М'ясний пиріг з листкового тіста
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати надзвичайно смачну несолодке випічку. Пиріг буде наповнений ароматною, соковитою, м'ясною начинкою в оболонці з листкового тіста. Погодьтеся, що кращого поєднання у страві придумати просто неможливо! Тому не будемо втрачати часу і приступимо до ознайомлення з рецептами м'ясного смачного пирога з пісочного тіста, в яких ми докладно опишемо, як його приготувати.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 750 г;
дрібна сіль – 1 ч. ложка (в тісто), 1 ч. ложка (у фарш);
маргарин для випічки – 300 г;
тепле молоко – 220 мл;
дріжджі – 50 г;
цукровий пісок – 3 ч. ложки;
куряче яйце – 1 шт.;
яєчний жовток – 1 шт.;
свинячий фарш – 500 г;
ріпчаста цибуля – 2 шт.;
перець – за смаком.
Приготування
До утворення крихти розтираємо борошно з 2/3 м'якого маргарину для випічки. У тепле молоко ми додаємо цукровий пісок, дрібну сіль і вводимо свіжий шматочок дріжджів, розмішуючи ложкою повністю розчиняємо. Виливаємо всю дріжджову суміш в борошно, потім у неї вводимо сире яйце і замішуємо мягенькое тісто. Поділяємо навпіл вимішане тісто і дуже тонко, по черзі розкачуємо обидві частини. Також по черзі змащуємо їх залишилися м'яким маргарином, кладемо один на одного, розрізаємо на чотири частини і знову складаємо. Отриману стопу з тіста поміщаємо в просторий пакет і в камеру морозилки на 20-30 хвилин.
Готовий фарш зі свинини з'єднуємо з парочкою дрібно нарізаних цибулин. Додаємо сіль, трохи притрушиваем перцем, перемішуємо і отримуємо просту, але смачну начинку. Дістаємо наше тісто, ділимо навпіл і розгортаємо в два кола трохи більшого діаметра форми, в якій будемо запікати пиріг. Беремо таку форму і поміщаємо в неї підготовлений коло листкового тіста на дріжджах, краї якого рівненько розміщуємо по стінках форми. Викладаємо по всьому діаметру розкладеного тесту (не рахуючи країв начинку і закриваємо її другий розкатаної частиною тіста. Притискаємо один до одного краю обох кіл тіста і трохи закручуємо їх всередину. Гострим ножем робимо зверху сформованого пирога 4-5 проколів, змащуємо розтертим жовтком і відправляємо його прогрітий до 185 градусів духовку. Для запікання пирога знадобиться всього півгодини.
Інгредієнти:
готове листкове бездріжджове тісто – 250 г;
куряче філе – 150 г;
свиняче філе – 150 г;
ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;
нарізана зелень кропу – 1 ст. ложка;
приправа до м'ясних страв – 1 ч. ложка;
сіль – за смаком;
жовток курячого яйця – 1 шт.;
вершкове масло – 20 р.
Приготування
Перш за все дістаємо з морозилки потрібне нам листкове тісто, щоб поки ми будемо займатися начинкою воно розморозилося і стало м'яким.
Два види м'яса підготовленого до приготування пропускаємо разом з очищеним цибулею через велике ситечко в м'ясорубці. Індивідуально по своєму смаку присипаємо отриманий фарш сіллю, додаємо до нього ароматну приправу і нарізану зелень свіжого кропу.
Необхідний для пирога об'єм тіста розкачуємо двома колами, трохи більшого діаметра дна чашу мультиварки. Дно нашої диво-каструльки добряче змащуємо шматочком м'якого олії і викладаємо в нього перший гурток тесту. Знову перемішуємо начинку і рівномірно розкладаємо її, повністю заповнюючи тісто і лише трохи залишаємо його краєчки. Другою частиною листкового тіста накриваємо всю начинку, а защипуємо краї добре разом. У центрі отриманого пирога ножицями надрізаємо сантиметрову дірочку, покриваємо верх жовтком і виставляємо на 45 хвилин режим «Випічка». Після відкриваємо мультиварку, дістаємо ємність, виймаємо пиріг і, перевернувши його знову поміщаємо в чашу. Допікаємо пиріг в тому ж режимі 25 хвилин.
