Німецький суп «Айнтопф»
Айнтопф - це традиційне і оригінальна страва німецької кухні, що заміняє собою обід з двох страв. В перекладі з німецької язика означає - «все в одному горщику».
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
печериці - 300 г;
вода - 2 л;
картопля - 1 кг;
морква - 2 шт.;
квасоля - 250 г;
цибулина - 3 шт.;
рослинна олія - за смаком;
спеції.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати німецький суп "Айнтопф". Квасоля перебираємо, промиваємо і залишаємо отмачиваться на кілька годин. Потім відварюємо в підсоленій воді до готовності і відкидаємо на друшляк. Цим часом обробляємо свинину, нарізаємо її кубиками і обсмажуємо на рослинному маслечко в чавунці.
Далі наливаємо води, щоб вона покрила м'ясо і тушкуємо до м'якості. Овочі миємо, чистимо, картоплю нарізаємо кубиками, цибулю - півкільцями, перець і моркву - соломкою. Грибочки шаткуємо пластинами, після чого пасеруємо їх до рум'яного кольору. Потім на м'ясо викладаємо все шарами: квасолю, овочі, гриби, солимо і доливаємо води. Тушкуємо блюдо 30 хвилин і розкладаємо густий суп по тарілках.
Інгредієнти:
яловичина на кістці - 500 г;
вода - 1 л;
картопля - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
віденські сардельки - 500 г;
салямі - 200 г;
квашена капуста - 500 г;
солоний огірок - 3 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
З яловичини і 1 літра води варимо бульйон. Потім кладемо цілком очищений картопля і тушкуємо до готовності. Далі акуратно виймаємо з бульйону яловичину і картоплю, м'ясо відокремлюємо від кісток і дрібно нарізаємо, а картоплю розминаємо в пюре. Після цього всі перекладаємо назад в слабо киплячий бульйон. Чистимо цибулину, шаткуємо разом з ковбасою і сардельками кільцями й обсмажуємо в невеликій кількості масла. Потім додаємо подрібнені солоні огірочки , кладемо квашену капусту і томатну пасту. Тушкуємо на слабенькому вогні приблизно 10 хвилин, а потім перекладаємо обжарку в бульйон, солимо і варимо під кришкою 40 хвилин.
Інгредієнти:
баранина - 500 г;
вода - 2 л;
картопля - 500 г;
помідори - 350 г;
горошок - 1 ст.;
квасоля - 1 ст.;
крохмаль - 2 ч. ложки;
сметана - 200 мл;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками і обсмажуємо в гарячому маслечко. Потім заливаємо окропом, приправляємо спеціями і варимо до готовності. Помідори і картоплю нарізаємо кубиками, викладаємо в сковороду і готуємо ще 10 хвилин. Далі кидаємо молоду квасолю і відварений горошок. Ще раз кип'ятимо суп, після чого вливаємо в нього сметану, збиту з крохмалем.
Рецепт німецького супу «Айнтопф»
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати німецький суп "Айнтопф". Квасоля перебираємо, промиваємо і залишаємо отмачиваться на кілька годин. Потім відварюємо в підсоленій воді до готовності і відкидаємо на друшляк. Цим часом обробляємо свинину, нарізаємо її кубиками і обсмажуємо на рослинному маслечко в чавунці.
Далі наливаємо води, щоб вона покрила м'ясо і тушкуємо до м'якості. Овочі миємо, чистимо, картоплю нарізаємо кубиками, цибулю - півкільцями, перець і моркву - соломкою. Грибочки шаткуємо пластинами, після чого пасеруємо їх до рум'яного кольору. Потім на м'ясо викладаємо все шарами: квасолю, овочі, гриби, солимо і доливаємо води. Тушкуємо блюдо 30 хвилин і розкладаємо густий суп по тарілках.
Німецький "Айнтопф" з сардельками
Інгредієнти:
Приготування
З яловичини і 1 літра води варимо бульйон. Потім кладемо цілком очищений картопля і тушкуємо до готовності. Далі акуратно виймаємо з бульйону яловичину і картоплю, м'ясо відокремлюємо від кісток і дрібно нарізаємо, а картоплю розминаємо в пюре. Після цього всі перекладаємо назад в слабо киплячий бульйон. Чистимо цибулину, шаткуємо разом з ковбасою і сардельками кільцями й обсмажуємо в невеликій кількості масла. Потім додаємо подрібнені солоні огірочки , кладемо квашену капусту і томатну пасту. Тушкуємо на слабенькому вогні приблизно 10 хвилин, а потім перекладаємо обжарку в бульйон, солимо і варимо під кришкою 40 хвилин.
Німецький суп "Айнтопф"
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками і обсмажуємо в гарячому маслечко. Потім заливаємо окропом, приправляємо спеціями і варимо до готовності. Помідори і картоплю нарізаємо кубиками, викладаємо в сковороду і готуємо ще 10 хвилин. Далі кидаємо молоду квасолю і відварений горошок. Ще раз кип'ятимо суп, після чого вливаємо в нього сметану, збиту з крохмалем.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з пікші
Любителі юшки обов'язково оцінять ароматний суп з пікші! Ця риба - просто знахідка для приготування рибних страв, і суп тому не виключення. Прості
Картопля з перцем
Картопля з перцем - це просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі. Пропонуємо вам зробити сьогодні це ароматне, смачне і тане в
Солянка з квашеної капусти
Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як
Тушкована квашена капуста
Квашена капуста хороша сама по собі, як закуска, але з неї можна готувати інші смачні та корисні страви. Ми вам розповімо, як можна тушкувати квашену
Рецепт азу з солоними огірками
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Також його обов'язковим інгредієнтом є солоний огірок. Давайте
Тушкована капуста по-німецьки
Всі ми любимо тушковану капусту - це дивовижно смачне і корисне блюдо. І сьогодні ми розповімо про те, як її приготувати по-німецьки. Давайте