Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки

Торт з свинячої печінки – рецепт
Почати пропонуємо з найпростішого варіанта печінкового торта, що складається з шарів самих печінкових млинчиків і легкого сметанного соусу з невеликою кількістю часнику.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати печінковий торт зі свинячої печінки, підготуйте сам основний продукт. Сполоснувши печінка, позбавте її від зовнішніх плівок і проток. Підготовлені шматки печінки пюрируйте з допомогою м'ясорубки, після чого додайте до маси яйця і борошно. Не забувайте про солі. Готова маса за свій консистенції дуже нагадує суміш для оладок.
Розігрів змащену маслом сковороду, розподіліть по ній печінкову суміш максимально тонким шаром і обсмажте по парі хвилин з кожної зі сторін. Готові млинчики охолодіть.
Цибуля розділіть на кільця і спасеруйте їх на слабкому вогні близько півгодини, чекаючи карамелізації шматочків.
Змішайте сметану з пучкою солі і пюрированным часником. Готовим соусом промазывайте кожен з млинчиків, поверх розподіляйте шар цибулі і викладайте другий млинець. Верхівку торта декоруйте рубаною зеленню.
Печінковий торт з свинячої печінки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Підготувавши свинячу печінку, пропустіть її через м'ясорубку, а отриману суміш з'єднайте з яйцями і молоком. Всипте гречане борошно і замісити гладке тісто. Приправте його.
Виливаючи порції печінкового тесту на сковороду, обсмажуйте його з обох боків до рум'янцю. Готові млинці охолодіть. При бажанні, печінковий торт зі свинячої печінки можна зробити в мультиварці. З цією метою використовуйте опцію «Випічка» і обсмажуйте порції тіста в чаші як на сковороді, або вилийте відразу всю суміш і залиште на 50 хвилин з одного боку, а потім ще на 20 з іншого. Готовий корж розділіть на шари на манер бісквіта.
Візьміться за грибну зажарку, спассеровав подрібнені овочі до м'якості. До готових овочів додайте печериці і дайте надлишків вологи випаруватися. Видавіть зубки часнику, після чого зніміть з вогню.
Покрийте млинці майонезом і викладіть засмажку. Чергуючи шари, зберіть торт разом.
Простий рецепт печінкового торта зі свинячої печінки без молока
Інгредієнти:
Приготування
Почніть приготування з підготовки печінки. Очистіть шматки від плівки і проток, а потім ретельно промийте під холодною водою. Підготовлені шматочки пропустіть через м'ясорубку, отриману

Виливайте невеликі порції тіста на розігріту сковороду і обсмажуйте по парі-трійці хвилин з кожної зі сторін. Готові млинці охолодіть.
Натріть моркву і спасеруйте її разом з цибулею. Коли овочі стануть м'якше і підрум'яняться, остудіть їх і змішайте з половиною суміші сметани з майонезом і часником. Другу половину соусу з'єднайте з тертим сиром і подрібненими вареними яйцями. Обидві суміші по черзі викладайте на печінкові млинці і складайте стопкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний

Оладки зі свинячої печінки
Рецептів печінкових оладок існує неймовірна кількість і далі в статті представлені найбільш цікаві варіанти. Пропонуємо приготувати це чудове блюдо з

Як приготувати печінковий торт?
Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,

Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає

Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому

Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це