Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?

Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?

14-02-2016, 18:22
692
Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?
З печінки можна зробити багато чого смачного. Але мало хто знає, що з цього субпродукту виходить відмінний закусочний торт. Як приготувати печінковий торт з курячої печінки з морквою, розповімо вам нижче.

Торт з курячої печінки – рецепт


Інгредієнти:

  • куряча печінка – 900 г;

  • морква – 350 г;

  • цибуля – 300 г;

  • сирі яйця – 3 шт.;

  • рослинне масло – 110 мл;

  • сметана – 50 г;

  • борошно пшеничне – 130 г;

  • сіль;

  • перець;

  • майонез .


  • Приготування
    Цибулю ріжемо або півкільцями або четвертинками і пасеруємо до рум'яності. Додаємо моркву, подрібнену на терці. Доводимо до м'якості на невеликому вогні. Відварюємо «круто» 1 яйце. Поки овочі тушатся, підготуємо тісто для печінкових млинців. Печінку промиваємо, обсушуємо і перекручуємо на м'ясорубці. Додаємо борошно, сметану, сирі яйця, солимо, перчимо і розмішуємо. А тепер з отриманого тесту смажимо млинці – трохи тіста наливаємо на розпечену сковороду, його розподіляємо рівномірно і смажимо хвилини по 2 з кожної сторони. Коли начинка з цибулі і моркви буде готова, вимикаємо вогонь і даємо їй охолонути.
    Приступаємо до збірки тортика: на плоску тарілку кладемо печінковий млинець, змащуємо його майонезом. Викладаємо моркву з цибулею і рівномірно розподіляємо. Так викладаємо всі інгредієнти. Останній шар просто змащуємо майонезом. Прикрашаємо верх подрібненим вареним курячим яйцем. Смачний печінковий торт з курячої печінки перед подачею витримуємо пару годинок в холоді.

    Млинцевий печінковий торт з курячої печінки – рецепт


    Інгредієнти:

  • куряча печінка – 05 кг;

  • млинці – 5 шт.;

  • цибуля – 250 г;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • білокачанна капуста – 200 г;

  • печериці – 200 г;

  • морква – 200 г;

  • манна крупа – 80 г;

  • сметана – 200 мл


  • Приготування
    Звичайні млинці готуємо за своїм рецептом.
    А тепер ми розповімо, як посмажити печінкові млинці: печінку подрібнюємо блендером. Додаємо яйця, половину цибулі, подрібненого і обсмаженого до прозорості. Потім додаємо манку, перець, підсолюємо, добре розмішуємо і даємо постояти чверть години.
    Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?

    Тепер готуємо начинку: дрібненько ріжемо гриби і решту цибулі, пасеруємо до готовності на олії, солимо і перчимо. Тепер дрібненько шаткуємо капусту і тушкуємо до готовності, солимо і перчимо. З печінкового тесту смажимо млинці.
    Тепер збираємо торт печінковий з курячої печінки з грибами. На блюдо покласти млинець, змащуємо його сметаною, кладемо зверху печінковий млинець. Далі поміщаємо шар капусти і злегка змащуємо сметаною. Потім знову кладемо звичайний млинець, змащуємо сметаною, потім печінковий млинець, а на нього – гриби. І так чергуємо шари до того, як закінчаться всі інгредієнти. Прикрашаємо верх торта за своїм бажанням.


    Рекомендуємо добрі рецепти
    Підлива з курячої печінки
    Підлива з курячої печінки
    Легко урізноманітнити навіть наймізерніший і досить простий гарнір здатна саме підлива. І сьогодні ми поділимося рецептами цього чудесного доповнення
    Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
    Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
    Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний
    Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
    Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
    Подивитися на страви з печінки іншими очима і, можливо, змінити своє негативне ставлення до продукту неодмінно допоможуть наші рецепти. Далі
    Як приготувати печінковий торт?
    Як приготувати печінковий торт?
    Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,
    Печінковий торт з курячої печінки
    Печінковий торт з курячої печінки
    Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
    Печінковий торт «Сніговик»
    Печінковий торт «Сніговик»
    Печінковий торт «Сніговик» - чудова закуска на будь-якому святковому столі. Він підійде до будь гарнірів і салатів. Щоправда, до його приготування