Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?
Традиційно плов готують у казанку. А можна для цих цілей використовувати сучасну техніку, наприклад мультиварку. І якщо в першому випадку у багатьох не виходив смачний розсипчастий плов, то в другому випадку як раз навпаки. Як приготувати плов зі свининою в мультиварці, читайте нижче.
Інгредієнти:
шліфований довгозернистий рис – 2 склянки;
цибулю – 250 г;
морква – 250 г;
вода – 2 склянки;
сіль – 1 ч. ложка;
спеції для плову – 10 г;
часник – 1 шт.;
рафінована соняшникова олія – 90 мл
Приготування
Свинину ріжемо шматочками. Морква ріжемо тоненькою соломкою. Цибулю шаткуємо кубиками або півкільцями. У мультиварочную каструльку наливаємо масло, включаємо програму «Випічка», і коли олія нагріється, кладемо шматочки м'яса. Хвилин через 5 солимо його, посипаємо спеціями, перемішуємо і закриваємо каструлю. Хвилин через 15 кладемо цибулю і знову перемішуємо. Готуємо 5 хвилин, потім додаємо моркву і пасеруємо 5 хвилин. Тим часом добре промиваємо рис, кладемо його в чашу поверх інших продуктів, верх розрівнюємо лопаткою. Вливаємо воду. Робити це потрібно акуратно, щоб струмінь води не порушила шар рису, відкривши тим самим м'ясо. Наливати воду краще тоненькою цівкою по ложці. Додаємо сіль. У часнику зрізаємо нижню частину і просто вставляємо його в рис. Вибираємо програму «Плов» і чекаємо сигналу, після якого страву можна перемішати.
Інгредієнти:
свинина (м'якоть) – 500 г;
рис – 550 г;
цибуля – 250 г;
морква – 300 г;
рослинне масло – 80 мл;
часник – 4 зубчики;
вода – 700 мл;
приправа для плову – 1 ч. ложка.
Приготування
У мультиварочную каструлю наливаємо олію, викладаємо шматочки свинини, солимо їх і посипаємо спеціями для плову. Готуємо 20 хвилин на програмі «Смаження», періодично перемішуючи м'ясо. Подрібнюємо моркву і цибулю будь-яким бажаним способом. Викладаємо на м'ясо спочатку шар цибулі, а потім шар моркви. Тепер рівним шаром розміщуємо промитий рис, у нього вставляємо зубчики часнику. Заливаємо вміст мультиварки водою і готуємо в режимі «Плов». Про готовність страви нам повідомить звуковий сигнал.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 250 г;
курка - 500 г;
рис круглий – 15 склянки;
цибуля - 130 г;
бульйон – 25 склянки;
морква – 200 г;
сіль;
олія соняшникова 100 мл;
приправи для плову.
Приготування
У мультиварочную каструлю наливаємо олію, викладаємо порізане шматочками м'ясо і в режимі «Смаження» готуємо 15 хвилин, потім кладемо курку, нарізану шматочками. В тому ж режимі готуємо ще 10 хвилин. Тепер викладаємо нашатковану моркву, цибулю, перемішуємо і готуємо разом ще 10 хвилин, солимо й додаємо за смаком спеції для плову. Висипаємо в каструлю промитий рис, вливаємо гарячий бульйон і готуємо до сигналу в режимі «Плов».
Інгредієнти:
свинина – 600 г;
рис – 260 г;
вода – 400 мл;
часник – 5 зубчиків;
оливкова олія – 80 мл;
морква – 350 г;
білий салатний цибуля – 200 г;
шафран – щіпка;
зіра – щіпка;
куркума – щіпка;
сіль – 8 р.
Приготування
У чашу мультиварки-скороварки, наливаємо олію, кладемо туди ж нашатковану моркву і цибулю і в режимі «Смаження» пасеруємо овочі 5 хвилин. Потім викладаємо шматочки м'яса і в тому ж режимі готуємо ще 10 хвилин. Тепер переводимо мультиварку в режим «Плов», закладаємо ретельно промитий рис. Переводимо клапан в положення високого тиску і виставляємо час 25 хвилин. Після сигналу тиск спускаємо і все, плов готовий! Дуже швидко, просто і смачно! Приємного апетиту!
