Перлова каша - як варити?

Як правильно варити розсипчасту перлову кашу на воді - рецепт
Для тих, хто бажає скуштувати перлову кашу в чистому вигляді, ми розповімо про класичному варіанті її приготування на воді.
Інгредієнти:
Приготування
Перлова крупа, як і інші крупи з високим вмістом білка, вариться досить довго і для того, щоб скоротити передбачуваний час варіння, замочуємо добре промиту крупу в холодній воді на кілька годин, а в ідеалі на ніч. Після цього ще раз ретельно промиваємо набряклі перлові зерна, заливаємо чистою водою, взявши приблизно на одну частину крупи три частини води. Ставимо каструльку з вмістом на вогонь. Після закипання зменшуємо вогонь до мінімуму, прикриваємо ємність кришкою і тушкуємо кашу протягом від одного до півтора годин. Сіль додаємо разом з маслом в самому кінці варіння. Таким чином, вийде кашка м'якше і ніжніше.
Як приготувати перлову кашу з м'ясом, рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перлову крупу промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо на кілька годин або в ідеалі на ніч для розбухання. Після цього ще раз моєму перлові зерна, заливаємо чистою водою і ставимо на повільний вогонь варитися під кришкою на одну годину. Тим часом очищаємо цибулини і коріння, нарізаємо півкільцями і соломкою відповідно, а м'ясо подрібнюємо невеликими брусочками. Прогріваємо в сковороді рослинне масло без аромату і закладаємо в нього підготовлені скибочки м'яса. Після того, як вони трохи обсмажиться, додаємо овочі і обсмажуємо все разом ще кілька хвилин, а потім підливаємо воду, додаємо лаврові листочки, горошини запашного перцю, сіль і даємо закипіти. Знижуємо інтенсивність спека до мінімуму і тушкуємо м'ясо протягом сорока хвилин, якщо це свинина, і півтори години - якщо яловичина. Після цього закладаємо до м'яса напівготову перлову крупу, перемішуємо, заправляємо свежесмолотым чорним перчиком, підсолюємо блюдо і доводимо до повної готовності під кришкою на самому повільному вогні. При подачі приправляємо страва свіжою зеленню.
Каша перлова з тушонкою - рецепт приготування в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
У мультикастрюле обсмажуємо в режимі «Смаження» або «Випічка» нарізані моркву і цибулю протягом десяти хвилин, а потім додаємо тушонку і промиту ретельно і вимочену протягом години в гарячій воді перлову крупу. Переводимо пристрій на режим «Гасіння», «Плов» або «Каша» і готуємо страву до завершення програми. За п'ятнадцять хвилин до цього приправляємо страву сіллю, сушеним часником і хмелі-сунелі і перемішуємо. При подачі присмачую перловку з тушонкою свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати перлову кашу в мультиварці?
Не секрет, що головним достоїнством мультиварки є швидке і бесхлопотное приготування різних каш. В цій статті детально опишемо, як створити чудову

Перлова каша з тушонкою в мультиварці
У багатьох перловка з тушонкою може викликати особливі почуття. Але сьогодні ми запропонуємо абсолютно нові страви, в основі яких будуть ці продукти.

Як варити перлову кашу на воді?
В цій статті ви не знайдете чудернацьких рецептів або ефектної подачі страви, так як далі будемо описувати головні тонкощі приготування звичайної

Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,

Перлова каша - рецепт
Перловка не є фаворитом серед круп на нашому столі, хоча багатьом відомо про її корисні властивості. Давайте познайомимося з нею ближче. Сьогодні ми

Перлова каша в мультиварці
Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте