Наливка з чорноплідної горобини на горілці
Наливка з чорноплідної горобини на горілці власного приготування – смачний і натуральний спиртний напій. Приготувавши його самостійно, можна бути впевненим у якості готового продукту.
Наливка з чорноплідної горобини на горілці – рецепт
Інгредієнти:
стиглої ягоди чорноплідної горобини – 13 кг;
цукор – 330 г;
горілка – 800 мл.
Приготування
Перебрані ягоди чорноплідної горобини висипаємо в банку. Заливаємо їх горілкою, всипаємо цукор і гарненько розмішуємо. Прикриваємо кришкою банку і днів на 60 ставимо в темне місце. В ньому має бути кімнатна температура. Якщо такого місця немає, то ємність можна просто чимось накрити, щоб не було доступу світла. Приблизно 1 раз в 5 днів потрібно струшувати банку. Коли цей час мине, наливку проціджуємо, розподіляємо по ємностей і щільно укупориваем.
Наливка з горобини на горілці
Інгредієнти:
цукор – 500 г;
чиста горілка без добавок – 900 мл;
горобина чорноплідна – 15 кг;
гвоздика – 4 шт.
Приготування
Підготовлені ягоди горобини висипаємо в банку і притискаємо їх за допомогою качалки. Додаємо гвоздику, цукор. Вміст банки гарненько перемішуємо, обв'язуємо шийку марлею і ставимо в темне місце. Потім вливаємо горілку, закриваємо і ставимо на 2 місяці в темне місце, в якому підтримується кімнатна температура. Проціджуємо наливку через марлю і ватяний шар, а потім розподіляємо по ємностях. Зберігати такий напій можна до 3 років.
Наливка з чорної горобини на горілку з медом
Інгредієнти:
чиста горілка – 500 мл;
горобина чорна – 500 г;
мед натуральний рідкий – 2 ст. ложки.
Приготування
Ягоди горобини поміщаємо в банку, вливаємо горілку, кладемо мед і ретельно розмішуємо. Потім закриваємо кришкою і на 2-3 місяці залишаємо в теплому місці. Приблизно раз в 7 днів ємність потрібно струшувати. Готову наливку проціджуємо і розподіляємо по ємностях. Такий напій достатньо довго зберігається.
Наливка з чорної горобини на горілці – рецепт
Інгредієнти:
ягоди чорноплідної горобини – 2 кг;
цукор – 450 г;
горілка – 800 мл.
Приготування
Ягоди горобини мити не можна, тільки перебираємо їх, видаляючи пошкоджені. Потім поміщаємо їх у банку, пересипаючи ягоди цукром. Нижнім шаром повинні бути ягоди, а верхнім – цукор. Горлечко банки обв'язуємо марлею. Виймаємо ємність в тепло. Днів через 5 коли ягоди забродять, встановлюємо на банку гідрозатвор чи надягаємо медичну рукавичку. Проколюємо один з пальців голкою, щоб був вихід для вуглекислого газу. Один раз на добу при цьому баночку потрібно струшувати. Коли бродіння закінчиться, і рукавичка здується, готовий напій фільтруємо через марлю. Потім вливаємо горілку і ретельно вимішуємо. Готову наливку розподіляємо по пляшках, укупориваем пробками і місяця 2 витримуємо в погребі.
Як приготувати наливку з чорноплідної горобини на горілці?
Інгредієнти:
стигла горобина чорноплідна – 3 кг;
горілка без добавок – 500 мл;
цукор – 900 р.
Приготування
Немиті ягідки чорноплідної горобини тиснемо руками, товкачем або розтираємо блендером до однорідності. Мити ягоди не потрібно, так як для нормального бродіння на поверхні повинні бути натуральні дріжджі, що сприяють даному процесу. Отриману ягідну масу покласти в банку, кладемо цукор і добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і переносимо в темне місце з кімнатною температурою. Один раз на добу протягом всього процесу бродіння майбутню наливку потрібно перемішувати дерев'яною паличкою. Дня через 4 з'являться перші ознаки бродіння. Тепер встановлюємо гідрозатвор. Днів через 40-45 наливка перебродить, фільтруємо її, додаємо горілку, розмішуємо. Потім розподіляємо по пляшках, добре укупориваем пробками і місяця на 2-3 прибираємо в льох. Після цього наливка буде повністю готова до подачі.
