» » Тортілья з яловичиною

Тортілья з яловичиною

Тортілья з яловичиною
Тортилья – національна мексиканська перепічка, яка використовується в приготуванні різних страв або просто подається в якості звичайного хліба. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити тортилью з яловичиною і ситно нагодувати всю сім'ю.

Тортілья з яловичиною і помідорами


Інгредієнти:

  • цибулина – 1 шт.;

  • фарш яловичий – 400 г;

  • свіжа зелень петрушки – 30 г;

  • морська сіль – 05 ч. ложки;

  • сир твердих сортів – 100 г;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • червоні помідори – 300 г;

  • зіра – щіпка;

  • спеції;

  • тортилья – 6 шт.


  • Приготування
    Отже, для приготування цього оригінального і смачної страви, спочатку давайте підготуємо всі інгредієнти. Для цього беремо цибулину, чистимо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на рослинній або кукурудзяній маслечко, кілька хвилин, до прозорого стану. Потім додаємо до нього готовий яловичий фарш і, постійно помішуючи, обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Далі відправляємо в сковороду нарізані дрібними кубиками помідори і нарубану зелень петрушки. Все добре перемішуємо, приправляємо за смаком спеції і тушкуємо на повільному вогні до готовності. Сир натираємо на крупній терочке. Тепер беремо чисту суху сковороду, розігріваємо її на тарілку і викладаємо одну тортилью. Зверху покриваємо корж приготовленої м'ясною начинкою і рясно посипаємо тертим сиром. Накриваємо начинку другим листом і через хвилину акуратно перевертаємо тортилью, обсмажуючи з іншого боку. Після цього знімаємо страву з вогню, нарізаємо красивими порційними трикутничками і подаємо до столу.

    Тортілья з яловичиною і грибами


    Інгредієнти:

  • мексиканська перепічка ;

  • яловичий фарш – 500 г;

  • печериці – 300 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • солодкий болгарський перець – 2 шт.;

  • сир твердих сортів – 100 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • олія – для смаження;

  • спеції.
  • Тортілья з яловичиною


    Приготування
    Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, викладаємо м'ясний фарш і обсмажуємо його з рубаним часником. Далі, окремо пасеруємо січені дрібними кубиками гриби, цибуля і перець. Сир натираємо на тертці. Тепер змішуємо в глибокій мисці всі підготовлені інгредієнти – сир, м'ясний фарш і овочі. Солимо, перчимо масу за смаком. Потім беремо одну тортилью, розподіляємо рівномірним тонким шаром начинку і акуратно закручуємо щільний рулетик. Обсмажуємо його на сухій сковороді до золотої скоринки і подаємо готову тортилью з яловичиною і перцем на стіл.
    Додав: admin | 12-07-2015, 22:22
    Переглядів: 386