» » Підлива з курячої грудки

Підлива з курячої грудки

Підлива з курячої грудки
Підлива тим хороша, що з нею можна подати практично будь гарнір і це буде смачно. Як приготувати підливу з курячої грудки, ми вам зараз і розповімо.

Підлива з курячих грудок з грибами


Інгредієнти:

  • цибуля-порей – 100 г;

  • м'ясо курячої грудки – 450 г;

  • печериці– 115 г;

  • молоко – 100 мл;

  • сир твердий – 80 г;

  • сметана – 45 г;

  • вершки 20% жирності – 90 мл;

  • сіль;

  • зубчики часнику – 2 шт.;

  • перець;

  • рафінована рослинна олія – 30 мл


  • Приготування
    Вимиту курячу грудку спочатку обсушуємо, а потім нарізаємо шматочками. Кладемо подрібнений часник і обсмажуємо хвилини 3 на розігрітій сковороді. Додаємо тоненько нашатковану цибулю-порей і перемішуємо. Тепер викладаємо подрібнені печериці, перчимо, солимо, перемішуємо і смажимо хвилин 10. Твердий сир пропускаємо через дрібну тертку. Змішуємо сметану з вершками і сиром. Отриману густу масу викладаємо до м'яса, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь і тушкуємо підливу з курячого філе з грибами і з вершками ще хвилин 7.

    Підлива з курячої грудки з томатною пастою


    Інгредієнти:

  • цибуля – 70 г;

  • куряча грудка – 395 м;

  • томат-паста – 180 г;

  • рослинна олія – 30 мл;

  • приправа куряча – 5 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Подрібнюємо цибулю. Курячу грудку ріжемо смужками. На сковороді нагріваємо олію, відправляємо в нього цибулю і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо м'ясо курки, підсолюємо його, посипаємо спеціями і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо томатну пасту, вливаємо трохи води і дуже ретельно розмішуємо. Тушкуємо до повної готовності курки близько півгодини.

    Рецепт підливи з курячої грудки зі сметаною


    Інгредієнти:

  • куряча грудка – 390 г;

  • часник – 5 зубчиків;

  • морква – 145 г;

  • рослинна олія рафінована – 45 мл;

  • цибуля – 130 г;

  • сіль;

  • перець;

  • лавровий лист – 1 шт.;

  • сметана 20% жирності – 120 г;

  • вода – 95 мл;
  • Підлива з курячої грудки

  • борошно – 15 г;

  • паста томатна – 15 р.


  • Приготування
    Курячу грудку добре промиваємо та нарізаємо шматочками, солимо, перчимо і додаємо подрібнений часник. Даємо м'яса промаринуватися хвилин 40. Подрібнену цибулю і моркву пасеруємо на рослинній олії. Хвилин через 7 додаємо промаринованное куряче м'ясо і обсмажуємо до його легкої рум'яності. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і борошном. В отриману масу вливаємо окріп в пропорції 1:1. Соус повільно вливаємо в куряче м'ясо. Тушкуємо підливу з курячої грудки зі сметаною ще близько 15 хвилин.



    Додав: admin | 14-02-2016, 18:38
    Переглядів: 1082