Перлова каша - рецепти приготування

Перлова каша – рецепт приготування на воді
Інгредієнти:
Приготування
Приготування перлової каші починаємо з того, що крупу добре промиваємо. У каструлі кип'ятимо 750 мл води, а потім всипаємо крупу. Нехай покипить хвилин 7 потім проціджуємо через друшляк, а водичці даємо стекти. Вливаємо в каструлю воду, що залишилася, підсолюємо. Коли вона закипить, закладаємо крупу, накриваємо кришкою і доводимо до готовності на малому вогні. Як правило, на це йде 25 хвилин.
Перлова каша з м'ясом, рецепт приготування
Інгредієнти:
Приготування
Перловку добре промиваємо, заливаємо 2 склянками води і залишаємо годинки на 3. Потім цю воду зливаємо, крупу промиваємо, вливаємо приблизно 600 мл води, солимо і варимо близько години на невеликому вогні. Свинину і яловичину ріжемо тонкими смужками. Цибулю дрібненько шаткуємо, а морква подрібнюємо на тертці. У казанок наливаємо масло, прогріваємо його, пасеруємо в ньому цибулю до прозорості, потім кладемо моркву і обсмажуємо все разом, помішуючи. Додаємо м'ясо і також обсмажуємо 5 хвилин, помішуючи. Наливаємо трохи води, щоб вона тільки покрила м'ясо, солимо, кладемо спеції і тушкуємо близько 40 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, додаємо зелений горошок, перемішуємо і готуємо хвилин 10. Додаємо відварену перловку, розмішуємо, готуємо все разом хвилин 10 потім накриваємо і даємо настоятися.
Каша перлова – рецепти приготування в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гриби і перловку окремо заливаємо водою і залишаємо годинок на 6. Подрібнюємо овочі, з грибів зливаємо воду. У ємність мультиварки вливаємо олію, закладаємо овочі та в режимі «Випічка» готуємо 10 хвилин. Додаємо гриби і готуємо хвилин 5. В отриману суміш викладаємо перловку, даємо їй потомитися хвилин 10 вливаємо 4 мультистакана води. Потім переставляємо на режим «Гасіння» і готуємо 50 хвилин. В кінці можна притрусити блюдо подрібненим кропом.
Приготування перлової каші з тушонкою
Інгредієнти:
Приготування
Промиту перлову крупу замочуємо годинки на 3 а потім воду зливаємо, заливаємо її 4 склянками чистої води і ставимо на плиту, включивши сильний вогонь. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо чверть години. Очищений цибулю дрібненько шаткуємо. Морква подрібнюємо за допомогою середньої терки. На сковороді з високими бортиками обсмажуємо овочі, додаємо туди ж тушонку. З перловки зливаємо воду і поміщаємо крупу в сковороду. Заливаємо 1 склянкою окропу. Солимо, кладемо спеції за смаком, а потім добре розмішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо на малому вогні близько півгодини.
Приготування розсипчастою перлової каші
Інгредієнти:

Приготування
Перловку заливаємо 2 літрами окропу і залишаємо на 3-4 години. Потім набряклу крупу викладаємо в каструльку, заливаємо 1 літром свіжої води і ставимо на сильний вогонь. Після закипання варимо хвилин 5 потім вогонь зменшуємо, ємність закриваємо і доводимо кашу до готовності. Коли вода випарується, додаємо в кашу 50 р масла, підсолюємо і під кришкою витримуємо ще хвилин 5.
Рекомендуємо добрі рецепти

Перлова каша з тушонкою в мультиварці
У багатьох перловка з тушонкою може викликати особливі почуття. Але сьогодні ми запропонуємо абсолютно нові страви, в основі яких будуть ці продукти.

Каша з кукурудзяної крупи - рецепт
З приготуванням простий кукурудзяної каші, напевно, впорається кожна господиня, а от як її урізноманітнити та зробити більш смачною? Пропонуємо

Перловка з грибами
Перловка - неймовірно корисна каша, ну а якщо ви не хочете готувати її на молоці, то зробіть більш ситний варіант - перловку з грибами. До речі, до

Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,

Перлова каша - рецепт
Перловка не є фаворитом серед круп на нашому столі, хоча багатьом відомо про її корисні властивості. Давайте познайомимося з нею ближче. Сьогодні ми

Перлова каша в мультиварці
Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте