Підлива з курячої грудки
Підлива тим хороша, що з нею можна подати практично будь гарнір і це буде смачно. Як приготувати підливу з курячої грудки, ми вам зараз і розповімо.
Інгредієнти:
цибуля-порей – 100 г;
м'ясо курячої грудки – 450 г;
печериці– 115 г;
молоко – 100 мл;
сир твердий – 80 г;
сметана – 45 г;
вершки 20% жирності – 90 мл;
сіль;
зубчики часнику – 2 шт.;
перець;
рафінована рослинна олія – 30 мл
Приготування
Вимиту курячу грудку спочатку обсушуємо, а потім нарізаємо шматочками. Кладемо подрібнений часник і обсмажуємо хвилини 3 на розігрітій сковороді. Додаємо тоненько нашатковану цибулю-порей і перемішуємо. Тепер викладаємо подрібнені печериці, перчимо, солимо, перемішуємо і смажимо хвилин 10. Твердий сир пропускаємо через дрібну тертку. Змішуємо сметану з вершками і сиром. Отриману густу масу викладаємо до м'яса, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь і тушкуємо підливу з курячого філе з грибами і з вершками ще хвилин 7.
Інгредієнти:
цибуля – 70 г;
куряча грудка – 395 м;
томат-паста – 180 г;
рослинна олія – 30 мл;
приправа куряча – 5 г;
сіль;
перець.
Приготування
Подрібнюємо цибулю. Курячу грудку ріжемо смужками. На сковороді нагріваємо олію, відправляємо в нього цибулю і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо м'ясо курки, підсолюємо його, посипаємо спеціями і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо томатну пасту, вливаємо трохи води і дуже ретельно розмішуємо. Тушкуємо до повної готовності курки близько півгодини.
Інгредієнти:
куряча грудка – 390 г;
часник – 5 зубчиків;
морква – 145 г;
рослинна олія рафінована – 45 мл;
цибуля – 130 г;
сіль;
перець;
лавровий лист – 1 шт.;
сметана 20% жирності – 120 г;
вода – 95 мл;
борошно – 15 г;
паста томатна – 15 р.
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо та нарізаємо шматочками, солимо, перчимо і додаємо подрібнений часник. Даємо м'яса промаринуватися хвилин 40. Подрібнену цибулю і моркву пасеруємо на рослинній олії. Хвилин через 7 додаємо промаринованное куряче м'ясо і обсмажуємо до його легкої рум'яності. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і борошном. В отриману масу вливаємо окріп в пропорції 1:1. Соус повільно вливаємо в куряче м'ясо. Тушкуємо підливу з курячої грудки зі сметаною ще близько 15 хвилин.
Підлива з курячих грудок з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту курячу грудку спочатку обсушуємо, а потім нарізаємо шматочками. Кладемо подрібнений часник і обсмажуємо хвилини 3 на розігрітій сковороді. Додаємо тоненько нашатковану цибулю-порей і перемішуємо. Тепер викладаємо подрібнені печериці, перчимо, солимо, перемішуємо і смажимо хвилин 10. Твердий сир пропускаємо через дрібну тертку. Змішуємо сметану з вершками і сиром. Отриману густу масу викладаємо до м'яса, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь і тушкуємо підливу з курячого філе з грибами і з вершками ще хвилин 7.
Підлива з курячої грудки з томатною пастою
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю. Курячу грудку ріжемо смужками. На сковороді нагріваємо олію, відправляємо в нього цибулю і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо м'ясо курки, підсолюємо його, посипаємо спеціями і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо томатну пасту, вливаємо трохи води і дуже ретельно розмішуємо. Тушкуємо до повної готовності курки близько півгодини.
Рецепт підливи з курячої грудки зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо та нарізаємо шматочками, солимо, перчимо і додаємо подрібнений часник. Даємо м'яса промаринуватися хвилин 40. Подрібнену цибулю і моркву пасеруємо на рослинній олії. Хвилин через 7 додаємо промаринованное куряче м'ясо і обсмажуємо до його легкої рум'яності. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і борошном. В отриману масу вливаємо окріп в пропорції 1:1. Соус повільно вливаємо в куряче м'ясо. Тушкуємо підливу з курячої грудки зі сметаною ще близько 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Підлива з курячої печінки
Легко урізноманітнити навіть наймізерніший і досить простий гарнір здатна саме підлива. І сьогодні ми поділимося рецептами цього чудесного доповнення
Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
Ідеальним доповненням до улюбленого гарніру стане ніжна куряча грудка, тушкована в сметанному соусі. Ця страва чудово урізноманітнює домашній обід, а
Підлива з курячого філе
Всі ми любимо другі страви зі смачною підливою. Варіантів її створення безліч - тут все залежить від ваших побажань. Ми ж пропонуємо вам зробити
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
Куряча грудка з помідорами
Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,