М'ясний пиріг з листкового тіста

М'ясний пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
До утворення крихти розтираємо борошно з 2/3 м'якого маргарину для випічки. У тепле молоко ми додаємо цукровий пісок, дрібну сіль і вводимо свіжий шматочок дріжджів, розмішуючи ложкою повністю розчиняємо. Виливаємо всю дріжджову суміш в борошно, потім у неї вводимо сире яйце і замішуємо мягенькое тісто. Поділяємо навпіл вимішане тісто і дуже тонко, по черзі розкачуємо обидві частини. Також по черзі змащуємо їх залишилися м'яким маргарином, кладемо один на одного, розрізаємо на чотири частини і знову складаємо. Отриману стопу з тіста поміщаємо в просторий пакет і в камеру морозилки на 20-30 хвилин.
Готовий фарш зі свинини з'єднуємо з парочкою дрібно нарізаних цибулин. Додаємо сіль, трохи притрушиваем перцем, перемішуємо і отримуємо просту, але смачну начинку. Дістаємо наше тісто, ділимо навпіл і розгортаємо в два кола трохи більшого діаметра форми, в якій будемо запікати пиріг. Беремо таку форму і поміщаємо в неї підготовлений коло листкового тіста на дріжджах, краї якого рівненько розміщуємо по стінках форми. Викладаємо по всьому діаметру розкладеного тесту (не рахуючи країв начинку і закриваємо її другий розкатаної частиною тіста. Притискаємо один до одного краю обох кіл тіста і трохи закручуємо їх всередину. Гострим ножем робимо зверху сформованого пирога 4-5 проколів, змащуємо розтертим жовтком і відправляємо його прогрітий до 185 градусів духовку. Для запікання пирога знадобиться всього півгодини.
Рецепт м'ясного пирога з готового, листкового бездріжджового тіста в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перш за все дістаємо з морозилки потрібне нам листкове тісто, щоб поки ми будемо займатися начинкою воно розморозилося і стало м'яким.
Два види м'яса підготовленого до приготування пропускаємо разом з очищеним цибулею через велике ситечко в м'ясорубці. Індивідуально по своєму смаку присипаємо отриманий фарш сіллю, додаємо до нього ароматну приправу і нарізану зелень свіжого кропу.
Необхідний для пирога об'єм тіста розкачуємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з листкового дріжджового тіста
Чудову випічку можна спорудити, особливо не заморочуючись з вибором основи. Досить придбати листкове тісто або зробити його самому (це зовсім не

Пиріг з вишнею з листкового тіста
Пиріг з вишнею за цим рецептом приготувати зможе кожен. Для того, щоб спекти його, вам знадобиться мінімум вільного часу та інгредієнтів. Побалуйте

Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським

Рибний пиріг з листкового тіста
Рибний пиріг в листковому тісті – це просто чудова закуска, яка укладає в собі відразу кілька переваг. Це та відмінне поєднання всіма улюблених

Цибульний пиріг з листкового тіста
Це знахідка для тих, хто не дуже любить солодкі пироги. Все гранично просто, без особливих клопотів і витрат можна приготувати смачну і ситну

Курник з листкового тіста
Курник - страва російської кухні, в якому обов'язковим інгредієнтом є куряче м'ясо. І сьогодні ми докладно розповімо вам, як зробити його з