Підлива – це завжди смачно і зручно. З нею будь-який гарнір виходить ситним. Як приготувати підливу з курячої печінки, читайте нижче.
Підлива з курячої печінки – рецепт
Інгредієнти: коров'яче молоко – 270 мл; печінка – 550 г; пшенична борошно – 30 р; цибуля – 150 г; перець; сіль. Приготування Печінку промиваємо і злегка обсушуємо. Шаткуємо півкільцями цибулю. Нагріваємо олію, обсмажуємо спочатку цибулю, потім кладемо печінку і готуємо ще 5 хвилин. Всипаємо борошно, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Коли молоко закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо до загустіння маси.
Підлива з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти: паста томатна – 140 г; печінка – 450 г; цибуля – 140 г; сметана жирна – 50 г; борошно – 30 г; сіль; спеції; вода – 30 мл Приготування Курячу печінку ріжемо невеликими шматочками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і розведеною у воді борошном, добре розмішуємо. В мультиварці встановлюємо програму «Випічка» на 20 хвилин. Кладемо в неї цибулю і пасеруємо на рослинній олії 10 хвилин. Потім кладемо печінку, перемішуємо і готуємо 10 хвилин. Заливаємо все соусом, солимо, перчимо, кладемо спеції і в режимі «Гасіння» готуємо півгодини.
Смачна підлива з курячої печінки
Інгредієнти: цибуля – 400 г; печінка куряча – 600 г; каррі – 15 г; сіль; перець; олія рослинна; вода – 100 мл Приготування Цибулю дрібненько шаткуємо. Печінка миємо, ріжемо шматочками і поки відставляємо в сторону. Кип'ятимо воду, в розігрітому маслі пасеруємо цибулю до легкої рум'яності. Пересмажувати його не слід. Додаємо підготовлену раніше печінку і готуємо 7-8 хвилин. Потім солимо, перчимо, для пікантності додаємо карі, добре розмішуємо, вливаємо воду і під кришкою тушкуємо 10 хвилин.
Підлива з курячої печінки зі сметаною
Інгредієнти: морква – 200 г; куряча печінка – 450 г; цибуля – 130 г; натуральний рідкий мед – 1 ст. ложка; густа сметана – 240 г; рослинна олія – 40 мл; сіль; мускатний горіх; перець чорний мелений. Приготування Цибулю шаткуємо півкільцями і відправляємо його на сковороду з нагрітою олією. Пасеруємо його близько 5 хвилин, потім додаємо моркву, подрібнену на терці з великими зубами. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Самі, не втрачаючи часу дарма, моєму і злегка просушуємо печінку. Відправляємо її на сковороду з овочами. Обсмажуємо її на середньому вогні 5 хвилин. Сметану змішуємо з медом, додаємо сіль, спеції і перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом печінку і тушкуємо ще хвилин 7.