Бейліз в домашніх умовах - рецепт
Чомусь багато хто вважає лікер Бейліз суто жіночим напоєм. Напевно, це від того, що в ньому яскрава нотка ванілі і він дуже солодкий. Але саме завдяки цьому Бейліз є незамінною складовою багатьох коктейлів. Та й для тих, хто не любив алкоголь, він теж стане в нагоді, наприклад, можна додати його в каву або полити морозиво. Але що радує набагато менше, так це ціна Бейлиза. Але вам пощастило! І зараз ви дізнаєтеся, як приготувати елітний лікер у себе вдома.
Напій, приготований з цього рецептом за смаком максимально наближений до оригінального Бейлизу. Однак його приготування займе кілька днів, тому якщо напій вам потрібен до певного дня, почніть готувати його заздалегідь.
Інгредієнти:
жовток яєчний сирий – 2 шт.;
горілка – 05 літра;
ванілін – 5 г;
палений цукор – 90 г;
мед – 10 г;
дубова щепа – 5 г;
кориця, мускатний горіх – по щіпці;
молоко згущене – 380 г;
вершки 10% – 1 літр;
розчинна кава – 15 г;
цукор ванільний – 10 г;
Приготування
Для початку нам потрібно приготувати алкогольну основу майбутнього Бейлиза. Для цього в скляну банку складаємо дубові тріски, палений цукор, корицю і мускатний горіх, ваніль, мед, і заливаємо все це горілкою. Потрібно дуже добре перемішати, закрити щільно кришкою, ще кілька разів збовтати і прибрати настоюватися на 5 днів. При цьому не забуваємо кожен день перемішувати і збовтувати. По закінченні потрібного часу настоянку проціджують через марлю і ватний диск.
Тепер візьмемо кави і розчинимо його в половині столової ложки води. Жовтки збиваємо з ванільним цукром, заливаємо половину вершків, розчинений кави, згущене молоко, ще раз збиваємо. Доливаємо решта вершки і алкогольну основу, ретельно перемішуємо і розливаємо по пляшках. В принципі, Бейліз вже готовий і його можна вживати, але якщо дати йому настоятися ще пару днів, смак його буде ще більш насиченим і ароматні. Тільки зберігати його при цьому потрібно обов'язково в холодильнику.
Якщо склалася така ситуація, що у вас є все для того, щоб порадувати свою душеньку Бейлизом, крім вершків, не біда. Замінимо їх молоком і просто візьмемо трохи більше згущеного молока.
Інгредієнти:
жовток яєчний сирий – 2 шт.;
ванільний цукор – 15 г;
згущене молоко – 450 г;
молоко – 400 мл;
кава розчинна – 10 г;
горілка – 300 мл
Приготування
Т. к. кава погано розчиняється в молоці, зробимо це у воді, буквально в одній чайній ложці теплої води. Жовтки розтираємо зі згущеним молоком і ванільним цукром, заливаємо молоком, додаємо кави і горілку. Звичайно, краще всього все це збити в блендері, але якщо такої можливості немає, беремо віночок і довго і ретельно все перемішуємо, поки всі складові перемішаються і вийде однорідний напій. Кількість алкоголю можна змінити в залежності від ваших уподобань. Природно, чим кращої якості ви купите алкоголь, тим кращої якості ви отримаєте напій. А оскільки до складу Бейлиза входять яйця і молоко, зберігаємо його тільки в холодильнику.
Для тих, хто любить робити все швидко і відразу або просто не має достатньо часу, щоб довго і копітко займатися приготуванням, цей рецепт підкаже швидкий спосіб приготування Бейлиза.
Інгредієнти:
коньяк – 250 мл;
згущений кави – 1 банка;
яйце – 6 шт.;
ванілін – 1 пакетик;
вершки – 200 мл
Приготування
Від яєць нам знадобляться тільки жовтки, які ми змішуємо з усіма іншими продуктами і ретельно збиваємо. Можна також додати ромову есенцію для запаху, а коньяк взагалі замінити на скроні. Але це у кого як справи з фінансами, так і хто що любить. Звичайно від цього залежить і смак готового напою. Також можна змінювати кількість вершків, від цього буде залежати густота. Експериментуйте і вибирайте свій ідеальний рецепт.
