Кава «Амаретто»
Справжню каву готують з перемелених і обсмажених зерен. Прямо під час обжарювання відбувається процес карамелізації цукру й утворення нових речовин, які надають цьому напою коричневий колір, чудовий смак і чудовий аромат. Давайте приготуємо з вами кави Амаретто прямо у себе вдома, і порадуємо свою другу половинку, принісши вранці свіжозварена кава прямо в ліжко.
Інгредієнти:
кава різних сортів - 100 г;
мигдаль - 20 г;
мигдальний лікер - 50 мл;
цукор - за смаком;
збиті вершки - 30 р.
Приготування
Рецепт кави Амаретто досить простий. Беремо мигдальні горіхи і зерна кави різних сортів і злегка обсмажуємо на сковороді. Потім ретельно подрібнюємо їх за допомогою блендера. Пересипаємо отриману кашку в банку. Тепер наливаємо воду, чекаємо, поки вона закипить, кладемо 1 столову ложку нашої суміші з банки. Чекаємо 10 хвилин, поки піна добре підніметься, і знімаємо кавник з вогню. Після повного осідання піни, ставимо чайник знову на вогонь і знову кип'ятимо. Проводимо таку процедуру кілька разів. Потім даємо кави трохи настоятися, розливаємо в чашки, додаємо лікер і цукор за смаком. Зверху кладемо добре збиті вершки і посипаємо піну тертим мигдалем. Свіжозварений Амаретто з вершками готовий!
Цей рецепт приготування капучіно трохи незвичний і має вершковий смак. Деякі думають, що це молочний коктейль з ніжним мигдальним смаком Амаретто.
Інгредієнти:
холодний кави - 500 мл;
ванільне морозиво - 200 г;
молоко - 100 мл;
кава Амаретто - 60 мл;
ваніль - 2 ч. ложки;
мигдаль - 1 ч. ложка
лід.
Приготування
Тут нам знадобиться кави амаретто, приготовлений за рецептом, описаним вище. Беремо всі інгредієнти, крім льоду і перемішуємо в блендері до отримання однорідної маси з густою піною. Потім насипаємо трохи колотого льоду в чашку і наливають каву.
Приємного ранку за чашечкою кави!
Кава Амаретто - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт кави Амаретто досить простий. Беремо мигдальні горіхи і зерна кави різних сортів і злегка обсмажуємо на сковороді. Потім ретельно подрібнюємо їх за допомогою блендера. Пересипаємо отриману кашку в банку. Тепер наливаємо воду, чекаємо, поки вона закипить, кладемо 1 столову ложку нашої суміші з банки. Чекаємо 10 хвилин, поки піна добре підніметься, і знімаємо кавник з вогню. Після повного осідання піни, ставимо чайник знову на вогонь і знову кип'ятимо. Проводимо таку процедуру кілька разів. Потім даємо кави трохи настоятися, розливаємо в чашки, додаємо лікер і цукор за смаком. Зверху кладемо добре збиті вершки і посипаємо піну тертим мигдалем. Свіжозварений Амаретто з вершками готовий!
Капучіно Амаретто
Цей рецепт приготування капучіно трохи незвичний і має вершковий смак. Деякі думають, що це молочний коктейль з ніжним мигдальним смаком Амаретто.
Інгредієнти:
Приготування
Тут нам знадобиться кави амаретто, приготовлений за рецептом, описаним вище. Беремо всі інгредієнти, крім льоду і перемішуємо в блендері до отримання однорідної маси з густою піною. Потім насипаємо трохи колотого льоду в чашку і наливають каву.
Приємного ранку за чашечкою кави!
Рекомендуємо добрі рецепти
Лікер «Амаретто»
Любите відпочити, розслабитися з книгою і келихом коктейлю або чаркою смачного лікеру? Тоді вам стане в нагоді цей матеріал. У статті ми розповімо
Кава по-віденськи
Іноді дуже хочеться посидіти над цікавою книгою з чашкою приголомшливо смачного напою. Ним може стати знаменита кава по-віденськи, готувати який
Кава по-турецьки
Що може бути краще з ранку, ніж свіжозварений запашну каву по-турецьки? Напевно, нічого. Тому ми вирішили розповісти вам про те, як правильно зробити
Холодна кава
Жарким літом навіть і думати не хочеться про гарячих напоях, тому, щоб зарядитися бадьорістю і освіжиться, пропонуємо вам приготувати холодну каву за
Кава з вершками
Кава - це бадьорить і тонізуючий напій, який ми звикли пити вранці, та й протягом дня теж. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька рецептів створення
Кава з морозивом
Якщо ви любите каву і морозиво, тоді рецепти, які ми зібрали в нашій статті для вас. Варіантів створення кава з морозивом досить багато, і ми