» » Пиріг з дріжджового тіста в духовці

Пиріг з дріжджового тіста в духовці

Пиріг з дріжджового тіста в духовці
Сьогодні ми розповімо вам, як спекти в духовці пиріг із дріжджового тіста. В якості начинки можна використовувати практично будь-які інгредієнти, які є під рукою, і радувати домочадців кожен раз нової і смачною випічкою.

Пиріг з капустою на дріжджовому тісті в духовці


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 505 г;

  • молоко – 105 мл;

  • дріжджі сухі швидкорозчинні – 10 г;

  • цукор – 35 ч. ложки;

  • масло вершкове – 205 г;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • яйце – 2 шт.;

  • білокачанна капуста – 615 м;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця варимо круто, а потім чистимо і кришимо кубиками. Капусту шаткуємо, заливаємо окропом, а через 10 хвилин обережно зливаємо воду і вичавлюємо руками. Додаємо яйця, підсолюємо і перчимо начинку за смаком.
    Вершкове масло розтоплюємо на невеликому вогні і знімаємо з плити. Всипаємо борошно і перемішуємо. Швидкорозчинні дріжджі і цукор всипаємо в тепленьке молоко, перемішуємо і обережно переливаємо в борошняну суміш. Замішуємо однорідне тісто, відщипуємо від нього більшу частину і викладаємо на дно форми. Далі розподіляємо рівним шаром капустяну начинку і накриваємо тестом. Відправляємо пиріг із дріжджового тіста в духовку і засікаємо 30 хвилин.

    Пиріг з рибою з дріжджового тіста в духовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • молоко – 135 мл;

  • борошно – 415 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 35 ч. ложки;

  • свіжі дріжджі – 15 г;

  • масло вершкове – 55 г;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • філе судака – 510 г;

  • цибулина – 110 г;

  • масло вершкове – 35 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Дріжджі кришимо в миску, заливаємо теплим молоком, додаємо цукор, сіль і вводимо розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішуємо, розбиваємо яйце і всипаємо борошно, вимішуючи м'яке тісто. Рибне філе нарізаємо смужками, а чистимо цибулину і дрібненько шаткуємо. Готове дріжджове тісто ділимо на 2 половинки і викладаємо у форму. Далі розподіляємо рибні шматочки, підсолюємо за смаком і посипаємо рясно цибулею. Накриваємо пиріг рештою тестом, защипуємо краю, змащуємо зверху молоком і випікаємо 45 хвилин.

    Пиріг з листкового дріжджового тіста в духовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 665 г;

  • масло вершкове – 310 г;

  • швидкорозчинні сухі дріжджі – 10 г;

  • молоко – 135 мл;

  • вода фільтрована – 65 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 30 г;

  • сіль – 5 р.


  • Для начинки:

  • морква – 105 г;

  • яловичина – 510 г;

  • свиняче сало – 45 г;

  • цибуля-порей – 1 стебло;

  • олія рослинна;

  • спеції ;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування
    У підігріту до теплого стану воду кидаємо дріжджі і щіпку цукру. Прибираємо опару в тепло, а потім вбиваємо яйце, вливаємо молоко і перемішуємо. Борошно просіваємо, посипаємо сіллю, цукром і розпушувачем. Зверху викладаємо нарізане шматочками масло і рубаємо ножем до утворення крихти. Далі вливаємо опару і замішуємо м'яке тісто.
    Пиріг з дріжджового тіста в духовці
    Загортаємо його в плівочку і відправляємо в холод на 2 години.
    Для начинки м'ясо і сало перекручуємо через м'ясорубку, а цибулю дрібно рубаємо і підрум'янюємо на сковороді масло. Потім додаємо фарш і тушкуємо хвилин 20 приправте спеціями. Моркву і яйце відварюємо, чистимо і кришимо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти з фаршем і приправляємо спеціями.
    Листкове тісто ділимо на 2 пласта і на перший викладаємо начинку. Накриваємо другим шаром, защипуємо краю, промазуємо яйцем і випікаємо м'ясний пиріг з дріжджового тіста 20 хвилин в духовці.
    Додав: admin | 10-04-2016, 21:33
    Переглядів: 222