Булгур в мультиварці
Булгур – пропарена пшениця, з якої можна приготувати безліч смачних страв. Такий гарнір дивовижно поєднується з відварною куркою і тушкованими овочами. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів булгуру в мультиварці, а ви вибирайте для себе найбільш підходящий.
Інгредієнти:
цибулина – 55 г;
солодкий перець -55 г;
томати перетерті – 220 г;
булгур сухий – 325 г;
вода – 585 мл;
часник – 1 невеликий зубчик;
маслини;
зелень;
спеції;
олія оливкова – 35 мл
Приготування
Перед тим, як приготувати булгур в мультиварці, готуємо всі інгредієнти. Цибулю і перець обробляємо і дрібненько шаткуємо. Булгур промиваємо кілька разів до прозорої води.
У ємність мультиварки наливаємо оливкову олію вищого сорту і вмикаємо на 10 хвилин програму «Випічка». Викладаємо цибулю і підрум'янюємо його. Далі кидаємо солодкий перчик, перемішуємо і підрум'янюємо кілька хвилин. Викладаємо перетерті помідори і готуємо до звукового сигналу. Тепер рівномірно розподіляємо поверх овочів булгур, вливаємо воду і вмикаємо на 20 хвилин «Плов».
Не гаючи часу, обполіскуємо зелень і рубаємо її разом з очищеним часником. Маслини рубаємо тоненькими кружальцями і кидаємо в страву за 5 хвилин до закінчення програми. Підсолюємо готову страву до смаку, перемішуємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
курка – 525 г;
цибулина – 45 г;
морква невелика – 45 г;
томат-паста – 35 г;
булгур – 210 г;
масло рослинне – 40 мл;
спеції і приправи;
солодкий перець – 65 р.
Приготування
Курку обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо в чаші мультиварці в невеликій кількості олії. Через 25 хвилин, акуратно виймаємо м'ясо і викладаємо в пиалку.
Овочі обробляємо, дрібно нарізаємо і підрум'янюємо в режимі «Випічка» до м'якого стану. Потім висипаємо промитий булгур, вибираємо програму «Каша» і чекаємо звукового сигналу. Після цього додаємо томатну пасту, куряче м'ясо і заливаємо водою. Приправляємо блюдо спеціями і готуємо на тому ж режимі протягом 45 хвилин.
Інгредієнти:
булгур – 190 г;
морква – 45 г;
часник – 2 зубки;
вода – 25 ст.;
масло вершкове – 20 г;
спеції.
Приготування
На дно мультиварки кидаємо масло і розтоплюємо його, включивши «Випічка». Тим часом чистимо моркву, шаткуємо її і викладаємо в чашу. Додаємо подрібнений часник, промитий булгур, заливаємо водою і підсолюємо за смаком. Вибираємо «Плов» і чекаємо сигналу.
Булгур з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати булгур в мультиварці, готуємо всі інгредієнти. Цибулю і перець обробляємо і дрібненько шаткуємо. Булгур промиваємо кілька разів до прозорої води.
У ємність мультиварки наливаємо оливкову олію вищого сорту і вмикаємо на 10 хвилин програму «Випічка». Викладаємо цибулю і підрум'янюємо його. Далі кидаємо солодкий перчик, перемішуємо і підрум'янюємо кілька хвилин. Викладаємо перетерті помідори і готуємо до звукового сигналу. Тепер рівномірно розподіляємо поверх овочів булгур, вливаємо воду і вмикаємо на 20 хвилин «Плов».
Не гаючи часу, обполіскуємо зелень і рубаємо її разом з очищеним часником. Маслини рубаємо тоненькими кружальцями і кидаємо в страву за 5 хвилин до закінчення програми. Підсолюємо готову страву до смаку, перемішуємо і подаємо до столу.
Булгур з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курку обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо в чаші мультиварці в невеликій кількості олії. Через 25 хвилин, акуратно виймаємо м'ясо і викладаємо в пиалку.
Овочі обробляємо, дрібно нарізаємо і підрум'янюємо в режимі «Випічка» до м'якого стану. Потім висипаємо промитий булгур, вибираємо програму «Каша» і чекаємо звукового сигналу. Після цього додаємо томатну пасту, куряче м'ясо і заливаємо водою. Приправляємо блюдо спеціями і готуємо на тому ж режимі протягом 45 хвилин.
Плов з булгуром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
На дно мультиварки кидаємо масло і розтоплюємо його, включивши «Випічка». Тим часом чистимо моркву, шаткуємо її і викладаємо в чашу. Додаємо подрібнений часник, промитий булгур, заливаємо водою і підсолюємо за смаком. Вибираємо «Плов» і чекаємо сигналу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Каша булгур
Чудовою заміною звичним каш стане булгур. Його зовсім не складно готувати, до того ж далі наведено кілька рецептів, які допоможуть урізноманітнити
Як приготувати булгур?
Звичні страви зі звичайних круп часом набридають, і в такому випадку можна урізноманітнити раціон чимось новеньким. Далі опишемо, як зробити
Сочевичний суп по-турецьки – рецепт
Страви турецької кухні вражають буйством фарб і смакових сполучень. Одним з найбільш яскравих представників традиційної турецької кухні є сочевичний
Ішлі кюфта
Дуже смачне традиційне блюдо вірменської та турецької кухні - ішлі кюфта, приготувати самостійно не складно. Досить вивчити рекомендації, описані
Плов з яловичиною в мультиварці
З кількох десятків рецептів плову, можна виділити той, що приготований саме з яловичини. І не даремно, адже він виходить неймовірно ароматним і
Булгур - рецепти
Булгур - це крупа, яка особливо популярна в Середземномор'ї і на Сході. З неї можна приготувати багато страв. Сьогодні ми розповімо, як зробити плов