Печінковий торт в мультиварці
Печінка – надзвичайно корисний субпродукт, який обов'язково повинен бути в раціоні. Як приготувати печінковий торт у мультиварці , читайте нижче.
Інгредієнти:
яловича печінка – 05 кг;
яйця – 2 шт.;
цибуля – 200 г;
манна крупа – 5 ст. ложок;
морква – 200 г;
часник – 2 зубчики;
твердий сир – 50 г;
рослинна олія;
огірок свіжий – 1 шт.;
майонез .
Приготування
Приготування печінкового торта починаємо з того, що чистимо печінку від плівок. А щоб це було зробити легше, перед тим, як приступити до роботи з продуктом, краще його на півгодинки покласти в морозилку. Після цього ріжемо її шматочками і перекручуємо на м'ясорубці. Також подрібнити продукт можна за допомогою блендера або кухонного комбайна. Яйця розбиваємо, виделкою разбалтываем. В печінкову масу додаємо приблизно половину манки, яйця і сіль. Добре розмішуємо і даємо тісту постояти близько півгодини, щоб крупа встигла набрякнути. Мультиварочную чашу змащуємо маслом, притрушиваем манкою і поміщаємо наше печінковий тісто. Готуємо 60 хвилин на «Випікання». Тим часом робимо начинку: у майонез додаємо подрібнений часник, цибулю і моркву злегка обсмажуємо. Сир подрібнюємо за допомогою дрібної терки, а огірок ріжемо брусочками. Після сигналу витягуємо з мультиварки наш печінковий корж. Коли він охолоне, розрізаємо його на 3 частини. Кожен шар рясно промазуємо часниковим соусом, а зверху кладемо начинку на перший шар обсмажені цибулю і моркву, а на другий шар – сир свіжий огірок. Прикрашаємо тортик за бажанням. На цьому приготування печінкового торта закінчено, обов'язково мінімум на пару годин ставимо його холодильник просочуватися.
Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
яйця – 3 шт.;
цибуля – 200 г;
борошно – 3 ст. ложки;
сіль;
перець;
майонез;
часник.
Приготування
Курячу печінку моєму і перемелюємо в блендері, додаємо яйця, борошно, цибулю і знову збиваємо. Каструлю мультиварки змащуємо маслом. Для надійності викладаємо хрест-навхрест смужки пергаментного паперу, щоб виріб точно добре можна було витягти. Виливаємо тісто і випікаємо 65 хвилин у програмі «Випічка». Потім акуратно виймаємо, перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин у цьому ж режимі. Після цього отриманий пиріг охолодити, розрізаємо на кілька пластів (все залежить від особистих переваг). У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і отриманим соусом промазуємо коржі. Боки і верх печінкового торта, приготованого в домашніх умовах, також можна промазати часниковим майонезом. Ставимо його в холод просякати, а потім прикрашаємо, ріжемо на шматочки і подаємо до столу.
Печінковий торт – рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Приготування печінкового торта починаємо з того, що чистимо печінку від плівок. А щоб це було зробити легше, перед тим, як приступити до роботи з продуктом, краще його на півгодинки покласти в морозилку. Після цього ріжемо її шматочками і перекручуємо на м'ясорубці. Також подрібнити продукт можна за допомогою блендера або кухонного комбайна. Яйця розбиваємо, виделкою разбалтываем. В печінкову масу додаємо приблизно половину манки, яйця і сіль. Добре розмішуємо і даємо тісту постояти близько півгодини, щоб крупа встигла набрякнути. Мультиварочную чашу змащуємо маслом, притрушиваем манкою і поміщаємо наше печінковий тісто. Готуємо 60 хвилин на «Випікання». Тим часом робимо начинку: у майонез додаємо подрібнений часник, цибулю і моркву злегка обсмажуємо. Сир подрібнюємо за допомогою дрібної терки, а огірок ріжемо брусочками. Після сигналу витягуємо з мультиварки наш печінковий корж. Коли він охолоне, розрізаємо його на 3 частини. Кожен шар рясно промазуємо часниковим соусом, а зверху кладемо начинку на перший шар обсмажені цибулю і моркву, а на другий шар – сир свіжий огірок. Прикрашаємо тортик за бажанням. На цьому приготування печінкового торта закінчено, обов'язково мінімум на пару годин ставимо його холодильник просочуватися.
Печінковий торт з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку моєму і перемелюємо в блендері, додаємо яйця, борошно, цибулю і знову збиваємо. Каструлю мультиварки змащуємо маслом. Для надійності викладаємо хрест-навхрест смужки пергаментного паперу, щоб виріб точно добре можна було витягти. Виливаємо тісто і випікаємо 65 хвилин у програмі «Випічка». Потім акуратно виймаємо, перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин у цьому ж режимі. Після цього отриманий пиріг охолодити, розрізаємо на кілька пластів (все залежить від особистих переваг). У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і отриманим соусом промазуємо коржі. Боки і верх печінкового торта, приготованого в домашніх умовах, також можна промазати часниковим майонезом. Ставимо його в холод просякати, а потім прикрашаємо, ріжемо на шматочки і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати печінковий торт зі свинячої печінки?
З печінки готують безліч різноманітних смачних страв. І підійшовши до процесу творчо, навіть торт можна спорудити з печінкових млинчиків. Далі
Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?
Ідеальний спосіб нагодувати вибагливих супротивників вживання субпродуктів - це приготувати чудовий закусочний торт на основі з курячої печінки. Така
Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний
Як приготувати печінковий торт?
Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,
Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
Печінковий торт «Сніговик»
Печінковий торт «Сніговик» - чудова закуска на будь-якому святковому столі. Він підійде до будь гарнірів і салатів. Щоправда, до його приготування