, яке складається з м'ясного бульйону, скибочок жирного м'яса, домашньої локшини і овочів. Розглянемо детальніше
Зельц - рецепт
Зельц - це страва німецької кухні, зазвичай готується з свинячих субпродуктів. В результаті, із залишків туші виходить ситна і смачна ковбаса, яку
Німецький суп «Айнтопф»
Айнтопф - це традиційне і оригінальна страва німецької кухні, що заміняє собою обід з двох страв. В перекладі з німецької язика означає - «все в