М'ясний пиріг в мультиварці
Пропонуємо вашій увазі рецепти м'ясного пирога в мультиварці. Така випічка не залишить нікого байдужим і гості неодмінно попросять ще добавки.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 320 г;
молоко – 230 мл;
масло вершкове – 35 г;
сіль – щіпка;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
сухі дріжджі миттєві – 5 р.
Для начинки:
домашній свинячий фарш – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
бульйон м'ясний – 40 мл
Приготування
Молоко злегка підігріваємо, а вершкове масло розтоплюємо і змішуємо все в мисці. Потім додаємо дріжджі, рослинна олія і кидаємо сіль. Поступово вводимо муку і ретельно вимішуємо масу до отримання м'якого тіста. Прикриваємо його чистим рушником і залишаємо на 45 хвилин в теплі. М'ясо перекручуємо на м'ясорубці, додаємо подрібнений цибулю і спеції. Перемішуємо і вливаємо трохи бульйону. Дно мультиварки застеляємо спеціальним папером і промазуємо її маслом. Шматок тіста розминаємо руками, відриваємо від нього більшу частину і розподіляємо рівномірно в чаші, формуючи бортики. Далі покриваємо поверхню м'ясною начинкою і накриваємо залишилися тестом, розкатаним в тонкий пласт. Защипуємо краю, включаємо «Випічку» і готуємо протягом години. Потім акуратно перевертаємо пиріг з м'ясним фаршем на іншу сторону і готуємо в мультиварці ще 20 хвилин.
Інгредієнти:
тонкий вірменський лаваш – 1 аркуш;
яловичий фарш – 200 г;
яйце – 2 шт.;
«Російський» сир – 120 г;
цибулина -1 шт.;
паста томатна – 15 мл;
сметана – 60 мл;
масло рослинне – 20 мл;
спеції – за смаком.
Приготування
Перед тим, як приготувати м'ясний пиріг, посуд мультиварки змащуємо рослинним маслом і кидаємо м'ясний фарш. Обсмажуємо його хвилин 5 вибравши програму «Смаження». Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і додаємо до м'яса. Приправляємо спеціями, кладемо томатну пасту і перемішуємо. Пасеруємо ще 5 хвилин, і викладаємо начинку в миску. Далі готуємо заливку: яйця збиваємо міксером, вливаємо сметану і ретельно перемішуємо. На столі розстилаємо лист лаваша викладаємо фарш і розрівнюємо його ложкою. Посипаємо тертим сиром, закручуємо щільним рулетом і викладаємо його в посуд мультиварки. Заливаємо яєчною сумішшю, закриваємо прилад і готуємо на «Випікання» протягом 50 хвилин. Далі перевертаємо пиріг і підрум'янюємо на іншій стороні ще 20 хвилин.
Інгредієнти:
яловичий фарш – 350 г;
цибулина – 1 шт.;
листкове тісто – 440 г;
спеції.
Приготування
Для приготування м'ясного пирога в мультиварці, заздалегідь розморожуємо листкове тісто. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо й обсмажуємо з фаршем. Тісто розкачуємо, вирізуємо по розміру чаші мультиварки 2 млинця і викладаємо перший шар на дно. Зверху розподіляємо фарш і накриваємо другим листом тесту, защипывая добре краю. Закриваємо кришку і випікаємо на «Випікання» з кожної сторони по 30 хвилин.
Рецепт м'ясного пирога в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Молоко злегка підігріваємо, а вершкове масло розтоплюємо і змішуємо все в мисці. Потім додаємо дріжджі, рослинна олія і кидаємо сіль. Поступово вводимо муку і ретельно вимішуємо масу до отримання м'якого тіста. Прикриваємо його чистим рушником і залишаємо на 45 хвилин в теплі. М'ясо перекручуємо на м'ясорубці, додаємо подрібнений цибулю і спеції. Перемішуємо і вливаємо трохи бульйону. Дно мультиварки застеляємо спеціальним папером і промазуємо її маслом. Шматок тіста розминаємо руками, відриваємо від нього більшу частину і розподіляємо рівномірно в чаші, формуючи бортики. Далі покриваємо поверхню м'ясною начинкою і накриваємо залишилися тестом, розкатаним в тонкий пласт. Защипуємо краю, включаємо «Випічку» і готуємо протягом години. Потім акуратно перевертаємо пиріг з м'ясним фаршем на іншу сторону і готуємо в мультиварці ще 20 хвилин.
М'ясний пиріг з лаваша в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати м'ясний пиріг, посуд мультиварки змащуємо рослинним маслом і кидаємо м'ясний фарш. Обсмажуємо його хвилин 5 вибравши програму «Смаження». Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і додаємо до м'яса. Приправляємо спеціями, кладемо томатну пасту і перемішуємо. Пасеруємо ще 5 хвилин, і викладаємо начинку в миску. Далі готуємо заливку: яйця збиваємо міксером, вливаємо сметану і ретельно перемішуємо. На столі розстилаємо лист лаваша викладаємо фарш і розрівнюємо його ложкою. Посипаємо тертим сиром, закручуємо щільним рулетом і викладаємо його в посуд мультиварки. Заливаємо яєчною сумішшю, закриваємо прилад і готуємо на «Випікання» протягом 50 хвилин. Далі перевертаємо пиріг і підрум'янюємо на іншій стороні ще 20 хвилин.
М'ясний пиріг з листкового тіста в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування м'ясного пирога в мультиварці, заздалегідь розморожуємо листкове тісто. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо й обсмажуємо з фаршем. Тісто розкачуємо, вирізуємо по розміру чаші мультиварки 2 млинця і викладаємо перший шар на дно. Зверху розподіляємо фарш і накриваємо другим листом тесту, защипывая добре краю. Закриваємо кришку і випікаємо на «Випікання» з кожної сторони по 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з дріжджового тіста в духовці
Дріжджові домашні пироги хороші тим, що їх можна наповнювати абсолютно будь-якою начинкою. Далі запропонуємо цікаві варіанти духовий випічки і
Пиріг з м'ясним фаршем
Дуже хорошим варіантом швидкого перекусу в обід стане шматочок смачного і ситного пирога з наповненням з м'ясного фаршу. Далі запропонуємо два
М'ясний пиріг з листкового тіста
Запаморочливо смачний, ароматний закусочний пиріг з хрусткого листкового тіста, з соковитим м'ясним наповненням, безсумнівно сподобається все вашої
Баніца в мультиварці
Болгарський пиріг баніца припаде до смаку всім любителям випічки з бринзою. А якщо ви щасливий володар незамінного помічника на кухні - мультиварки,
М'ясний пиріг в духовці - рецепт
М'ясний пиріг - завжди виграшний варіант ситної і смачної випічки, яка стане чудовим частуванням для всієї родини. Приготувати м'ясний пиріг можна
Пиріг з фаршем і картоплею
Пироги з картоплею та м'ясним фаршем виходять дуже смачними і поживними. Така страва може стати повноцінним вечерею, а може навіть святковим пирогом.