DataLife Engine > Напої > Кавунове вино

Кавунове вино

Кавунове вино
Є багато рецептів приготування домашнього вина. Як зробити кавунове вино в домашніх умовах, ми вам зараз і розповімо.

Кавунове вино в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • кавуни — 10 кг;

  • пісок цукровий — 45 кг;

  • виноград — 150 р.


  • Приготування
    Кавун ретельно миємо, нарізаємо невеликими шматочками. Видаляємо зелену шкірку, кісточки. Нам потрібна тільки червона солодка частина кавуна. М'якоть подрібнюємо. Це можна зробити за допомогою м'ясорубки або блендера. В отриману масу додаємо виноград, поміщаємо масу в ємність, шийку якої накриваємо марлею. На кілька днів прибираємо в тепле місце. Потрібно дочекатися, поки сусло добре забродить. Воно повинно шипіти, а на поверхні з'явиться піна. Далі додаємо половину цукру і добре розмішуємо. Перелити масу у велику ємність, встановлюємо гідрозатвор. Розміщуємо ємність в теплому приміщенні. Через 3 дні всипаємо інший цукор. Коли гідрозатвор перестане пузырить воду, процес бродіння закінчено. Вино стане світліше, а на дно ємності випаде шар осаду. Зливаємо напій з осаду, а потім залишаємо його дозрівати. Для цього пляшки потрібно помістити в прохолодному місці.

    Кавунове вино в кавуні


    Інгредієнти:

  • вода — 10 літрів;

  • кавун — 7 кг;

  • горілка — 1 літр.


  • Приготування
    Кавун ретельно миємо, великий шприц набираємо горілку і з його допомогою вводимо рідина в кавун, проколюючи його в різних місцях. Поміщаємо кавун в прохолодну воду, яка повинна повністю покрити його. Дня через 3 він стане м'яким. Воду зливаємо, а кавун прокатуємо або надрізаємо так, щоб з нього витікав сік. Отриманий напій перелити в пляшки. Вино з кавунового соку потрібно зберігати в прохолодному місці.

    Ароматне кавунове вино — рецепт


    Інгредієнти:

  • кавун — 8 кг;

  • цукор — 600 р.


  • Приготування
    Для приготування вина потрібно вибирати кавуни тільки солодких сортів. Кавун моєму, зрізаємо шкірку, виймаємо кісточки, а м'якоть розминаємо. Поміщаємо м'якоть і цукор в ємність. До речі, кількість цукру можна регулювати самостійно в залежності від того, на скільки солодкий продукт хочеться отримати в результаті. Для того, щоб процес бродіння пішов швидше, додаємо в ємність краплю нашатирного спирту. На шийку ємності надягаємо гумову рукавичку, зробивши в одному пальці прокол голкою або ж встановлюємо гідрозатвор. Коли бродіння припиниться, вино фільтруємо і розливаємо по пляшках для подальшого зберігання.
    [xfgiven_ingredients]
    [xfvalue_ingredients]
    [/xfgiven_ingredients]



    Вернуться назад