Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Німецький суп «Айнтопф»

Німецький суп «Айнтопф»

4-01-2015, 21:31
2 956
Німецький суп «Айнтопф»
Айнтопф - це традиційне і оригінальна страва німецької кухні, що заміняє собою обід з двох страв. В перекладі з німецької язика означає - «все в одному горщику».

Рецепт німецького супу «Айнтопф»


Інгредієнти:

  • свинина - 1 кг;

  • печериці - 300 г;

  • вода - 2 л;

  • картопля - 1 кг;

  • морква - 2 шт.;

  • квасоля - 250 г;

  • цибулина - 3 шт.;

  • рослинна олія - за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати німецький суп "Айнтопф". Квасоля перебираємо, промиваємо і залишаємо отмачиваться на кілька годин. Потім відварюємо в підсоленій воді до готовності і відкидаємо на друшляк. Цим часом обробляємо свинину, нарізаємо її кубиками і обсмажуємо на рослинному маслечко в чавунці.
    Далі наливаємо води, щоб вона покрила м'ясо і тушкуємо до м'якості. Овочі миємо, чистимо, картоплю нарізаємо кубиками, цибулю - півкільцями, перець і моркву - соломкою. Грибочки шаткуємо пластинами, після чого пасеруємо їх до рум'яного кольору. Потім на м'ясо викладаємо все шарами: квасолю, овочі, гриби, солимо і доливаємо води. Тушкуємо блюдо 30 хвилин і розкладаємо густий суп по тарілках.

    Німецький "Айнтопф" з сардельками


    Інгредієнти:

  • яловичина на кістці - 500 г;

  • вода - 1 л;

  • картопля - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • віденські сардельки - 500 г;

  • салямі - 200 г;

  • квашена капуста - 500 г;

  • солоний огірок - 3 шт.;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    З яловичини і 1 літра води варимо бульйон. Потім кладемо цілком очищений картопля і тушкуємо до готовності. Далі акуратно виймаємо з бульйону яловичину і картоплю, м'ясо відокремлюємо від кісток і дрібно нарізаємо, а картоплю розминаємо в пюре. Після цього всі перекладаємо назад в слабо киплячий бульйон. Чистимо цибулину, шаткуємо разом з ковбасою і сардельками кільцями й обсмажуємо в невеликій кількості масла. Потім додаємо подрібнені солоні огірочки , кладемо квашену капусту і томатну пасту. Тушкуємо на слабенькому вогні приблизно 10 хвилин, а потім перекладаємо обжарку в бульйон, солимо і варимо під кришкою 40 хвилин.

    Німецький суп "Айнтопф"


    Інгредієнти:

  • баранина - 500 г;

  • вода - 2 л;

  • картопля - 500 г;

  • помідори - 350 г;

  • горошок - 1 ст.;

  • квасоля - 1 ст.;

  • Німецький суп «Айнтопф»

  • крохмаль - 2 ч. ложки;

  • сметана - 200 мл;

  • рослинна олія;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо шматочками і обсмажуємо в гарячому маслечко. Потім заливаємо окропом, приправляємо спеціями і варимо до готовності. Помідори і картоплю нарізаємо кубиками, викладаємо в сковороду і готуємо ще 10 хвилин. Далі кидаємо молоду квасолю і відварений горошок. Ще раз кип'ятимо суп, після чого вливаємо в нього сметану, збиту з крохмалем.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з пікші
    Суп з пікші
    Любителі юшки обов'язково оцінять ароматний суп з пікші! Ця риба - просто знахідка для приготування рибних страв, і суп тому не виключення. Прості
    Картопля з перцем
    Картопля з перцем
    Картопля з перцем - це просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі. Пропонуємо вам зробити сьогодні це ароматне, смачне і тане в
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як
    Тушкована квашена капуста
    Тушкована квашена капуста
    Квашена капуста хороша сама по собі, як закуска, але з неї можна готувати інші смачні та корисні страви. Ми вам розповімо, як можна тушкувати квашену
    Рецепт азу з солоними огірками
    Рецепт азу з солоними огірками
    Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Також його обов'язковим інгредієнтом є солоний огірок. Давайте
    Тушкована капуста по-німецьки
    Тушкована капуста по-німецьки
    Всі ми любимо тушковану капусту - це дивовижно смачне і корисне блюдо. І сьогодні ми розповімо про те, як її приготувати по-німецьки. Давайте