Печінка – надзвичайно корисний субпродукт, який обов'язково повинен бути в раціоні. Як приготувати печінковий торт у мультиварці , читайте нижче.
Печінковий торт – рецепт в мультиварці
Інгредієнти: яловича печінка – 05 кг; яйця – 2 шт.; цибуля – 200 г; манна крупа – 5 ст. ложок; морква – 200 г; часник – 2 зубчики; твердий сир – 50 г; рослинна олія; огірок свіжий – 1 шт.; майонез . Приготування Приготування печінкового торта починаємо з того, що чистимо печінку від плівок. А щоб це було зробити легше, перед тим, як приступити до роботи з продуктом, краще його на півгодинки покласти в морозилку. Після цього ріжемо її шматочками і перекручуємо на м'ясорубці. Також подрібнити продукт можна за допомогою блендера або кухонного комбайна. Яйця розбиваємо, виделкою разбалтываем. В печінкову масу додаємо приблизно половину манки, яйця і сіль. Добре розмішуємо і даємо тісту постояти близько півгодини, щоб крупа встигла набрякнути. Мультиварочную чашу змащуємо маслом, притрушиваем манкою і поміщаємо наше печінковий тісто. Готуємо 60 хвилин на «Випікання». Тим часом робимо начинку: у майонез додаємо подрібнений часник, цибулю і моркву злегка обсмажуємо. Сир подрібнюємо за допомогою дрібної терки, а огірок ріжемо брусочками. Після сигналу витягуємо з мультиварки наш печінковий корж. Коли він охолоне, розрізаємо його на 3 частини. Кожен шар рясно промазуємо часниковим соусом, а зверху кладемо начинку на перший шар обсмажені цибулю і моркву, а на другий шар – сир свіжий огірок. Прикрашаємо тортик за бажанням. На цьому приготування печінкового торта закінчено, обов'язково мінімум на пару годин ставимо його холодильник просочуватися.
Печінковий торт з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти: куряча печінка - 500 г; яйця – 3 шт.; цибуля – 200 г; борошно – 3 ст. ложки; сіль; перець; майонез; часник. Приготування Курячу печінку моєму і перемелюємо в блендері, додаємо яйця, борошно, цибулю і знову збиваємо. Каструлю мультиварки змащуємо маслом. Для надійності викладаємо хрест-навхрест смужки пергаментного паперу, щоб виріб точно добре можна було витягти. Виливаємо тісто і випікаємо 65 хвилин у програмі «Випічка». Потім акуратно виймаємо, перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин у цьому ж режимі. Після цього отриманий пиріг охолодити, розрізаємо на кілька пластів (все залежить від особистих переваг). У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і отриманим соусом промазуємо коржі. Боки і верх печінкового торта, приготованого в домашніх умовах, також можна промазати часниковим майонезом. Ставимо його в холод просякати, а потім прикрашаємо, ріжемо на шматочки і подаємо до столу.