Компот із червоної горобини на зиму
Найпростіший спосіб збагатитися вітамінами в холодну пору року - зварити компот з червоної горобини на зиму. Не докладаючи особливих зусиль, використовуючи всього кілька інгредієнтів, можна приготувати цілющий напій, який урізноманітнює домашні запаси.
Тріо найбільш доступних і корисних інгредієнтів сезону, відмінно підходить для приготування корисного напою з вираженим смаком і насиченим рубіновим кольором.
Інгредієнти:
ягоди червоної горобини - 170 г;
ягоди терну - 200 г;
яблука - 320 г;
цукор - 230 г;
вода - 27 л.
Приготування
Ягоди терну і горобини переберіть, промийте і бланшируйте для видалення гіркоти. Яблука поріжте часточками, очистіть від насіння і помістіть в каструлю разом з ягодами глоду та горобини. Перемішайте інгредієнти з цукром, залийте водою і проваріть до закипання. Киплячий напій обережно напій розлийте в стерильну тару, загорніть і залиште охолоджуватися, перевернувши банки догори дном.
Для приготування компоту відбираються соковиті і великі ягоди горобини, легко віддають сік. Перед тим, як зробити компот із червоної горобини, ягоди бланшують декілька хвилин, після чого опускають у холодну воду, щоб прибрати гіркоту плодів.
Інгредієнти:
ягоди горобини - 300 г;
вода - 950 мл;
цукор - 230 р.
Приготування
Помиті і перебрані ягоди горобини бланшируйте, після чого викладіть їх в банку і залийте сиропом. Для варіння базового сиропу досить розчинити цукор в гарячій воді і поварити до повного розчинення всіх кристалів. Ще гарячим сироп необхідно злити, знову прокип'ятити і залити ягоди, переповнивши краю банки. Загорніть заготівлю і відправляйте на зберігання в холод.
Інгредієнти:
ягоди горобини - 190 г;
цукор - 125 г;
вода - 490 мл
Приготування
Промиті і сухі ягоди горобини викладаємо в чисту банку. Засипаємо горобину цукром, заливаємо окропом і, накривши кришкою, ставимо у духовку для стерилізації на 20 хвилин при температурі 120 градусів. Обережно дістаємо гарячу заготовку з духовки, закатуємо стерильною кришкою і залишаємо до повного охолодження.
Компот з яблук, червоної горобини і терену
Тріо найбільш доступних і корисних інгредієнтів сезону, відмінно підходить для приготування корисного напою з вираженим смаком і насиченим рубіновим кольором.
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди терну і горобини переберіть, промийте і бланшируйте для видалення гіркоти. Яблука поріжте часточками, очистіть від насіння і помістіть в каструлю разом з ягодами глоду та горобини. Перемішайте інгредієнти з цукром, залийте водою і проваріть до закипання. Киплячий напій обережно напій розлийте в стерильну тару, загорніть і залиште охолоджуватися, перевернувши банки догори дном.
Компот із червоної горобини – простий рецепт
Для приготування компоту відбираються соковиті і великі ягоди горобини, легко віддають сік. Перед тим, як зробити компот із червоної горобини, ягоди бланшують декілька хвилин, після чого опускають у холодну воду, щоб прибрати гіркоту плодів.
Інгредієнти:
Приготування
Помиті і перебрані ягоди горобини бланшируйте, після чого викладіть їх в банку і залийте сиропом. Для варіння базового сиропу досить розчинити цукор в гарячій воді і поварити до повного розчинення всіх кристалів. Ще гарячим сироп необхідно злити, знову прокип'ятити і залити ягоди, переповнивши краю банки. Загорніть заготівлю і відправляйте на зберігання в холод.
Компот із червоної горобини на зиму - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Промиті і сухі ягоди горобини викладаємо в чисту банку. Засипаємо горобину цукром, заливаємо окропом і, накривши кришкою, ставимо у духовку для стерилізації на 20 хвилин при температурі 120 градусів. Обережно дістаємо гарячу заготовку з духовки, закатуємо стерильною кришкою і залишаємо до повного охолодження.
Рекомендуємо добрі рецепти
Компот з чорноплідної горобини
Абсолютно незвичайним смаком і чудовим ароматом володіє домашній компот з чорної горобини. Його можна успішно заготовлювати про запас, і також
Сироп з чорноплідної горобини з лимонною кислотою
Для економії місця в коморі з консервацією можна замість звичних соків і компотів з черноплодки закрити концентрований сироп і взимку розбавляти його
Компот з яблук і чорноплідної горобини
Урізноманітнити смак простого яблучного компоту можна доповнивши його базовий склад ягідками черноплодки. Такий напій неодмінно стане улюбленим у
Компот з яблук і брусниці
З брусниці нерідко готують джеми і варення, а ось компоти і соки чомусь намагаються не варити. Виправляємо несправедливість і пропонуємо цікаві
Варення з чорноплідної горобини
Варення з горобини варили ще наші прабабусі, адже здавна було відомо, що червона, а особливо чорна горобина володіє дивовижними властивостями, які не
Компот з горобини
Компот, приготований з горобини, не тільки смачний, але ще і дуже корисний! Щоб зварити такий чудовий напій, вам мені знадобляться особливі навички,