Підлива з курячої печінки
Підлива – це завжди смачно і зручно. З нею будь-який гарнір виходить ситним. Як приготувати підливу з курячої печінки, читайте нижче.
Інгредієнти:
коров'яче молоко – 270 мл;
печінка – 550 г;
пшенична борошно – 30 р;
цибуля – 150 г;
перець;
сіль.
Приготування
Печінку промиваємо і злегка обсушуємо. Шаткуємо півкільцями цибулю. Нагріваємо олію, обсмажуємо спочатку цибулю, потім кладемо печінку і готуємо ще 5 хвилин. Всипаємо борошно, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Коли молоко закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо до загустіння маси.
Інгредієнти:
паста томатна – 140 г;
печінка – 450 г;
цибуля – 140 г;
сметана жирна – 50 г;
борошно – 30 г;
сіль;
спеції;
вода – 30 мл
Приготування
Курячу печінку ріжемо невеликими шматочками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і розведеною у воді борошном, добре розмішуємо. В мультиварці встановлюємо програму «Випічка» на 20 хвилин. Кладемо в неї цибулю і пасеруємо на рослинній олії 10 хвилин. Потім кладемо печінку, перемішуємо і готуємо 10 хвилин. Заливаємо все соусом, солимо, перчимо, кладемо спеції і в режимі «Гасіння» готуємо півгодини.
Інгредієнти:
цибуля – 400 г;
печінка куряча – 600 г;
каррі – 15 г;
сіль;
перець;
олія рослинна;
вода – 100 мл
Приготування
Цибулю дрібненько шаткуємо. Печінка миємо, ріжемо шматочками і поки відставляємо в сторону. Кип'ятимо воду, в розігрітому маслі пасеруємо цибулю до легкої рум'яності. Пересмажувати його не слід. Додаємо підготовлену раніше печінку і готуємо 7-8 хвилин. Потім солимо, перчимо, для пікантності додаємо карі, добре розмішуємо, вливаємо воду і під кришкою тушкуємо 10 хвилин.
Інгредієнти:
морква – 200 г;
куряча печінка – 450 г;
цибуля – 130 г;
натуральний рідкий мед – 1 ст. ложка;
густа сметана – 240 г;
рослинна олія – 40 мл;
сіль;
мускатний горіх;
перець чорний мелений.
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями і відправляємо його на сковороду з нагрітою олією. Пасеруємо його близько 5 хвилин, потім додаємо моркву, подрібнену на терці з великими зубами. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Самі, не втрачаючи часу дарма, моєму і злегка просушуємо печінку. Відправляємо її на сковороду з овочами. Обсмажуємо її на середньому вогні 5 хвилин. Сметану змішуємо з медом, додаємо сіль, спеції і перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом печінку і тушкуємо ще хвилин 7.
Підлива з курячої печінки – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо і злегка обсушуємо. Шаткуємо півкільцями цибулю. Нагріваємо олію, обсмажуємо спочатку цибулю, потім кладемо печінку і готуємо ще 5 хвилин. Всипаємо борошно, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Коли молоко закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо до загустіння маси.
Підлива з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку ріжемо невеликими шматочками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і розведеною у воді борошном, добре розмішуємо. В мультиварці встановлюємо програму «Випічка» на 20 хвилин. Кладемо в неї цибулю і пасеруємо на рослинній олії 10 хвилин. Потім кладемо печінку, перемішуємо і готуємо 10 хвилин. Заливаємо все соусом, солимо, перчимо, кладемо спеції і в режимі «Гасіння» готуємо півгодини.
Смачна підлива з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібненько шаткуємо. Печінка миємо, ріжемо шматочками і поки відставляємо в сторону. Кип'ятимо воду, в розігрітому маслі пасеруємо цибулю до легкої рум'яності. Пересмажувати його не слід. Додаємо підготовлену раніше печінку і готуємо 7-8 хвилин. Потім солимо, перчимо, для пікантності додаємо карі, добре розмішуємо, вливаємо воду і під кришкою тушкуємо 10 хвилин.
Підлива з курячої печінки зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями і відправляємо його на сковороду з нагрітою олією. Пасеруємо його близько 5 хвилин, потім додаємо моркву, подрібнену на терці з великими зубами. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Самі, не втрачаючи часу дарма, моєму і злегка просушуємо печінку. Відправляємо її на сковороду з овочами. Обсмажуємо її на середньому вогні 5 хвилин. Сметану змішуємо з медом, додаємо сіль, спеції і перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом печінку і тушкуємо ще хвилин 7.
Рекомендуємо добрі рецепти
Підлива з курячої грудки
Куряча грудка - це неймовірно універсальний вид м'яса, який чудесним чином поєднується з багатьма, часом зовсім незвичайних, компонентів. Підлива на
Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
Салат з курячої печінки - рецепт
Якщо ваше сімейство не любить їсти смажену або тушковану курячу печінку, то можна трохи злукавити і приготувати їм дуже смачний салат з курячої
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Підлива з печінки
До м'ясної підливі ми вже звикли на наших столах. Але трохи особняком у цьому плані варто підлива з печінки. І сьогодні ми детально розповімо вам, як
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як