Куллама

Башкирська суп куллама
Інгредієнти:
Для супу:
Для локшини:
Приготування
Шматок промитої жирної яловичини кладемо в каструлю і заливаємо двома літрами чистої води. Щоб бульйон вийшов пахучіше, крім м'яса в каструлю кладуть цибулину і моркву. Варимо бульйон після закипання на повільному вогні, знімаючи утворюється на поверхні піну. Коли м'ясо буде готове, зливаємо бульйон через марлю, овочі викидаємо, а яловичину ріжемо або розбираємо руками на великі шматки.
Беремося за локшину. З'єднуємо борошно з яйцями, дрібкою солі і розтопленим маслом. Круте тісто замішуємо і обертаємо плівкою, залишаємо в холодильнику на півгодини.
Очищену моркву варимо до м'якості і нарізаємо. Великі кільця цибулі пасеруємо до готовності.
В м'ясному бульйоні відварюємо локшину до м'якості і закладаємо готові овочі. Подаємо суп куллама з великою кількістю зелені.
Простий рецепт куллами
Інгредієнти:
Приготування

З потрухами можна поступити наступним чином: нарізати вибрані органи шматками рівного розміру і обсмажити, а можна зробити більш традиційно, відваривши серце, печінка і нирки, нарізавши їх, а потім, сервировав окремо, щоб кожен міг доповнити готовий суп за бажанням будь-яким з інгредієнтів.
На маслі припускаємо кільця білого лука. Окремо варимо очищену моркву і нарізаємо її. Додаємо овочі із м'ясом у бульйон і подаємо татарське страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з курячими потрошками
Любите гарячі і ситні супи? Тоді страва з потрошками вам сподобається. Взагалі з цим інгредієнтом можна приготувати курячий суп з локшиною, яким так

Суп фо
Легкі східні страви мало кого залишать байдужими, рівно як і головний герой цієї статті - суп фо, який не дивлячись на свій в'єтнамське походження

Суп зі щавлем
Щавель - це проста кисла зелень, яку досить часто можна побачити на наших столах. З неї готують пироги, закуски, салати, а також супи. Ось про

Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів

Бешбармак з конини
Бешбармак - це страва тюркських народів, яке відрізняється великою калорійністю. Воно складається з локшини, шматків м'яса і трохи овочів. І сьогодні

Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся