Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати перлову кашу в мультиварці?

Як приготувати перлову кашу в мультиварці?

12-04-2016, 21:17
716
Як приготувати перлову кашу в мультиварці?
Сьогодні в наших рецептах докладні інструкції для тих, хто бажає приготувати смачне і ситне блюдо на основі перлової крупи з м'ясом. Таку страву виходить ароматним, апетитним і безперечно корисним, а готувати його ми будемо в мультиварці.

Як зварити перлову кашу з м'ясом і грибами в мультиварці?


Інгредієнти:

  • крупа перлова – 245 г;

  • яловичина або свинина – 620 г;

  • ріпчасті цибулини – 165 г;

  • гриби – 220 г;

  • свіжа морква – 165 г;

  • корінь селери – 65 г;

  • вода фільтрована – 765 мл;

  • рафінована олія – 65 мл;

  • свіжозмелену чорний перець – 1 невелика щіпка;

  • запашні горошини перцю – 3 шт.;

  • лаврові листочки – 2 шт.;

  • сіль велика – за смаком;

  • свіжа зелень (за бажанням).


  • Приготування
    Для того щоб перлова крупа вийшла м'якою і смачною необхідно дотримати всього два незаперечних умови. По-перше, промиту крупу перед приготуванням обов'язково потрібно вимочити протягом декількох годин, або ж просто залишити її у воді на ніч. Ну а по-друге, солити страви з перловки потрібно тільки в кінці приготування.
    В даному випадку готувати перлову кашу ми будемо з м'ясом і грибами і скористаємося для цієї мети мультиварка. Першим ділом обсмажимо в рослинній олії без запаху олії нарізане на шматочки м'ясо, встановивши прилад на режим «Смаження» або «Випічка». До рум'яним м'ясних шматочках закладаємо півкільця цибулі ріпчастої лучка і смажимо, помішуючи, ще сім хвилин. Тепер додаємо нарізані соломкою коріння моркви і селери, а також грибочки і викладаємо розмочену перлову крупу. Заливаємо вміст мультикастрюли водою, кидаємо горошини запашного перцю і лаврові листочки, щіпку меленого перцю і переводимо прилад на функцію «Гасіння». За десять хвилин до завершення процесу приготування підсолюємо страву і при бажанні додаємо свіжу зелень. Для приготування перловки зі свининою буде достатньо однієї години, а страва з яловичиною слід готувати хвилин на тридцять довше.

    Перлова каша з тушонкою в мультиварці - рецепт


    Інгредієнти:

  • крупа перлова – 235 г;

  • тушонка – 440 г;

  • ріпчасті цибулини – 125 г;

  • свіжа морква – 125 г;

  • вода фільтрована – 790 мл;

  • рафінована олія – 30 мл;

  • часник сушений – 1 середня щіпка;

  • приправа хмелі-сунелі – 1 середня щіпка;

  • кухонна сіль – за смаком;
  • Як приготувати перлову кашу в мультиварці?

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Перед тим як почати приготування перлової каші, в мультиварці обсмажуємо в рафінованому маслечко нарізану цибулю і моркву, включивши на дисплеї приладу функцію «Смаження» або «Випічка». Тепер додаємо розмочену перловку і тушонку, приправляємо страву за смаком сушеним часником і хмелі-сунелі, переводимо пристрій на функцію «Гасіння» або «Плов» і готуємо до завершення програми. В кінці приготування підсолюємо страву за смаком, додаємо зелень і перемішуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Перлова каша з тушонкою в мультиварці
    Перлова каша з тушонкою в мультиварці
    У багатьох перловка з тушонкою може викликати особливі почуття. Але сьогодні ми запропонуємо абсолютно нові страви, в основі яких будуть ці продукти.
    Перлова каша - як варити?
    Перлова каша - як варити?
    З приготуванням звичайної перлової каші неодмінно впорається кожна так звана хазяєчка. Ми ж запропонуємо варіанти смачного страви на основі цієї
    Як варити перлову кашу на воді?
    Як варити перлову кашу на воді?
    В цій статті ви не знайдете чудернацьких рецептів або ефектної подачі страви, так як далі будемо описувати головні тонкощі приготування звичайної
    Перловка з грибами
    Перловка з грибами
    Перловка - неймовірно корисна каша, ну а якщо ви не хочете готувати її на молоці, то зробіть більш ситний варіант - перловку з грибами. До речі, до
    Перлова каша з тушонкою
    Перлова каша з тушонкою
    Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
    Перлова каша в мультиварці
    Перлова каша в мультиварці
    Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте