Вишневий лікер в 3-х літровій банці
Ми сьогодні розповімо, як можна приготувати вишневий лікер в 3-х літровій банці, і запропонуємо рецепти приготування напою на горілці з кісточками і без них. Також для вас варіант швидкого приготування вишневого лікеру на спирту. В даному випадку крім трилітрової банки також знадобиться каструля, в якій необхідно буде приготувати відвар на основі вишневих листя і ягід.
Інгредієнти:
вишня свіжа з кісточками – 1 повна трилітрова банка;
якісна горілка – 11-13 л;
пісок цукровий – 70 г або по смаку.
Приготування
Для приготування вишневого смачного лікеру в домашніх умовах за даним рецептом нам знадобиться заповнена по плечики вишневими ягодами трилітрова банка, обов'язково якісна горілка від перевіреного виробника і цукор за смаком. Ягоди краще попередньо перемити в прохолодній воді і розстеливши на паперовому аркуші або рушник просушити. Заливаємо вишню в банку горілкою. В залежності від розміру ягід її може знадобитися більше або менше, але вміст має повністю покритися міцним напоєм.
Прикриваємо банку як можна герметичней кришкою і ставимо в нежарке затемнене місце на дванадцять днів. По закінченні часу ароматну просочену вишневим ароматом і смаком горілку зливаємо в іншу банку, а до вишням додаємо цукровий пісок, струшуємо хорошенечко і залишаємо ще дня на чотири настоюватися. Тепер віджимаємо з ягід сік, скориставшись марлевим відрізу, і доливаємо його до початкового обсягу ароматною вишневої горілки. Тепер можна розлити готовий лікер по пляшках і відправити на зберігання в прохолодне місце.
При необхідності лікер можна додатково відфільтрувати, щоб зробити його більш прозорим. Зробити це можна за допомогою лійки і ватного тампона.
Інгредієнти:
вишня свіжа – 1 кг;
якісна горілка – 1 л;
пісок цукровий – 2 кг або по смаку.
Приготування
Лікер, приготований за цим рецептом, виходить досить солодкий, але кількість цукру можна при бажанні зменшити. Ягоди гарненько миємо під проточною водою і виймаємо кісточки. Вишневу м'якоть покласти в трилітрову банку, засипаємо цукром і струшуємо добряче. Через кілька годин, коли ягоди пустять сік, заливаємо їх якісною горілкою, кілька разів інтенсивно струшуємо і залишаємо настоюватися при кімнатних умовах на дві-три тижні.
По закінченні часу проціджуємо лікер, отфильтровываем, розливаємо по пляшках і зберігати в темному місці.
Інгредієнти:
вишня свіжа – 750 г;
вишневі листочки – 4 великі жмені;
пісок цукровий – 05 кг;
кислота лимонна – 1 ст. ложка;
очищена вода холодна – 1 л;
вода кип'ячена – 250 мл;
спирт – 250 мл
Приготування
Вишневий лікер по даному рецепту з листям на спирту готується швидко, але виходить не менш смачним і ароматним. Спочатку промиваємо вишневі ягоди прохолодною водою, укладаємо в каструлю, засипаємо цукровим піском, додаємо листя, вливаємо холодну воду і ставимо на конфорки плити. Після закипання при безперервному помішуванні проварюємо вміст посудини протягом двадцяти хвилин, і даємо постояти під кришкою дванадцять годин. Тепер відвар проціджуємо, переливаємо в трилітрову банку, додаємо лимонну кислоту, вливаємо прохолодну кип'ячену воду і спирт, перемішуємо і залишаємо настоюватися на кілька днів.
Вишневий лікер в 3-х літровій банці - рецепт з кісточками на горілці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування вишневого смачного лікеру в домашніх умовах за даним рецептом нам знадобиться заповнена по плечики вишневими ягодами трилітрова банка, обов'язково якісна горілка від перевіреного виробника і цукор за смаком. Ягоди краще попередньо перемити в прохолодній воді і розстеливши на паперовому аркуші або рушник просушити. Заливаємо вишню в банку горілкою. В залежності від розміру ягід її може знадобитися більше або менше, але вміст має повністю покритися міцним напоєм.
Прикриваємо банку як можна герметичней кришкою і ставимо в нежарке затемнене місце на дванадцять днів. По закінченні часу ароматну просочену вишневим ароматом і смаком горілку зливаємо в іншу банку, а до вишням додаємо цукровий пісок, струшуємо хорошенечко і залишаємо ще дня на чотири настоюватися. Тепер віджимаємо з ягід сік, скориставшись марлевим відрізу, і доливаємо його до початкового обсягу ароматною вишневої горілки. Тепер можна розлити готовий лікер по пляшках і відправити на зберігання в прохолодне місце.
При необхідності лікер можна додатково відфільтрувати, щоб зробити його більш прозорим. Зробити це можна за допомогою лійки і ватного тампона.
Солодкий вишневий лікер в трилітровій банці - рецепт без кісточок
Інгредієнти:
Приготування
Лікер, приготований за цим рецептом, виходить досить солодкий, але кількість цукру можна при бажанні зменшити. Ягоди гарненько миємо під проточною водою і виймаємо кісточки. Вишневу м'якоть покласти в трилітрову банку, засипаємо цукром і струшуємо добряче. Через кілька годин, коли ягоди пустять сік, заливаємо їх якісною горілкою, кілька разів інтенсивно струшуємо і залишаємо настоюватися при кімнатних умовах на дві-три тижні.
По закінченні часу проціджуємо лікер, отфильтровываем, розливаємо по пляшках і зберігати в темному місці.
Як приготувати вишневий лікер в домашніх умовах з вишневими листям на спирту?
Інгредієнти:
Приготування
Вишневий лікер по даному рецепту з листям на спирту готується швидко, але виходить не менш смачним і ароматним. Спочатку промиваємо вишневі ягоди прохолодною водою, укладаємо в каструлю, засипаємо цукровим піском, додаємо листя, вливаємо холодну воду і ставимо на конфорки плити. Після закипання при безперервному помішуванні проварюємо вміст посудини протягом двадцяти хвилин, і даємо постояти під кришкою дванадцять годин. Тепер відвар проціджуємо, переливаємо в трилітрову банку, додаємо лимонну кислоту, вливаємо прохолодну кип'ячену воду і спирт, перемішуємо і залишаємо настоюватися на кілька днів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Домашній вишневий лікер - рецепт
З безлічі варіантів виготовлення домашніх алкогольних напоїв, особливої уваги заслуговують різноманітні лікери. Найбільш яскравим, солодким і шалено
Вишневий лікер в домашніх умовах – рецепт
Якщо вам вже несила варити варення з рясного вишневого врожаю, то пустіть ягоди на приготування домашніх лікерів. У цій статті ми детально опишемо,
Як приготувати вишневий лікер в домашніх умовах?
Приготування домашнього лікеру – ще один простий спосіб утилізувати залишки багатого фруктового врожаю. Технологія приготування такого виду
Кавовий лікер в домашніх умовах
Незрівнянні алкогольні напої можна готувати і власноруч, потрібно лише запастися необхідними, доступними компонентами і терпінням. Пропонуємо зробити
Абрикосовий лікер в домашніх умовах
Домашні алкогольні напої відрізняються своїм непередаваним фруктовим ароматом, якого точно немає в магазинному продукті. Тому приготувавши напій
Малиновий лікер в домашніх умовах
Приготувати малиновий лікер в домашніх умовах зовсім не так складно, як здається спочатку. Використовуючи наші рецепти, у вас вийде солодкий напій з