Як приготувати лікер Бейліз в домашніх умовах зі згущеним молоком?
Напій, приготований з цього рецептом за смаком максимально наближений до оригінального Бейлизу. Однак його приготування займе кілька днів, тому якщо напій вам потрібен до певного дня, почніть готувати його заздалегідь.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку нам потрібно приготувати алкогольну основу майбутнього Бейлиза. Для цього в скляну банку складаємо дубові тріски, палений цукор, корицю і мускатний горіх, ваніль, мед, і заливаємо все це горілкою. Потрібно дуже добре перемішати, закрити щільно кришкою, ще кілька разів збовтати і прибрати настоюватися на 5 днів. При цьому не забуваємо кожен день перемішувати і збовтувати. По закінченні потрібного часу настоянку проціджують через марлю і ватний диск.
Тепер візьмемо кави і розчинимо його в половині столової ложки води. Жовтки збиваємо з ванільним цукром, заливаємо половину вершків, розчинений кави, згущене молоко, ще раз збиваємо. Доливаємо решта вершки і алкогольну основу, ретельно перемішуємо і розливаємо по пляшках. В принципі, Бейліз вже готовий і його можна вживати, але якщо дати йому настоятися ще пару днів, смак його буде ще більш насиченим і ароматні. Тільки зберігати його при цьому потрібно обов'язково в холодильнику.
Приготування лікеру Бейліз в домашніх умовах без вершків
Якщо склалася така ситуація, що у вас є все для того, щоб порадувати свою душеньку Бейлизом, крім вершків, не біда. Замінимо їх молоком і просто візьмемо трохи більше згущеного молока.
Інгредієнти:
Приготування
Т. к. кава погано розчиняється в молоці, зробимо це у воді, буквально в одній чайній ложці теплої води. Жовтки розтираємо зі згущеним молоком і ванільним цукром, заливаємо молоком, додаємо кави і горілку. Звичайно, краще всього все це збити в блендері, але якщо такої можливості немає, беремо віночок і довго і ретельно все перемішуємо, поки всі складові перемішаються і вийде однорідний напій. Кількість алкоголю можна змінити в залежності від ваших уподобань. Природно, чим кращої якості ви купите алкоголь, тим кращої якості ви отримаєте напій. А оскільки до складу Бейлиза входять яйця і молоко, зберігаємо його тільки в холодильнику.
Простий рецепт Бейлиза в домашніх умовах
Для тих, хто любить робити все швидко і відразу або просто не має достатньо часу, щоб довго і копітко займатися приготуванням, цей рецепт підкаже швидкий спосіб приготування Бейлиза.
Інгредієнти:
Приготування
Від яєць нам знадобляться тільки жовтки, які ми змішуємо з усіма іншими продуктами і ретельно збиваємо. Можна також додати ромову есенцію для запаху, а коньяк взагалі замінити на скроні. Але це у кого як справи з фінансами, так і хто що любить. Звичайно від цього залежить і смак готового напою. Також можна змінювати кількість вершків, від цього буде залежати густота. Експериментуйте і вибирайте свій ідеальний рецепт.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити коньяк в домашніх умовах?
З безлічі домашніх міцних напоїв, слід зазначити коньяк. Хоча його рецептура, смак, аромат і інші достоїнства далекі від оригіналу, все ж він
Лікер Бейліз
Зробити незрівнянний Бейліз власноруч зовсім не клопітно. Досить вивчити описані далі рецепти, грамотно змішати компоненти і результат вас точно
Як приготувати кавовий лікер в домашніх умовах?
Створити чудовий алкогольний напій, який неодмінно оцінять всі подружки - справа не хитра. Спробуйте власноруч зробити шалено смачний насичений і
Кавовий лікер
Кавовий лікер - це досить міцний і насичений напій, який напевно оцінять шанувальники справжніх лікерів. Його рідко п'ють в чистому вигляді, частіше
Молочний лікер
Якщо ви хочете побалувати себе і своїх друзів на вечірці незвичайним напоєм, тоді приготуйте молочний лікер. Він неодмінно припаде до смаку, як
Шоколадний лікер в домашніх умовах
Шоколадний лікер - це прекрасна основа для смачних десертів і дивовижних коктейлів. Але його можна вживати в чистому вигляді, додавши кілька кубиків