Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тортілья з сиром

Тортілья з сиром

20-06-2015, 21:19
780
Тортілья з сиром
Тортілья з сиром – прекрасна закуска, яку зручно брати з собою і подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Всередину тонкої коржі можна покласти будь-яку начинку, ми вибрали сирну.

Тортілья з шинкою і сиром


Інгредієнти:

  • крем-сир - 250 г;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • зелена цибуля - 1 ст. ложка;

  • петрушка - 1 ст. ложка;

  • суміш перців - 1 /2 ч. ложки;

  • часник сушений - щіпка;

  • сіль - за смаком;

  • варена шинка - 80 г;

  • тортилії - 5 шт.;

  • зелена цибуля - 3 пера.


  • Приготування
    Крем-сир збиваємо з м'яким вершковим маслом до однорідності і приправляємо отриману суміш сіллю, перцем, подрібненою зеленню і сушеним часником за смаком. Змащуємо коржі отриманою масою і покриваємо тонкими скибочками шинки. На один з країв змащеній тортильї кладемо пір'я зеленої цибулі і звертаємо все в рулет. Нарізаємо тортильї скибочками розміром на один оцет.

    Тортілья з сиром і беконом


    Інгредієнти:

  • бекон - 80 г;

  • мариновані гриби - 100 г;

  • сирний сир - 150 г;

  • тортильї - 4 шт.;

  • оливки - 1 жменя;

  • твердий сир - 100 г;

  • крем-сир - 100 г;

  • листя руколи - 1 упаковка.


  • Приготування
    Бекон нарізаємо великими шматочками, кладемо на сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки і легкого хрускоту. Гриби ріжемо пластинами або четвертинками. Змішуємо тертий твердий сир з сирним, грибами, подрібненими і засмажкою з хрусткого бекону. Намазуємо крем-сир поверх тортильї, зверху кладемо листя руколи і тертий сир з грибами. Звертаємо оливково-сирну тортилью рулетом і подаємо.

    Рецепт тортилії з сиром


    Інгредієнти:

  • оливкова олія - 5 ст. ложок;

  • томатний соус - 4 ст. ложки;

  • гострі ковбаски в кишці - 200 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • яйця - 5 шт.;

  • петрушка пучок;

  • твердий сир - 1 ст.;

  • тортильї;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Тортілья з сиром

    У сковороді розігріваємо столову ложку олії і обсмажуємо на ньому фарш з гострих сосисок до золотистого кольору. Прибираємо м'ясо зі сковороди, а на вытопившемся жиру обсмажуємо цибулю до м'якості і золотистого кольору. Збиваємо яйця з зеленню, сіллю і перцем, з отриманої суміші готуємо омлет.
    Змащуємо тортильї соусом (можна змішати соус з обсмаженою фаршем і покривати коржі їм), розподіляємо по ній засмажку з цибулі, фаршу і омлет. Посипаємо все сиром і звертаємо в рулет. Смажимо сирні тортилії на сковороді з обох сторін, поки сир не розплавиться. Подаємо коржі з начинкою гарячими. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лаваш з сиром і зеленню
    Лаваш з сиром і зеленню
    Лаваш з сиром і зеленню - чудова закуска, яку можна подати до святкового столу або просто використовувати в якості перекусу. До сиру і зелені можна
    Кесаділья - рецепт
    Кесаділья - рецепт
    Любите готувати страви мексиканської кухні? В такому випадку вам варто звернути увагу на страву під назвою кесаділья. Це дві смачні коржі тортільяс з
    Мексиканська тортилья
    Мексиканська тортилья
    Мексиканська тортилья - це тонка кругла солона коржик, яку готують з кукурудзяної і пшеничної муки. У нашій статті ми розповімо, як її спекти і які
    Тортілья з язиком
    Тортілья з язиком
    Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І
    Тортілья з куркою
    Тортілья з куркою
    Тортилья - тонка коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Вона популярна в Латинській Америці, США, Мексиці. У неї можна загортати начинку. І
    Іспанська тортилья
    Іспанська тортилья
    Всі ми знаємо, що тортилья - тонка мексиканська перепічка, приготовлена з кукурудзяного борошна, нагадує лаваш. Але сьогодні ми з вами поговоримо про