Плов з яловичиною в мультиварці
За допомогою різної побутової техніки – наше життя стало набагато простіше. Ось сьогодні, ми розповімо вам, як приготувати плов з яловичиною в мультиварці. Таке блюдо чудово різноманітить ваше щоденне меню і при цьому не відніме у вас багато часу.
Інгредієнти:
рис пропарений – 300 г;
м'якоть яловичини – 400 г;
морква – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
часник – 1 головка;
олія кукурудзяна – 3 ст. ложки;
вода фільтрована – 450 мл;
спеції для плову .
Приготування
Отже, спочатку нам необхідно підготувати всі продукти. Рис промиваємо кілька разів, а овочі обробляємо і ріжемо: цибуля – півкільцями, а моркву рубаємо товстою соломкою. Яловичину очищаємо від плівок і прожилок. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками. Ємність мультиварки промазуємо маслом і вмикаємо функцію «Смаження». Викладаємо туди цибулю і пасеруємо його до прозорого стану 5 хвилин. Після цього кидаємо моркву, перемішуємо і підрум'янюємо овочі ще кілька хвилин. М'ясо обсипаємо з усіх боків спеціями, викладаємо до овочів і обсмажуємо до появи рум'яного кольору. Додаємо промитий рис, солимо за смаком, приправляємо блюдо спеціями і встромляємо кілька очищених зубчиків часнику. Заливаємо гарячою кип'яченою водою, закриваємо кришку і включаємо програму «Гасіння». Виставляємо на 1 годину і спокійно займаємося будь-якими іншими справами. Після звукового сигналу, готовий плов ретельно перемішуємо, знову закриваємо кришку і виставляємо режим «Підігрів» на 40 хвилин. За цей час плов з яловичиною в мультиварці дійде до готовності, і після цього викладаємо його на тарілку.
Інгредієнти:
яловичина – 500 г;
рис – 2 ст.;
морква – 1 шт.;
цибулина – 2 шт.;
гострий червоний перець – 1 шт.;
куркума або шафран – 05 ч. ложки;
зіра – 2 ч. ложки;
барбарис – щіпка;
часник – за смаком;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
вода фільтрована – 4 ст.;
спеції.
Приготування
Морква промиваємо та нарізаємо тоненькою соломкою. У чашу мультиварки вливаємо невелику кількість рослинного масла, додаємо моркву і виставляємо програму «Смаження». Пасеруємо її 5 хвилин, а тим часом обробляємо і дрібно шаткуємо цибулю. Додаємо до моркви, перемішуємо і підсолюємо за смаком. М'ясо обполіскуємо, зрізаємо плівочки, прожилки і рубаємо великими шматками. Викладаємо до овочів, але не перемішуємо. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Плов» і засікаємо 20 хвилин. По закінченні часу додаємо промитий довгеньких рис і заливаємо його фільтрованої холодною водою. Кладемо одну велику головку часнику і 1 червоний перчик. Ні в якому разі не перемішуємо! Готуємо смачний плов з яловичиною в мультиварці до закінчення режиму.
Інгредієнти:
вирізка яловича – 500 г;
рис довгий – 1 ст.;
свіжі печериці – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
часник – 3 зубчики;
куркума, спеції;
кріп свіжий.
Приготування
М'ясо рубаємо ножем на невеликі шматочки. Гриби обробляємо і шаткуємо пластинами. Рис кілька разів добре промиваємо. У каструлю наливаємо масло, підігріваємо його і обсмажуємо гриби з нашаткованої морквою. Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями і додаємо до печерицям. Наступним шаром викладаємо яловичину, перемішуємо і обсмажуємо до готовності. Промитий рис висипаємо рівним шаром поверх м'яса. Заливаємо всі продукти холодною водою, додаємо в плов спеції і куркуму і виставляємо програму «Плов». Після звукового сигналу перемішуємо і прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.
Рецепт плову з яловичиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку нам необхідно підготувати всі продукти. Рис промиваємо кілька разів, а овочі обробляємо і ріжемо: цибуля – півкільцями, а моркву рубаємо товстою соломкою. Яловичину очищаємо від плівок і прожилок. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками. Ємність мультиварки промазуємо маслом і вмикаємо функцію «Смаження». Викладаємо туди цибулю і пасеруємо його до прозорого стану 5 хвилин. Після цього кидаємо моркву, перемішуємо і підрум'янюємо овочі ще кілька хвилин. М'ясо обсипаємо з усіх боків спеціями, викладаємо до овочів і обсмажуємо до появи рум'яного кольору. Додаємо промитий рис, солимо за смаком, приправляємо блюдо спеціями і встромляємо кілька очищених зубчиків часнику. Заливаємо гарячою кип'яченою водою, закриваємо кришку і включаємо програму «Гасіння». Виставляємо на 1 годину і спокійно займаємося будь-якими іншими справами. Після звукового сигналу, готовий плов ретельно перемішуємо, знову закриваємо кришку і виставляємо режим «Підігрів» на 40 хвилин. За цей час плов з яловичиною в мультиварці дійде до готовності, і після цього викладаємо його на тарілку.
Рецепт узбецького плову з яловичиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Морква промиваємо та нарізаємо тоненькою соломкою. У чашу мультиварки вливаємо невелику кількість рослинного масла, додаємо моркву і виставляємо програму «Смаження». Пасеруємо її 5 хвилин, а тим часом обробляємо і дрібно шаткуємо цибулю. Додаємо до моркви, перемішуємо і підсолюємо за смаком. М'ясо обполіскуємо, зрізаємо плівочки, прожилки і рубаємо великими шматками. Викладаємо до овочів, але не перемішуємо. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Плов» і засікаємо 20 хвилин. По закінченні часу додаємо промитий довгеньких рис і заливаємо його фільтрованої холодною водою. Кладемо одну велику головку часнику і 1 червоний перчик. Ні в якому разі не перемішуємо! Готуємо смачний плов з яловичиною в мультиварці до закінчення режиму.
Плов з яловичиною і свіжими грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо рубаємо ножем на невеликі шматочки. Гриби обробляємо і шаткуємо пластинами. Рис кілька разів добре промиваємо. У каструлю наливаємо масло, підігріваємо його і обсмажуємо гриби з нашаткованої морквою. Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями і додаємо до печерицям. Наступним шаром викладаємо яловичину, перемішуємо і обсмажуємо до готовності. Промитий рис висипаємо рівним шаром поверх м'яса. Заливаємо всі продукти холодною водою, додаємо в плов спеції і куркуму і виставляємо програму «Плов». Після звукового сигналу перемішуємо і прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?
Багато власниці мультиварки стверджують, що головним достоїнством цього диво-приладу є можливість готувати обід практично без присутності кухаря на
Пісний плов
Пісний плов — це зовсім не рисова каша з морквою та цибулею, як звикло вважати більшість людей. Без м'яса можна приготувати дуже смачне блюдо, яке
Плов з грибами
Плов - чудове і ситне блюдо. Рецептів його створення на сьогоднішній існує досить багато - це і плов зі свининою, яловичиною, овочевий, солодкий. І
Плов з індичкою
М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж
Плов з мідіями в мультиварці
Плов - знайоме страви азіатської кухні, яке за традицією готують з баранини або яловичини. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити незвичайний плов з
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці