Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Підлива з курячої печінки

Підлива з курячої печінки

14-02-2016, 18:38
1 947
Підлива з курячої печінки
Підлива – це завжди смачно і зручно. З нею будь-який гарнір виходить ситним. Як приготувати підливу з курячої печінки, читайте нижче.

Підлива з курячої печінки – рецепт


Інгредієнти:

  • коров'яче молоко – 270 мл;

  • печінка – 550 г;

  • пшенична борошно – 30 р;

  • цибуля – 150 г;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Печінку промиваємо і злегка обсушуємо. Шаткуємо півкільцями цибулю. Нагріваємо олію, обсмажуємо спочатку цибулю, потім кладемо печінку і готуємо ще 5 хвилин. Всипаємо борошно, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Коли молоко закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо до загустіння маси.

    Підлива з курячої печінки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • паста томатна – 140 г;

  • печінка – 450 г;

  • цибуля – 140 г;

  • сметана жирна – 50 г;

  • борошно – 30 г;

  • сіль;

  • спеції;

  • вода – 30 мл


  • Приготування
    Курячу печінку ріжемо невеликими шматочками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і розведеною у воді борошном, добре розмішуємо. В мультиварці встановлюємо програму «Випічка» на 20 хвилин. Кладемо в неї цибулю і пасеруємо на рослинній олії 10 хвилин. Потім кладемо печінку, перемішуємо і готуємо 10 хвилин. Заливаємо все соусом, солимо, перчимо, кладемо спеції і в режимі «Гасіння» готуємо півгодини.

    Смачна підлива з курячої печінки


    Інгредієнти:

  • цибуля – 400 г;

  • печінка куряча – 600 г;

  • каррі – 15 г;

  • сіль;

  • перець;

  • олія рослинна;

  • вода – 100 мл


  • Приготування
    Цибулю дрібненько шаткуємо. Печінка миємо, ріжемо шматочками і поки відставляємо в сторону. Кип'ятимо воду, в розігрітому маслі пасеруємо цибулю до легкої рум'яності. Пересмажувати його не слід. Додаємо підготовлену раніше печінку і готуємо 7-8 хвилин. Потім солимо, перчимо, для пікантності додаємо карі, добре розмішуємо, вливаємо воду і під кришкою тушкуємо 10 хвилин.

    Підлива з курячої печінки зі сметаною


    Інгредієнти:

  • морква – 200 г;

  • куряча печінка – 450 г;

  • цибуля – 130 г;

  • натуральний рідкий мед – 1 ст. ложка;

  • густа сметана – 240 г;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • сіль;
  • Підлива з курячої печінки

  • мускатний горіх;

  • перець чорний мелений.


  • Приготування
    Цибулю шаткуємо півкільцями і відправляємо його на сковороду з нагрітою олією. Пасеруємо його близько 5 хвилин, потім додаємо моркву, подрібнену на терці з великими зубами. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Самі, не втрачаючи часу дарма, моєму і злегка просушуємо печінку. Відправляємо її на сковороду з овочами. Обсмажуємо її на середньому вогні 5 хвилин. Сметану змішуємо з медом, додаємо сіль, спеції і перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом печінку і тушкуємо ще хвилин 7.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Підлива з курячої грудки
    Підлива з курячої грудки
    Куряча грудка - це неймовірно універсальний вид м'яса, який чудесним чином поєднується з багатьма, часом зовсім незвичайних, компонентів. Підлива на
    Смажена куряча печінка з цибулею
    Смажена куряча печінка з цибулею
    Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
    Салат з курячої печінки - рецепт
    Салат з курячої печінки - рецепт
    Якщо ваше сімейство не любить їсти смажену або тушковану курячу печінку, то можна трохи злукавити і приготувати їм дуже смачний салат з курячої
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
    Підлива з печінки
    Підлива з печінки
    До м'ясної підливі ми вже звикли на наших столах. Але трохи особняком у цьому плані варто підлива з печінки. І сьогодні ми детально розповімо вам, як
    Начинка з печінки
    Начинка з печінки
    Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як