Тортілья з сиром
Тортілья з сиром – прекрасна закуска, яку зручно брати з собою і подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Всередину тонкої коржі можна покласти будь-яку начинку, ми вибрали сирну.
Інгредієнти:
крем-сир - 250 г;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
зелена цибуля - 1 ст. ложка;
петрушка - 1 ст. ложка;
суміш перців - 1 /2 ч. ложки;
часник сушений - щіпка;
сіль - за смаком;
варена шинка - 80 г;
тортилії - 5 шт.;
зелена цибуля - 3 пера.
Приготування
Крем-сир збиваємо з м'яким вершковим маслом до однорідності і приправляємо отриману суміш сіллю, перцем, подрібненою зеленню і сушеним часником за смаком. Змащуємо коржі отриманою масою і покриваємо тонкими скибочками шинки. На один з країв змащеній тортильї кладемо пір'я зеленої цибулі і звертаємо все в рулет. Нарізаємо тортильї скибочками розміром на один оцет.
Інгредієнти:
бекон - 80 г;
мариновані гриби - 100 г;
сирний сир - 150 г;
тортильї - 4 шт.;
оливки - 1 жменя;
твердий сир - 100 г;
крем-сир - 100 г;
листя руколи - 1 упаковка.
Приготування
Бекон нарізаємо великими шматочками, кладемо на сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки і легкого хрускоту. Гриби ріжемо пластинами або четвертинками. Змішуємо тертий твердий сир з сирним, грибами, подрібненими і засмажкою з хрусткого бекону. Намазуємо крем-сир поверх тортильї, зверху кладемо листя руколи і тертий сир з грибами. Звертаємо оливково-сирну тортилью рулетом і подаємо.
Інгредієнти:
оливкова олія - 5 ст. ложок;
томатний соус - 4 ст. ложки;
гострі ковбаски в кишці - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
яйця - 5 шт.;
петрушка пучок;
твердий сир - 1 ст.;
тортильї;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
У сковороді розігріваємо столову ложку олії і обсмажуємо на ньому фарш з гострих сосисок до золотистого кольору. Прибираємо м'ясо зі сковороди, а на вытопившемся жиру обсмажуємо цибулю до м'якості і золотистого кольору. Збиваємо яйця з зеленню, сіллю і перцем, з отриманої суміші готуємо омлет.
Змащуємо тортильї соусом (можна змішати соус з обсмаженою фаршем і покривати коржі їм), розподіляємо по ній засмажку з цибулі, фаршу і омлет. Посипаємо все сиром і звертаємо в рулет. Смажимо сирні тортилії на сковороді з обох сторін, поки сир не розплавиться. Подаємо коржі з начинкою гарячими. Приємного апетиту!
Тортілья з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Крем-сир збиваємо з м'яким вершковим маслом до однорідності і приправляємо отриману суміш сіллю, перцем, подрібненою зеленню і сушеним часником за смаком. Змащуємо коржі отриманою масою і покриваємо тонкими скибочками шинки. На один з країв змащеній тортильї кладемо пір'я зеленої цибулі і звертаємо все в рулет. Нарізаємо тортильї скибочками розміром на один оцет.
Тортілья з сиром і беконом
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо великими шматочками, кладемо на сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки і легкого хрускоту. Гриби ріжемо пластинами або четвертинками. Змішуємо тертий твердий сир з сирним, грибами, подрібненими і засмажкою з хрусткого бекону. Намазуємо крем-сир поверх тортильї, зверху кладемо листя руколи і тертий сир з грибами. Звертаємо оливково-сирну тортилью рулетом і подаємо.
Рецепт тортилії з сиром
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо столову ложку олії і обсмажуємо на ньому фарш з гострих сосисок до золотистого кольору. Прибираємо м'ясо зі сковороди, а на вытопившемся жиру обсмажуємо цибулю до м'якості і золотистого кольору. Збиваємо яйця з зеленню, сіллю і перцем, з отриманої суміші готуємо омлет.
Змащуємо тортильї соусом (можна змішати соус з обсмаженою фаршем і покривати коржі їм), розподіляємо по ній засмажку з цибулі, фаршу і омлет. Посипаємо все сиром і звертаємо в рулет. Смажимо сирні тортилії на сковороді з обох сторін, поки сир не розплавиться. Подаємо коржі з начинкою гарячими. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Лаваш з сиром і зеленню
Лаваш з сиром і зеленню - чудова закуска, яку можна подати до святкового столу або просто використовувати в якості перекусу. До сиру і зелені можна
Кесаділья - рецепт
Любите готувати страви мексиканської кухні? В такому випадку вам варто звернути увагу на страву під назвою кесаділья. Це дві смачні коржі тортільяс з
Мексиканська тортилья
Мексиканська тортилья - це тонка кругла солона коржик, яку готують з кукурудзяної і пшеничної муки. У нашій статті ми розповімо, як її спекти і які
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І
Тортілья з куркою
Тортилья - тонка коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Вона популярна в Латинській Америці, США, Мексиці. У неї можна загортати начинку. І
Іспанська тортилья
Всі ми знаємо, що тортилья - тонка мексиканська перепічка, приготовлена з кукурудзяного борошна, нагадує лаваш. Але сьогодні ми з вами поговоримо про