Пиріг з дріжджового тіста в духовці
Сьогодні ми розповімо вам, як спекти в духовці пиріг із дріжджового тіста. В якості начинки можна використовувати практично будь-які інгредієнти, які є під рукою, і радувати домочадців кожен раз нової і смачною випічкою.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 505 г;
молоко – 105 мл;
дріжджі сухі швидкорозчинні – 10 г;
цукор – 35 ч. ложки;
масло вершкове – 205 г;
спеції.
Для начинки:
яйце – 2 шт.;
білокачанна капуста – 615 м;
спеції.
Приготування
Яйця варимо круто, а потім чистимо і кришимо кубиками. Капусту шаткуємо, заливаємо окропом, а через 10 хвилин обережно зливаємо воду і вичавлюємо руками. Додаємо яйця, підсолюємо і перчимо начинку за смаком.
Вершкове масло розтоплюємо на невеликому вогні і знімаємо з плити. Всипаємо борошно і перемішуємо. Швидкорозчинні дріжджі і цукор всипаємо в тепленьке молоко, перемішуємо і обережно переливаємо в борошняну суміш. Замішуємо однорідне тісто, відщипуємо від нього більшу частину і викладаємо на дно форми. Далі розподіляємо рівним шаром капустяну начинку і накриваємо тестом. Відправляємо пиріг із дріжджового тіста в духовку і засікаємо 30 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко – 135 мл;
борошно – 415 г;
яйце – 1 шт.;
цукор – 35 ч. ложки;
свіжі дріжджі – 15 г;
масло вершкове – 55 г;
сіль.
Для начинки:
філе судака – 510 г;
цибулина – 110 г;
масло вершкове – 35 г;
спеції.
Приготування
Дріжджі кришимо в миску, заливаємо теплим молоком, додаємо цукор, сіль і вводимо розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішуємо, розбиваємо яйце і всипаємо борошно, вимішуючи м'яке тісто. Рибне філе нарізаємо смужками, а чистимо цибулину і дрібненько шаткуємо. Готове дріжджове тісто ділимо на 2 половинки і викладаємо у форму. Далі розподіляємо рибні шматочки, підсолюємо за смаком і посипаємо рясно цибулею. Накриваємо пиріг рештою тестом, защипуємо краю, змащуємо зверху молоком і випікаємо 45 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 665 г;
масло вершкове – 310 г;
швидкорозчинні сухі дріжджі – 10 г;
молоко – 135 мл;
вода фільтрована – 65 мл;
яйце – 1 шт.;
цукор – 30 г;
сіль – 5 р.
Для начинки:
морква – 105 г;
яловичина – 510 г;
свиняче сало – 45 г;
цибуля-порей – 1 стебло;
олія рослинна;
спеції ;
яйце – 1 шт.
Приготування
У підігріту до теплого стану воду кидаємо дріжджі і щіпку цукру. Прибираємо опару в тепло, а потім вбиваємо яйце, вливаємо молоко і перемішуємо. Борошно просіваємо, посипаємо сіллю, цукром і розпушувачем. Зверху викладаємо нарізане шматочками масло і рубаємо ножем до утворення крихти. Далі вливаємо опару і замішуємо м'яке тісто. Загортаємо його в плівочку і відправляємо в холод на 2 години.
Для начинки м'ясо і сало перекручуємо через м'ясорубку, а цибулю дрібно рубаємо і підрум'янюємо на сковороді масло. Потім додаємо фарш і тушкуємо хвилин 20 приправте спеціями. Моркву і яйце відварюємо, чистимо і кришимо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти з фаршем і приправляємо спеціями.
Листкове тісто ділимо на 2 пласта і на перший викладаємо начинку. Накриваємо другим шаром, защипуємо краю, промазуємо яйцем і випікаємо м'ясний пиріг з дріжджового тіста 20 хвилин в духовці.
Пиріг з капустою на дріжджовому тісті в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйця варимо круто, а потім чистимо і кришимо кубиками. Капусту шаткуємо, заливаємо окропом, а через 10 хвилин обережно зливаємо воду і вичавлюємо руками. Додаємо яйця, підсолюємо і перчимо начинку за смаком.
Вершкове масло розтоплюємо на невеликому вогні і знімаємо з плити. Всипаємо борошно і перемішуємо. Швидкорозчинні дріжджі і цукор всипаємо в тепленьке молоко, перемішуємо і обережно переливаємо в борошняну суміш. Замішуємо однорідне тісто, відщипуємо від нього більшу частину і викладаємо на дно форми. Далі розподіляємо рівним шаром капустяну начинку і накриваємо тестом. Відправляємо пиріг із дріжджового тіста в духовку і засікаємо 30 хвилин.
Пиріг з рибою з дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі кришимо в миску, заливаємо теплим молоком, додаємо цукор, сіль і вводимо розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішуємо, розбиваємо яйце і всипаємо борошно, вимішуючи м'яке тісто. Рибне філе нарізаємо смужками, а чистимо цибулину і дрібненько шаткуємо. Готове дріжджове тісто ділимо на 2 половинки і викладаємо у форму. Далі розподіляємо рибні шматочки, підсолюємо за смаком і посипаємо рясно цибулею. Накриваємо пиріг рештою тестом, защипуємо краю, змащуємо зверху молоком і випікаємо 45 хвилин.
Пиріг з листкового дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У підігріту до теплого стану воду кидаємо дріжджі і щіпку цукру. Прибираємо опару в тепло, а потім вбиваємо яйце, вливаємо молоко і перемішуємо. Борошно просіваємо, посипаємо сіллю, цукром і розпушувачем. Зверху викладаємо нарізане шматочками масло і рубаємо ножем до утворення крихти. Далі вливаємо опару і замішуємо м'яке тісто. Загортаємо його в плівочку і відправляємо в холод на 2 години.
Для начинки м'ясо і сало перекручуємо через м'ясорубку, а цибулю дрібно рубаємо і підрум'янюємо на сковороді масло. Потім додаємо фарш і тушкуємо хвилин 20 приправте спеціями. Моркву і яйце відварюємо, чистимо і кришимо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти з фаршем і приправляємо спеціями.
Листкове тісто ділимо на 2 пласта і на перший викладаємо начинку. Накриваємо другим шаром, защипуємо краю, промазуємо яйцем і випікаємо м'ясний пиріг з дріжджового тіста 20 хвилин в духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з листкового дріжджового тіста
Чудову випічку можна спорудити, особливо не заморочуючись з вибором основи. Досить придбати листкове тісто або зробити його самому (це зовсім не
Дріжджовий пиріг з яблуками
Немає нічого складного в приготуванні яблучних пирогів, навіть дріжджових. Особливо, якщо ви скористаєтеся запропонованими далі, досить зрозумілими
Смачні пиріжки з дріжджового тіста в духовці
Безсумнівно, найсмачніші пиріжки - домашні. А якщо ви боїтеся братися за приготування дріжджового тіста, то відкиньте всі сумніви і впевнено
Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським
Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,