Смачний плов зі свининою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо шматочками. Морква ріжемо тоненькою соломкою. Цибулю шаткуємо кубиками або півкільцями. У мультиварочную каструльку наливаємо масло, включаємо програму «Випічка», і коли олія нагріється, кладемо шматочки м'яса. Хвилин через 5 солимо його, посипаємо спеціями, перемішуємо і закриваємо каструлю. Хвилин через 15 кладемо цибулю і знову перемішуємо. Готуємо 5 хвилин, потім додаємо моркву і пасеруємо 5 хвилин. Тим часом добре промиваємо рис, кладемо його в чашу поверх інших продуктів, верх розрівнюємо лопаткою. Вливаємо воду. Робити це потрібно акуратно, щоб струмінь води не порушила шар рису, відкривши тим самим м'ясо. Наливати воду краще тоненькою цівкою по ложці. Додаємо сіль. У часнику зрізаємо нижню частину і просто вставляємо його в рис. Вибираємо програму «Плов» і чекаємо сигналу, після якого страву можна перемішати.
Рецепт смачного плову зі свининою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У мультиварочную каструлю наливаємо олію, викладаємо шматочки свинини, солимо їх і посипаємо спеціями для плову. Готуємо 20 хвилин на програмі «Смаження», періодично перемішуючи м'ясо. Подрібнюємо моркву і цибулю будь-яким бажаним способом. Викладаємо на м'ясо спочатку шар цибулі, а потім шар моркви. Тепер рівним шаром розміщуємо промитий рис, у нього вставляємо зубчики часнику. Заливаємо вміст мультиварки водою і готуємо в режимі «Плов». Про готовність страви нам повідомить звуковий сигнал.
Плов зі свининою і курятиною
Інгредієнти:
Приготування
У мультиварочную каструлю наливаємо олію, викладаємо порізане шматочками м'ясо і в режимі «Смаження» готуємо 15 хвилин, потім кладемо курку, нарізану шматочками. В тому ж режимі готуємо ще 10 хвилин. Тепер викладаємо нашатковану моркву, цибулю, перемішуємо і готуємо разом ще 10 хвилин, солимо й додаємо за смаком спеції для плову. Висипаємо в каструлю промитий рис, вливаємо гарячий бульйон і готуємо до сигналу в режимі «Плов».
Плов в мультиварці скороварці зі свининою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки-скороварки, наливаємо олію, кладемо туди ж нашатковану моркву і цибулю і в режимі «Смаження» пасеруємо овочі 5 хвилин. Потім викладаємо шматочки м'яса і в тому ж режимі готуємо ще 10 хвилин. Тепер переводимо мультиварку в режим «Плов», закладаємо ретельно промитий рис. Переводимо клапан в положення високого тиску і виставляємо час 25 хвилин. Після сигналу тиск спускаємо і все, плов готовий! Дуже швидко, просто і смачно! Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Плов зі свининою в мультиварці - рецепт
Класичний плов традиційно готують в чавунному казані або товстостінній жаровні. Однак, коли це блюдо стало вельми популярним, кмітливі господині
Плов з яловичиною в мультиварці
З кількох десятків рецептів плову, можна виділити той, що приготований саме з яловичини. І не даремно, адже він виходить неймовірно ароматним і
Плов з індичкою
М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж
Плов в мікрохвильовці
Звичайно, щоб приготувати справжній плов, необхідно слідувати певним правилам. Однак коли у вас немає часу, то приготувати плов можна і в
Плов з куркою в мультиварці
Смачний плов можна приготувати не тільки в казані на плиті, але і в мультиварці. Мяско можна взяти будь-яку, наприклад, курку, а точніше філе, ніжки
Плов з мідіями в мультиварці
Плов - знайоме страви азіатської кухні, яке за традицією готують з баранини або яловичини. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити незвичайний плов з