Тортілья з сиром – прекрасна закуска, яку зручно брати з собою і подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Всередину тонкої коржі можна покласти будь-яку начинку, ми вибрали сирну.
Тортілья з шинкою і сиром
Інгредієнти: крем-сир - 250 г; вершкове масло - 2 ст. ложки; зелена цибуля - 1 ст. ложка; петрушка - 1 ст. ложка; суміш перців - 1 /2 ч. ложки; часник сушений - щіпка; сіль - за смаком; варена шинка - 80 г; тортилії - 5 шт.; зелена цибуля - 3 пера. Приготування Крем-сир збиваємо з м'яким вершковим маслом до однорідності і приправляємо отриману суміш сіллю, перцем, подрібненою зеленню і сушеним часником за смаком. Змащуємо коржі отриманою масою і покриваємо тонкими скибочками шинки. На один з країв змащеній тортильї кладемо пір'я зеленої цибулі і звертаємо все в рулет. Нарізаємо тортильї скибочками розміром на один оцет.
Тортілья з сиром і беконом
Інгредієнти: бекон - 80 г; мариновані гриби - 100 г; сирний сир - 150 г; тортильї - 4 шт.; оливки - 1 жменя; твердий сир - 100 г; крем-сир - 100 г; листя руколи - 1 упаковка. Приготування Бекон нарізаємо великими шматочками, кладемо на сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки і легкого хрускоту. Гриби ріжемо пластинами або четвертинками. Змішуємо тертий твердий сир з сирним, грибами, подрібненими і засмажкою з хрусткого бекону. Намазуємо крем-сир поверх тортильї, зверху кладемо листя руколи і тертий сир з грибами. Звертаємо оливково-сирну тортилью рулетом і подаємо.
Рецепт тортилії з сиром
Інгредієнти: оливкова олія - 5 ст. ложок; томатний соус - 4 ст. ложки; гострі ковбаски в кишці - 200 г; ріпчаста цибуля - 1 шт.; яйця - 5 шт.; петрушка пучок; твердий сир - 1 ст.; тортильї; сіль, перець - за смаком. Приготування У сковороді розігріваємо столову ложку олії і обсмажуємо на ньому фарш з гострих сосисок до золотистого кольору. Прибираємо м'ясо зі сковороди, а на вытопившемся жиру обсмажуємо цибулю до м'якості і золотистого кольору. Збиваємо яйця з зеленню, сіллю і перцем, з отриманої суміші готуємо омлет.
Змащуємо тортильї соусом (можна змішати соус з обсмаженою фаршем і покривати коржі їм), розподіляємо по ній засмажку з цибулі, фаршу і омлет. Посипаємо все сиром і звертаємо в рулет. Смажимо сирні тортилії на сковороді з обох сторін, поки сир не розплавиться. Подаємо коржі з начинкою гарячими. Приємного апетиту!