Пиріг з дріжджового тіста в духовці

Пиріг з капустою на дріжджовому тісті в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйця варимо круто, а потім чистимо і кришимо кубиками. Капусту шаткуємо, заливаємо окропом, а через 10 хвилин обережно зливаємо воду і вичавлюємо руками. Додаємо яйця, підсолюємо і перчимо начинку за смаком.
Вершкове масло розтоплюємо на невеликому вогні і знімаємо з плити. Всипаємо борошно і перемішуємо. Швидкорозчинні дріжджі і цукор всипаємо в тепленьке молоко, перемішуємо і обережно переливаємо в борошняну суміш. Замішуємо однорідне тісто, відщипуємо від нього більшу частину і викладаємо на дно форми. Далі розподіляємо рівним шаром капустяну начинку і накриваємо тестом. Відправляємо пиріг із дріжджового тіста в духовку і засікаємо 30 хвилин.
Пиріг з рибою з дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі кришимо в миску, заливаємо теплим молоком, додаємо цукор, сіль і вводимо розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішуємо, розбиваємо яйце і всипаємо борошно, вимішуючи м'яке тісто. Рибне філе нарізаємо смужками, а чистимо цибулину і дрібненько шаткуємо. Готове дріжджове тісто ділимо на 2 половинки і викладаємо у форму. Далі розподіляємо рибні шматочки, підсолюємо за смаком і посипаємо рясно цибулею. Накриваємо пиріг рештою тестом, защипуємо краю, змащуємо зверху молоком і випікаємо 45 хвилин.
Пиріг з листкового дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У підігріту до теплого стану воду кидаємо дріжджі і щіпку цукру. Прибираємо опару в тепло, а потім вбиваємо яйце, вливаємо молоко і перемішуємо. Борошно просіваємо, посипаємо сіллю, цукром і розпушувачем. Зверху викладаємо нарізане шматочками масло і рубаємо ножем до утворення крихти. Далі вливаємо опару і замішуємо м'яке тісто.

Для начинки м'ясо і сало перекручуємо через м'ясорубку, а цибулю дрібно рубаємо і підрум'янюємо на сковороді масло. Потім додаємо фарш і тушкуємо хвилин 20 приправте спеціями. Моркву і яйце відварюємо, чистимо і кришимо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти з фаршем і приправляємо спеціями.
Листкове тісто ділимо на 2 пласта і на перший викладаємо начинку. Накриваємо другим шаром, защипуємо краю, промазуємо яйцем і випікаємо м'ясний пиріг з дріжджового тіста 20 хвилин в духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з листкового дріжджового тіста
Чудову випічку можна спорудити, особливо не заморочуючись з вибором основи. Досить придбати листкове тісто або зробити його самому (це зовсім не

Дріжджовий пиріг з яблуками
Немає нічого складного в приготуванні яблучних пирогів, навіть дріжджових. Особливо, якщо ви скористаєтеся запропонованими далі, досить зрозумілими

Смачні пиріжки з дріжджового тіста в духовці
Безсумнівно, найсмачніші пиріжки - домашні. А якщо ви боїтеся братися за приготування дріжджового тіста, то відкиньте всі сумніви і впевнено

Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським

Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.

Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,