Підлива тим хороша, що з нею можна подати практично будь гарнір і це буде смачно. Як приготувати підливу з курячої грудки, ми вам зараз і розповімо.
Підлива з курячих грудок з грибами
Інгредієнти: цибуля-порей – 100 г; м'ясо курячої грудки – 450 г; печериці– 115 г; молоко – 100 мл; сир твердий – 80 г; сметана – 45 г; вершки 20% жирності – 90 мл; сіль; зубчики часнику – 2 шт.; перець; рафінована рослинна олія – 30 мл Приготування Вимиту курячу грудку спочатку обсушуємо, а потім нарізаємо шматочками. Кладемо подрібнений часник і обсмажуємо хвилини 3 на розігрітій сковороді. Додаємо тоненько нашатковану цибулю-порей і перемішуємо. Тепер викладаємо подрібнені печериці, перчимо, солимо, перемішуємо і смажимо хвилин 10. Твердий сир пропускаємо через дрібну тертку. Змішуємо сметану з вершками і сиром. Отриману густу масу викладаємо до м'яса, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь і тушкуємо підливу з курячого філе з грибами і з вершками ще хвилин 7.
Підлива з курячої грудки з томатною пастою
Інгредієнти: цибуля – 70 г; куряча грудка – 395 м; томат-паста – 180 г; рослинна олія – 30 мл; приправа куряча – 5 г; сіль; перець. Приготування Подрібнюємо цибулю. Курячу грудку ріжемо смужками. На сковороді нагріваємо олію, відправляємо в нього цибулю і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо м'ясо курки, підсолюємо його, посипаємо спеціями і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо томатну пасту, вливаємо трохи води і дуже ретельно розмішуємо. Тушкуємо до повної готовності курки близько півгодини.
Рецепт підливи з курячої грудки зі сметаною
Інгредієнти: куряча грудка – 390 г; часник – 5 зубчиків; морква – 145 г; рослинна олія рафінована – 45 мл; цибуля – 130 г; сіль; перець; лавровий лист – 1 шт.; сметана 20% жирності – 120 г; вода – 95 мл; борошно – 15 г; паста томатна – 15 р. Приготування Курячу грудку добре промиваємо та нарізаємо шматочками, солимо, перчимо і додаємо подрібнений часник. Даємо м'яса промаринуватися хвилин 40. Подрібнену цибулю і моркву пасеруємо на рослинній олії. Хвилин через 7 додаємо промаринованное куряче м'ясо і обсмажуємо до його легкої рум'яності. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і борошном. В отриману масу вливаємо окріп в пропорції 1:1. Соус повільно вливаємо в куряче м'ясо. Тушкуємо підливу з курячої грудки зі сметаною ще близько 15 хвилин.