М'ясний пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
До утворення крихти розтираємо борошно з 2/3 м'якого маргарину для випічки. У тепле молоко ми додаємо цукровий пісок, дрібну сіль і вводимо свіжий шматочок дріжджів, розмішуючи ложкою повністю розчиняємо. Виливаємо всю дріжджову суміш в борошно, потім у неї вводимо сире яйце і замішуємо мягенькое тісто. Поділяємо навпіл вимішане тісто і дуже тонко, по черзі розкачуємо обидві частини. Також по черзі змащуємо їх залишилися м'яким маргарином, кладемо один на одного, розрізаємо на чотири частини і знову складаємо. Отриману стопу з тіста поміщаємо в просторий пакет і в камеру морозилки на 20-30 хвилин.
Готовий фарш зі свинини з'єднуємо з парочкою дрібно нарізаних цибулин. Додаємо сіль, трохи притрушиваем перцем, перемішуємо і отримуємо просту, але смачну начинку. Дістаємо наше тісто, ділимо навпіл і розгортаємо в два кола трохи більшого діаметра форми, в якій будемо запікати пиріг. Беремо таку форму і поміщаємо в неї підготовлений коло листкового тіста на дріжджах, краї якого рівненько розміщуємо по стінках форми. Викладаємо по всьому діаметру розкладеного тесту (не рахуючи країв начинку і закриваємо її другий розкатаної частиною тіста. Притискаємо один до одного краю обох кіл тіста і трохи закручуємо їх всередину. Гострим ножем робимо зверху сформованого пирога 4-5 проколів, змащуємо розтертим жовтком і відправляємо його прогрітий до 185 градусів духовку. Для запікання пирога знадобиться всього півгодини.
Рецепт м'ясного пирога з готового, листкового бездріжджового тіста в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перш за все дістаємо з морозилки потрібне нам листкове тісто, щоб поки ми будемо займатися начинкою воно розморозилося і стало м'яким.
Два види м'яса підготовленого до приготування пропускаємо разом з очищеним цибулею через велике ситечко в м'ясорубці. Індивідуально по своєму смаку присипаємо отриманий фарш сіллю, додаємо до нього ароматну приправу і нарізану зелень свіжого кропу.
Необхідний для пирога об'єм тіста розкачуємо двома колами, трохи більшого діаметра дна чашу мультиварки. Дно нашої диво-каструльки добряче змащуємо шматочком м'якого олії і викладаємо в нього перший гурток тесту. Знову перемішуємо начинку і рівномірно розкладаємо її, повністю заповнюючи тісто і лише трохи залишаємо його краєчки. Другою частиною листкового тіста накриваємо всю начинку, а защипуємо краї добре разом. У центрі отриманого пирога ножицями надрізаємо сантиметрову дірочку, покриваємо верх жовтком і виставляємо на 45 хвилин режим «Випічка». Після відкриваємо мультиварку, дістаємо ємність, виймаємо пиріг і, перевернувши його знову поміщаємо в чашу. Допікаємо пиріг в тому ж режимі 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з листкового дріжджового тіста
Чудову випічку можна спорудити, особливо не заморочуючись з вибором основи. Досить придбати листкове тісто або зробити його самому (це зовсім не
Пиріг з вишнею з листкового тіста
Пиріг з вишнею за цим рецептом приготувати зможе кожен. Для того, щоб спекти його, вам знадобиться мінімум вільного часу та інгредієнтів. Побалуйте
Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським
Рибний пиріг з листкового тіста
Рибний пиріг в листковому тісті – це просто чудова закуска, яка укладає в собі відразу кілька переваг. Це та відмінне поєднання всіма улюблених
Цибульний пиріг з листкового тіста
Це знахідка для тих, хто не дуже любить солодкі пироги. Все гранично просто, без особливих клопотів і витрат можна приготувати смачну і ситну
Курник з листкового тіста
Курник - страва російської кухні, в якому обов'язковим інгредієнтом є куряче м'ясо. І сьогодні ми докладно розповімо вам, як зробити його з