Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?
З печінки можна зробити багато чого смачного. Але мало хто знає, що з цього субпродукту виходить відмінний закусочний торт. Як приготувати печінковий торт з курячої печінки з морквою, розповімо вам нижче.
Інгредієнти:
куряча печінка – 900 г;
морква – 350 г;
цибуля – 300 г;
сирі яйця – 3 шт.;
рослинне масло – 110 мл;
сметана – 50 г;
борошно пшеничне – 130 г;
сіль;
перець;
майонез .
Приготування
Цибулю ріжемо або півкільцями або четвертинками і пасеруємо до рум'яності. Додаємо моркву, подрібнену на терці. Доводимо до м'якості на невеликому вогні. Відварюємо «круто» 1 яйце. Поки овочі тушатся, підготуємо тісто для печінкових млинців. Печінку промиваємо, обсушуємо і перекручуємо на м'ясорубці. Додаємо борошно, сметану, сирі яйця, солимо, перчимо і розмішуємо. А тепер з отриманого тесту смажимо млинці – трохи тіста наливаємо на розпечену сковороду, його розподіляємо рівномірно і смажимо хвилини по 2 з кожної сторони. Коли начинка з цибулі і моркви буде готова, вимикаємо вогонь і даємо їй охолонути.
Приступаємо до збірки тортика: на плоску тарілку кладемо печінковий млинець, змащуємо його майонезом. Викладаємо моркву з цибулею і рівномірно розподіляємо. Так викладаємо всі інгредієнти. Останній шар просто змащуємо майонезом. Прикрашаємо верх подрібненим вареним курячим яйцем. Смачний печінковий торт з курячої печінки перед подачею витримуємо пару годинок в холоді.
Інгредієнти:
куряча печінка – 05 кг;
млинці – 5 шт.;
цибуля – 250 г;
курячі яйця – 3 шт.;
білокачанна капуста – 200 г;
печериці – 200 г;
морква – 200 г;
манна крупа – 80 г;
сметана – 200 мл
Приготування
Звичайні млинці готуємо за своїм рецептом.
А тепер ми розповімо, як посмажити печінкові млинці: печінку подрібнюємо блендером. Додаємо яйця, половину цибулі, подрібненого і обсмаженого до прозорості. Потім додаємо манку, перець, підсолюємо, добре розмішуємо і даємо постояти чверть години.
Тепер готуємо начинку: дрібненько ріжемо гриби і решту цибулі, пасеруємо до готовності на олії, солимо і перчимо. Тепер дрібненько шаткуємо капусту і тушкуємо до готовності, солимо і перчимо. З печінкового тесту смажимо млинці.
Тепер збираємо торт печінковий з курячої печінки з грибами. На блюдо покласти млинець, змащуємо його сметаною, кладемо зверху печінковий млинець. Далі поміщаємо шар капусти і злегка змащуємо сметаною. Потім знову кладемо звичайний млинець, змащуємо сметаною, потім печінковий млинець, а на нього – гриби. І так чергуємо шари до того, як закінчаться всі інгредієнти. Прикрашаємо верх торта за своїм бажанням.
Торт з курячої печінки – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю ріжемо або півкільцями або четвертинками і пасеруємо до рум'яності. Додаємо моркву, подрібнену на терці. Доводимо до м'якості на невеликому вогні. Відварюємо «круто» 1 яйце. Поки овочі тушатся, підготуємо тісто для печінкових млинців. Печінку промиваємо, обсушуємо і перекручуємо на м'ясорубці. Додаємо борошно, сметану, сирі яйця, солимо, перчимо і розмішуємо. А тепер з отриманого тесту смажимо млинці – трохи тіста наливаємо на розпечену сковороду, його розподіляємо рівномірно і смажимо хвилини по 2 з кожної сторони. Коли начинка з цибулі і моркви буде готова, вимикаємо вогонь і даємо їй охолонути.
Приступаємо до збірки тортика: на плоску тарілку кладемо печінковий млинець, змащуємо його майонезом. Викладаємо моркву з цибулею і рівномірно розподіляємо. Так викладаємо всі інгредієнти. Останній шар просто змащуємо майонезом. Прикрашаємо верх подрібненим вареним курячим яйцем. Смачний печінковий торт з курячої печінки перед подачею витримуємо пару годинок в холоді.
Млинцевий печінковий торт з курячої печінки – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Звичайні млинці готуємо за своїм рецептом.
А тепер ми розповімо, як посмажити печінкові млинці: печінку подрібнюємо блендером. Додаємо яйця, половину цибулі, подрібненого і обсмаженого до прозорості. Потім додаємо манку, перець, підсолюємо, добре розмішуємо і даємо постояти чверть години.
Тепер готуємо начинку: дрібненько ріжемо гриби і решту цибулі, пасеруємо до готовності на олії, солимо і перчимо. Тепер дрібненько шаткуємо капусту і тушкуємо до готовності, солимо і перчимо. З печінкового тесту смажимо млинці.
Тепер збираємо торт печінковий з курячої печінки з грибами. На блюдо покласти млинець, змащуємо його сметаною, кладемо зверху печінковий млинець. Далі поміщаємо шар капусти і злегка змащуємо сметаною. Потім знову кладемо звичайний млинець, змащуємо сметаною, потім печінковий млинець, а на нього – гриби. І так чергуємо шари до того, як закінчаться всі інгредієнти. Прикрашаємо верх торта за своїм бажанням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Підлива з курячої печінки
Легко урізноманітнити навіть наймізерніший і досить простий гарнір здатна саме підлива. І сьогодні ми поділимося рецептами цього чудесного доповнення
Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний
Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
Подивитися на страви з печінки іншими очима і, можливо, змінити своє негативне ставлення до продукту неодмінно допоможуть наші рецепти. Далі
Як приготувати печінковий торт?
Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,
Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
Печінковий торт «Сніговик»
Печінковий торт «Сніговик» - чудова закуска на будь-якому святковому столі. Він підійде до будь гарнірів і салатів. Щоправда, до його приготування