Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати печінковий торт зі свинячої печінки?

Як приготувати печінковий торт зі свинячої печінки?

18-02-2016, 07:15
733
Як приготувати печінковий торт зі свинячої печінки?
Печінковий торт стане оригінальним прикрасою святкового столу і без сумніву здивує гостей. Існує безліч варіацій на тему приготування такої закуски. Ми ж сьогодні розповімо вам, як краще приготувати смачний печінковий торт зі свинячої печінки.

Рецепт смачного печінкового торта зі свинячої печінки з часником


Інгредієнти:
Для печінкових млинців:

  • свиняча печінка – 650 г;

  • два курячих яйця;

  • молоко – 120 мл;

  • борошно – 145 г;

  • ріпчаста цибуля – 85 м;

  • чорний свіжозмелену перець;

  • сіль;

  • рафінована олія;


  • Для начинки:

  • морква – 475 г;

  • цибуля ріпчаста – 475 г;

  • два-три зубці часнику;

  • майонез – 230 г;


  • Для оформлення:

  • майонез;

  • три курячих яйця;

  • помідори свіжі;

  • свіжа зелень .


  • Приготування
    Незмінним основним компонентом даного закусочного торта є свиняча печінка, з якої ми будемо готувати млинці. Багатьом не подобається притаманна цьому продукту гірчинка. Якщо ви ставитеся до їх числа, то рекомендуємо вимочити продукт в молоці протягом кількох годин. Незабутній також добре промити його і очистити від судин і плівочок.
    Для подальшого приготування необхідно подрібнити печінка з очищеним цибулею у блендері або скориставшись м'ясорубкою. Важко уявити приготування печінкового торта зі свинячої печінки без яєць і молока. Ці компоненти, так само як і печінка є незмінними. Додаємо їх в печінкову масу, всипаємо також борошно, підсолюємо все і приправляємо перцем.
    Тепер з отриманого печінкового тесту на промасленим сковорідці випікаємо млинці, які в нашому випадку будуть коржів для торта і даємо їм охолонути.
    Для начинки очищений і дрібненько нашатковану цибулька пасеруємо в сковороді протягом чотирьох хвилин, а потім закладаємо оброблену на тертці моркву і тушкуємо на помірному жарі разом з цибулею до м'якості овочів. Після того, як отримана піджарка охолоне, додаємо до неї видавлені через прес зубці часнику, майонез, заправляємо масу за смаком сіллю і перцем і перемішуємо ретельно.
    Тепер на широкому блюді відповідного розміру збираємо тортик. Для цього викладаємо по черзі один на одного печінкові млинці, промазуючи кожен підготовленої овочевий сумішшю. Далі обмазуємо поверхню торта майонезом і обсипаємо звареними круто і пропущеними через тертку яйцями, прикрашаємо скибочками помідор і гілочками свіжої зелені.

    Смачний печінковий торт зі свинячої печінки з грибами


    Інгредієнти:
    Для печінкових млинців:

  • свиняча печінка – 650 г;

  • два курячих яйця;

  • вершки – 120 мл;

  • борошно – 145 г;

  • чорний мелений перець;

  • сіль;

  • рослинна олія;


  • Для начинки:

  • печериці – 420 г;

  • ріпчаста цибуля – 310 г;

  • морква – 310 г;

  • твердий сир – 95 г;

  • майонез – 260 г;

  • два зубці часнику;

  • сіль;

  • мелений чорний перець;

  • олія рафінована.


  • Приготування
    Підготовлений належним чином свинячу печінку, як і в попередньому рецепті, подрібнюємо будь-яким зручним способом. В даному випадку замість молока ми будемо використовувати вершки, додавши їх разом з збитими яйцями до печінкової маси. Далі шляхом додавання борошна добиваємося потрібної консистенції тіста, як на оладки, підсолюємо його також і за бажанням перчимо. Випікаємо на промасленим сковороді печінкові оладки, підрум'янивши їх на середньому жарі з двох сторін, і даємо їм охолонути.
    В якості начинки в даному випадку буде виступати овочева суміш з грибами і
    Як приготувати печінковий торт зі свинячої печінки?
    сирний крем. Для цього пасеруємо дрібненько порізану цибульку і моркву до м'якості, посоливши і додавши перчика в процесі смаження, а в іншій сковороді обсмажуємо гриби до готовності, не забуваючи також приправити за смаком сіллю і перцем. Потім з'єднуємо грибну і овочеву масу, перемішуємо і даємо охолонути. Тим часом обробляємо на самій маленькій тертці сир і змішуємо його з майонезом і видавленим часником.
    Оформляючи тортик, промазуємо кожен печінковий млинець сирним кремом, розподіляємо зверху потроху начинки з овочів і грибів і укладаємо «коржі» один на одного. Прикрашаємо тортик по своєму смаку і даємо трохи просочитися.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?
    Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?
    Ідеальний спосіб нагодувати вибагливих супротивників вживання субпродуктів - це приготувати чудовий закусочний торт на основі з курячої печінки. Така
    Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
    Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
    Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний
    Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
    Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
    Подивитися на страви з печінки іншими очима і, можливо, змінити своє негативне ставлення до продукту неодмінно допоможуть наші рецепти. Далі
    Оладки зі свинячої печінки
    Оладки зі свинячої печінки
    Рецептів печінкових оладок існує неймовірна кількість і далі в статті представлені найбільш цікаві варіанти. Пропонуємо приготувати це чудове блюдо з
    Печінковий торт з курячої печінки
    Печінковий торт з курячої печінки
    Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
    Печінковий торт «Сніговик»
    Печінковий торт «Сніговик»
    Печінковий торт «Сніговик» - чудова закуска на будь-якому святковому столі. Він підійде до будь гарнірів і салатів. Щоправда, до його приготування