Дріжджовий пиріг з яблуками

Пиріг з яблуками з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Яблука ріжемо маленькій соломкою, видавлюємо на них лимонний сік. Додаємо корицю, цукровий пісок і розмішуємо. Тісто трохи розморожуємо природним шляхом. Тепер розгортаємо його пластом приблизно 3 мм. По центру робимо надрізи. Поміщаємо прямо на них начинку. Накриваємо її бічними частинами тесту без надрізів, защипуємо краю. Акуратно перевертаємо пиріг і поміщаємо його на деко, змащуємо верх збитим яєчним жовтком і запікаємо до рум'яності.
Відкритий дріжджовий пиріг з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
В трохи підігрітому молоці (але не гарячий) розчиняємо свіжі дріжджі, кладемо приблизно 50 г цукру, стільки ж борошна, розмішуємо і даємо опарі підійти. Після цього додаємо залишився цукровий пісок, розтоплене масло, борошно, сіль, яйця і замішуємо тісто. Також ставимо його в тепло для підйому. Для начинки яблука миємо, чистимо й нарізаємо соломкою або кубиками і скроплюємо лимонним соком. Обминаємо тісто і розгортаємо до товщини 10 мм Приблизно 1/4 частину залишаємо для прикраси. Отже, поміщаємо пласт у форму, зверху розподіляємо начинку. З малої частини тесту робимо смужки і вкладаємо їх гратами зверху начинки. Даємо пирога підійти приблизно чверть години. Після цього змащуємо його яйцем і випікаємо при 200 градусах до рум'яності. А потім посипаємо цукровою пудрою , після остигання нарізаємо пиріжок і кличемо всіх до чаю.
Закритий пиріг з яблуками з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:

Приготування
Спочатку готуємо тісто для дріжджового пирога з яблуками і корицею. У теплій воді розчиняємо свіжі дріжджі і даємо масі підійти. Коли з'явиться пінна шапка, вбиваємо яйце, додаємо цукор, сіль, розм'якшене масло і молоко. Перемішуємо масу і поступово підсипаємо борошно, попередньо просіяне. Замішуємо тісто, накриваємо його і залишаємо для підйому на годинку. Потім ділимо його на 2 рівні частини і розкочуємо. Одну з частин поміщаємо в змащену форму, притрушиваем крохмалем і зверху розкладаємо яблука, терті на тертці з корицею і цукром. Накриваємо іншим тестом, защипуємо краю. Верх пирога промазуємо збитим яйцем і випікаємо близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з листкового дріжджового тіста
Чудову випічку можна спорудити, особливо не заморочуючись з вибором основи. Досить придбати листкове тісто або зробити його самому (це зовсім не

Як спекти пиріг з варенням?
Далі у статті зібрані самі оригінальні і неймовірно прості рецепти смачного домашнього пирога, а в якості наповнення запропонуємо використовувати

Пиріг з яблуками з дріжджового тіста
Чудово смачною виходить випічка з дріжджового тіста. Причому з наповненням для таких пирогів можна безмежно фантазувати, додаючи всілякі ароматичні

Булочки з сиром з дріжджового тіста
Чудово смачні солодкі домашні булочки люблять всі. У процесі їх випікання аромат, заповнює весь будинок, підкорює кожного і встояти, не спробувавши

Духові пиріжки з яблуками
Найбільш традиційною та улюбленою домашньою випічкою можна по праву вважати різноманітні пиріжки з начинками. Звичайно самим вдалим наповненням

Пиріг з журавлиною
Журавлина - кислувато-гіркий ягода, яка відмінно підходить для приготування десертів, варення, випічки. І зараз ми розповімо як дивовижний пиріг з