Наливка з чорноплідної горобини на горілці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перебрані ягоди чорноплідної горобини висипаємо в банку. Заливаємо їх горілкою, всипаємо цукор і гарненько розмішуємо. Прикриваємо кришкою банку і днів на 60 ставимо в темне місце. В ньому має бути кімнатна температура. Якщо такого місця немає, то ємність можна просто чимось накрити, щоб не було доступу світла. Приблизно 1 раз в 5 днів потрібно струшувати банку. Коли цей час мине, наливку проціджуємо, розподіляємо по ємностей і щільно укупориваем.
Наливка з горобини на горілці
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлені ягоди горобини висипаємо в банку і притискаємо їх за допомогою качалки. Додаємо гвоздику, цукор. Вміст банки гарненько перемішуємо, обв'язуємо шийку марлею і ставимо в темне місце. Потім вливаємо горілку, закриваємо і ставимо на 2 місяці в темне місце, в якому підтримується кімнатна температура. Проціджуємо наливку через марлю і ватяний шар, а потім розподіляємо по ємностях. Зберігати такий напій можна до 3 років.
Наливка з чорної горобини на горілку з медом
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди горобини поміщаємо в банку, вливаємо горілку, кладемо мед і ретельно розмішуємо. Потім закриваємо кришкою і на 2-3 місяці залишаємо в теплому місці. Приблизно раз в 7 днів ємність потрібно струшувати. Готову наливку проціджуємо і розподіляємо по ємностях. Такий напій достатньо довго зберігається.
Наливка з чорної горобини на горілці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди горобини мити не можна, тільки перебираємо їх, видаляючи пошкоджені. Потім поміщаємо їх у банку, пересипаючи ягоди цукром. Нижнім шаром повинні бути ягоди, а верхнім – цукор. Горлечко банки обв'язуємо марлею. Виймаємо ємність в тепло. Днів через 5 коли ягоди забродять, встановлюємо на банку гідрозатвор чи надягаємо медичну рукавичку. Проколюємо один з пальців голкою, щоб був вихід для вуглекислого газу. Один раз на добу при цьому баночку потрібно струшувати. Коли бродіння закінчиться, і рукавичка здується, готовий напій фільтруємо через марлю. Потім вливаємо горілку і ретельно вимішуємо. Готову наливку розподіляємо по пляшках, укупориваем пробками і місяця 2 витримуємо в погребі.
Як приготувати наливку з чорноплідної горобини на горілці?
Інгредієнти:
Приготування
Немиті ягідки чорноплідної горобини тиснемо руками, товкачем або розтираємо блендером до однорідності. Мити ягоди не потрібно, так як для нормального бродіння на поверхні повинні бути натуральні дріжджі, що сприяють даному процесу. Отриману ягідну масу покласти в банку, кладемо цукор і добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і переносимо в темне місце з кімнатною температурою. Один раз на добу протягом всього процесу бродіння майбутню наливку потрібно перемішувати дерев'яною паличкою. Дня через 4 з'являться перші ознаки бродіння. Тепер встановлюємо гідрозатвор. Днів через 40-45 наливка перебродить, фільтруємо її, додаємо горілку, розмішуємо. Потім розподіляємо по пляшках, добре укупориваем пробками і місяця на 2-3 прибираємо в льох. Після цього наливка буде повністю готова до подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Наливка з шовковиці в домашніх умовах
Для любителів домашнього алкоголю пропонуємо кілька рецептів приготування шовковичній наливки. Напій виходить насиченого кольору, дуже солодким і
Рецепт наливки з чорноплідної горобини
Чорноплідна горобина - це дуже корисна ягода! Плоди чорної горобини допомагають впоратися з багатьма хворобами і просто підтримують імунітет. А ще з
Варення з чорноплідної горобини
Варення з горобини варили ще наші прабабусі, адже здавна було відомо, що червона, а особливо чорна горобина володіє дивовижними властивостями, які не
Наливка з журавлини на горілці
Наливку з журавлини приготувати досить просто. Для цього нам знадобиться журавлина, горілка і цукор. Ну, що ж, давайте познайомимося з простими
Наливка з ожини
Наливка з ожини - смачний і приємний алкогольний напій, має насичений янтарний відтінок. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів
Лікер з чорноплідної горобини
Домашні лікери можна готувати з будь-яких ягід і фруктів: яблук, апельсинів, малини. А ми сьогодні розповімо, як зробити смачний і корисний лікер з