Пропонуємо вашій увазі рецепти м'ясного пирога в мультиварці. Така випічка не залишить нікого байдужим і гості неодмінно попросять ще добавки.
Рецепт м'ясного пирога в мультиварці
Інгредієнти: Для тіста:
борошно – 320 г; молоко – 230 мл; масло вершкове – 35 г; сіль – щіпка; масло рослинне – 1 ст. ложка; сухі дріжджі миттєві – 5 р. Для начинки:
домашній свинячий фарш – 300 г; цибулина – 1 шт.; спеції; бульйон м'ясний – 40 мл Приготування Молоко злегка підігріваємо, а вершкове масло розтоплюємо і змішуємо все в мисці. Потім додаємо дріжджі, рослинна олія і кидаємо сіль. Поступово вводимо муку і ретельно вимішуємо масу до отримання м'якого тіста. Прикриваємо його чистим рушником і залишаємо на 45 хвилин в теплі. М'ясо перекручуємо на м'ясорубці, додаємо подрібнений цибулю і спеції. Перемішуємо і вливаємо трохи бульйону. Дно мультиварки застеляємо спеціальним папером і промазуємо її маслом. Шматок тіста розминаємо руками, відриваємо від нього більшу частину і розподіляємо рівномірно в чаші, формуючи бортики. Далі покриваємо поверхню м'ясною начинкою і накриваємо залишилися тестом, розкатаним в тонкий пласт. Защипуємо краю, включаємо «Випічку» і готуємо протягом години. Потім акуратно перевертаємо пиріг з м'ясним фаршем на іншу сторону і готуємо в мультиварці ще 20 хвилин.
М'ясний пиріг з лаваша в мультиварці
Інгредієнти: тонкий вірменський лаваш – 1 аркуш; яловичий фарш – 200 г; яйце – 2 шт.; «Російський» сир – 120 г; цибулина -1 шт.; паста томатна – 15 мл; сметана – 60 мл; масло рослинне – 20 мл; спеції – за смаком. Приготування Перед тим, як приготувати м'ясний пиріг, посуд мультиварки змащуємо рослинним маслом і кидаємо м'ясний фарш. Обсмажуємо його хвилин 5 вибравши програму «Смаження». Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і додаємо до м'яса. Приправляємо спеціями, кладемо томатну пасту і перемішуємо. Пасеруємо ще 5 хвилин, і викладаємо начинку в миску. Далі готуємо заливку: яйця збиваємо міксером, вливаємо сметану і ретельно перемішуємо. На столі розстилаємо лист лаваша викладаємо фарш і розрівнюємо його ложкою. Посипаємо тертим сиром, закручуємо щільним рулетом і викладаємо його в посуд мультиварки. Заливаємо яєчною сумішшю, закриваємо прилад і готуємо на «Випікання» протягом 50 хвилин. Далі перевертаємо пиріг і підрум'янюємо на іншій стороні ще 20 хвилин.
М'ясний пиріг з листкового тіста в мультиварці
Інгредієнти: яловичий фарш – 350 г; цибулина – 1 шт.; листкове тісто – 440 г; спеції. Приготування Для приготування м'ясного пирога в мультиварці, заздалегідь розморожуємо листкове тісто. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо й обсмажуємо з фаршем. Тісто розкачуємо, вирізуємо по розміру чаші мультиварки 2 млинця і викладаємо перший шар на дно. Зверху розподіляємо фарш і накриваємо другим листом тесту, защипывая добре краю. Закриваємо кришку і випікаємо на «Випікання» з кожної сторони по 30 хвилин.