Перлова каша з тушонкою в мультиварці
Перлову кашу дуже багато хто не люблять. У кого-то вона асоціюється з армією, хтось її не любить довго варити. А ми вам зараз розповімо, як приготувати перлову кашу з тушонкою в мультиварці. Дане блюдо визнали смачним навіть найзатятіші противники перловки.
Інгредієнти:
перловка – 2 мультистакана;
вода – 6 мультистаканов;
тушонка – 600 г;
цибуля – 120 г;
спеції;
морква – 150 г;
рафінована рослинна олія;
м'ясистий помідор – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Перловку ретельно промиваємо. Цибулю і помідор нарізаємо тоненькими півкільцями, а моркву пропускаємо через тертку. Пасеруємо овочі в мультиварці у програмі «Випічка» 10-12 хвилин. Потім закладаємо перловку, а слідом за нею і тушонку. Заливаємо все це водою, кладемо по своєму смаку сіль і спеції. Тут важливо не переборщити, адже, як правило, тушонка щедро приправлена спеціями і досить солона. У програмі «Плов» готуємо до того моменту, як почуємо сигнал. По завершенні програми вміст мультиварки акуратно розмішуємо.
Інгредієнти:
бульйон – 5 склянок;
перловка – 2 склянки;
часник – 5 зубчиків;
м'ясо тушковане – 1 банка;
сіль.
Приготування
Перловку ретельно миємо і ставимо в мультиварочную каструльку. Кладемо туди ж очищені зубчики часнику. Все це заливаємо бульйоном, закриваємо, вибираємо програму «Гречка» і залишаємо до сигналу. Потім мультиварку відкриваємо і в майже готову кашу кладемо тушонку. Пластиковою лопаткою перемішуємо вміст мультиварки, потім включаємо «Підігрів» і залишаємо на чверть години.
Інгредієнти:
тушонка – 500 г;
перловка – 400 г;
морква – 100 г;
гострий перець – 1 шт.;
цибуля – 130 г;
паприка – 1 ч. ложка;
томат-паста – 50 р;
зіра – 1 ч. ложка;
часник – 2 зубчики;
перець;
рослинна рафінована олія – 40 мл;
сіль.
Приготування
Приготування перлової каші з тушонкою почнемо з підготовки самої крупи. Перловку добре промиваємо, а потім обсушуємо. Після цього поміщаємо її в мультиварку, встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо крупу без додавання олії до появи характерного горіхового аромату. Після цього крупу виймаємо і поки відставляємо в сторону. У чашу наливаємо олію, кладемо подрібнену цибулю і моркву пасеруємо до прозорості цибулі. До овочів кладемо спеції, томатну пасту, кладемо стручок перцю, перемішуємо і смажимо близько 1 хвилини. Потім вливаємо 800 мл води і після закипання кладемо обсмажену раніше крупу. Мультиварку закриваємо і в програмі «Гасіння» залишаємо на годину. Після цього прилад відкриваємо, додаємо тушонку, подрібнений часник і готуємо в цьому ж режимі ще 10-15 хвилин. Перед подачею за бажанням до смачної перлової каші з тушонкою можна додати зелень. Приємного апетиту!
Перлова каша з тушонкою в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перловку ретельно промиваємо. Цибулю і помідор нарізаємо тоненькими півкільцями, а моркву пропускаємо через тертку. Пасеруємо овочі в мультиварці у програмі «Випічка» 10-12 хвилин. Потім закладаємо перловку, а слідом за нею і тушонку. Заливаємо все це водою, кладемо по своєму смаку сіль і спеції. Тут важливо не переборщити, адже, як правило, тушонка щедро приправлена спеціями і досить солона. У програмі «Плов» готуємо до того моменту, як почуємо сигнал. По завершенні програми вміст мультиварки акуратно розмішуємо.
Рецепт перлової каші з тушонкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перловку ретельно миємо і ставимо в мультиварочную каструльку. Кладемо туди ж очищені зубчики часнику. Все це заливаємо бульйоном, закриваємо, вибираємо програму «Гречка» і залишаємо до сигналу. Потім мультиварку відкриваємо і в майже готову кашу кладемо тушонку. Пластиковою лопаткою перемішуємо вміст мультиварки, потім включаємо «Підігрів» і залишаємо на чверть години.
Як зварити перлову кашу з тушонкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Приготування перлової каші з тушонкою почнемо з підготовки самої крупи. Перловку добре промиваємо, а потім обсушуємо. Після цього поміщаємо її в мультиварку, встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо крупу без додавання олії до появи характерного горіхового аромату. Після цього крупу виймаємо і поки відставляємо в сторону. У чашу наливаємо олію, кладемо подрібнену цибулю і моркву пасеруємо до прозорості цибулі. До овочів кладемо спеції, томатну пасту, кладемо стручок перцю, перемішуємо і смажимо близько 1 хвилини. Потім вливаємо 800 мл води і після закипання кладемо обсмажену раніше крупу. Мультиварку закриваємо і в програмі «Гасіння» залишаємо на годину. Після цього прилад відкриваємо, додаємо тушонку, подрібнений часник і готуємо в цьому ж режимі ще 10-15 хвилин. Перед подачею за бажанням до смачної перлової каші з тушонкою можна додати зелень. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Перлова каша - рецепти приготування
Відому кожному звичайну перловку можна приготувати по-новому, дотримуючись докладним рецептами, які описані далі. Розповімо, як урізноманітнити склад
Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
Перлова каша - рецепт
Перловка не є фаворитом серед круп на нашому столі, хоча багатьом відомо про її корисні властивості. Давайте познайомимося з нею ближче. Сьогодні ми
Пшоняна каша з тушонкою - рецепт
Пшоно - корисна крупа, яка насичує кров і печінку поживними речовинами. І сьогодні ми поділимося з вами смачними рецептами приготування пшоняної каші
Перловка з м'ясом в мультиварці
Якщо перловку просто зварити, те вийде звичайна каша. Але ви прийшли за смачними рецептами. Вірно? Перловка з м'ясом в мультиварці - пальчики
Перлова каша в мультиварці
Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте