Кавунове вино
Є багато рецептів приготування домашнього вина. Як зробити кавунове вино в домашніх умовах, ми вам зараз і розповімо.
Інгредієнти:
кавуни — 10 кг;
пісок цукровий — 45 кг;
виноград — 150 р.
Приготування
Кавун ретельно миємо, нарізаємо невеликими шматочками. Видаляємо зелену шкірку, кісточки. Нам потрібна тільки червона солодка частина кавуна. М'якоть подрібнюємо. Це можна зробити за допомогою м'ясорубки або блендера. В отриману масу додаємо виноград, поміщаємо масу в ємність, шийку якої накриваємо марлею. На кілька днів прибираємо в тепле місце. Потрібно дочекатися, поки сусло добре забродить. Воно повинно шипіти, а на поверхні з'явиться піна. Далі додаємо половину цукру і добре розмішуємо. Перелити масу у велику ємність, встановлюємо гідрозатвор. Розміщуємо ємність в теплому приміщенні. Через 3 дні всипаємо інший цукор. Коли гідрозатвор перестане пузырить воду, процес бродіння закінчено. Вино стане світліше, а на дно ємності випаде шар осаду. Зливаємо напій з осаду, а потім залишаємо його дозрівати. Для цього пляшки потрібно помістити в прохолодному місці.
Інгредієнти:
вода — 10 літрів;
кавун — 7 кг;
горілка — 1 літр.
Приготування
Кавун ретельно миємо, великий шприц набираємо горілку і з його допомогою вводимо рідина в кавун, проколюючи його в різних місцях. Поміщаємо кавун в прохолодну воду, яка повинна повністю покрити його. Дня через 3 він стане м'яким. Воду зливаємо, а кавун прокатуємо або надрізаємо так, щоб з нього витікав сік. Отриманий напій перелити в пляшки. Вино з кавунового соку потрібно зберігати в прохолодному місці.
Інгредієнти:
кавун — 8 кг;
цукор — 600 р.
Приготування
Для приготування вина потрібно вибирати кавуни тільки солодких сортів. Кавун моєму, зрізаємо шкірку, виймаємо кісточки, а м'якоть розминаємо. Поміщаємо м'якоть і цукор в ємність. До речі, кількість цукру можна регулювати самостійно в залежності від того, на скільки солодкий продукт хочеться отримати в результаті. Для того, щоб процес бродіння пішов швидше, додаємо в ємність краплю нашатирного спирту. На шийку ємності надягаємо гумову рукавичку, зробивши в одному пальці прокол голкою або ж встановлюємо гідрозатвор. Коли бродіння припиниться, вино фільтруємо і розливаємо по пляшках для подальшого зберігання.
Кавунове вино в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Кавун ретельно миємо, нарізаємо невеликими шматочками. Видаляємо зелену шкірку, кісточки. Нам потрібна тільки червона солодка частина кавуна. М'якоть подрібнюємо. Це можна зробити за допомогою м'ясорубки або блендера. В отриману масу додаємо виноград, поміщаємо масу в ємність, шийку якої накриваємо марлею. На кілька днів прибираємо в тепле місце. Потрібно дочекатися, поки сусло добре забродить. Воно повинно шипіти, а на поверхні з'явиться піна. Далі додаємо половину цукру і добре розмішуємо. Перелити масу у велику ємність, встановлюємо гідрозатвор. Розміщуємо ємність в теплому приміщенні. Через 3 дні всипаємо інший цукор. Коли гідрозатвор перестане пузырить воду, процес бродіння закінчено. Вино стане світліше, а на дно ємності випаде шар осаду. Зливаємо напій з осаду, а потім залишаємо його дозрівати. Для цього пляшки потрібно помістити в прохолодному місці.
Кавунове вино в кавуні
Інгредієнти:
Приготування
Кавун ретельно миємо, великий шприц набираємо горілку і з його допомогою вводимо рідина в кавун, проколюючи його в різних місцях. Поміщаємо кавун в прохолодну воду, яка повинна повністю покрити його. Дня через 3 він стане м'яким. Воду зливаємо, а кавун прокатуємо або надрізаємо так, щоб з нього витікав сік. Отриманий напій перелити в пляшки. Вино з кавунового соку потрібно зберігати в прохолодному місці.
Ароматне кавунове вино — рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування вина потрібно вибирати кавуни тільки солодких сортів. Кавун моєму, зрізаємо шкірку, виймаємо кісточки, а м'якоть розминаємо. Поміщаємо м'якоть і цукор в ємність. До речі, кількість цукру можна регулювати самостійно в залежності від того, на скільки солодкий продукт хочеться отримати в результаті. Для того, щоб процес бродіння пішов швидше, додаємо в ємність краплю нашатирного спирту. На шийку ємності надягаємо гумову рукавичку, зробивши в одному пальці прокол голкою або ж встановлюємо гідрозатвор. Коли бродіння припиниться, вино фільтруємо і розливаємо по пляшках для подальшого зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кавунове варення з м'якоті – рецепт
Якщо на вашій ділянці вродило багато кавунів і з'їсти їх не виходить, а солоні або мочені заготовки ви не любите, розповімо, як варити кавунове
Вино з чорної смородини в домашніх умовах
Шалено смачним вийде домашнє вино на основі чорної смородини. Його насичений колір, впізнаваний аромат неодмінно сподобається любителям домашніх
Сливове вино в домашніх умовах — рецепт приготування
Для цінителів домашнього алкоголю далі запропоновані рецепти дивовижного, неймовірно ароматного вина зі сливи. Розповімо, як правильно напій зробити
Кавуновий фреш в блендері
Якщо просто їсти кавун вже порядком набридло, а відмовити собі в насолоді цим прекрасним смаком неможливо - зробіть фреш. Далі підкажемо способи
Крюшон в кавуні
Крюшон – це прохолодний напій, який робиться з суміші різних вин з додаванням ягід і фруктів. Але він може бути і безалкогольним і подаватися для
Малинове вино - рецепт
Малинове вино, приготоване в домашніх умовах володіє ні з чим незрівняним чудовим смаком. І сьогодні ми розповімо вам декілька простих рецептів