Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Булочки з сиром з дріжджового тіста

Булочки з сиром з дріжджового тіста

15-02-2016, 14:19
1 020
Булочки з сиром з дріжджового тіста
Свіжі ароматні булочки з чаєм або молоком люблять практично всі. Рецепти домашніх булочок з сиром з дріжджового тіста чекають вас нижче.

Булочки з сиром з готового листкового дріжджового тіста


Інгредієнти:

  • дріжджове листкове тісто – 450 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • сметана – 50 г;

  • сир 9% жирності – 300 г;

  • світлий родзинки – 60 г;

  • цукор ванільний – 1 пакетик;

  • цукровий пісок – 80 р.


  • Приготування
    В першу чергу зробимо начинку з сиром для булочок з листкового дріжджового тіста: сир розтираємо з цукром, додаємо сметану, яйце, ванільний цукор і перемішуємо. Добре все це розмішуємо. Родзинки промиваємо, а потім заливаємо окропом на чверть години, а потім зливаємо воду. Додаємо родзинки в сир і розмішуємо. Листкове тісто розморожуємо природним шляхом, а потім розгортаємо в тоненький пласт. Рівним шаром наносимо сирну начинку і акуратно згортаємо рулет. Ріжемо його на шматочки по 3-4 см шириною. Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо листкові булочки. Яйце розмішуємо виделкою і змащуємо їм верх заготовок. Випікаємо дріжджові булочки з сиром в помірно нагрітій духовці близько півгодини.

    Булочки «Трояндочки» з дріжджового тіста з сиром – рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно вищого сорту – 650 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • молоко – 250 мл;

  • цукор ванільний – 15 г;

  • дріжджі свіжі – 25 г;

  • цукровий пісок – 200 г;

  • сир середньої жирності – 500 г;

  • родзинки – 150 р.


  • Приготування
    Щоб родзинки розбухнув, заливаємо його окропом і півгодинки даємо постояти. Тепер починаємо робити опару: у злегка підігріте молоко додаємо дріжджі, половину цукру, близько 200 г борошна і перемішуємо. Щоб опара підійшла, залишаємо в теплі. Розтоплюємо Маргарин і охолоджуємо, додаємо цукор, що залишився, ванілін і кладемо щіпку солі. Всі добре розмішуємо. У підійшла опару відправляємо підготовлену здобу і розмішуємо. Потроху додаємо борошно і
    Булочки з сиром з дріжджового тіста
    замішуємо тісто. Залишаємо його в теплі підходити. Тепер робимо начинку: сир змішуємо з яйцем, ванільним і звичайним цукром, додаємо родзинки і добре розмішуємо. Коли тісто підійшло, починаємо формувати дріжджові булочки з сиром. Робимо 24 кульки і даємо їм трохи підійти. Потім розгортаємо їх у коржі і робимо 3 розрізу, щоб кожен був більше попереднього. У центр кладемо трохи сирної начинки і приступаємо до формування «трояндочок». Для цього маленькою частиною загорнути начинку. Другу частину загорнути трохи більше і найбільшу обертаємо ще сильніше. Так вийде трояндочка. Даємо заготівлях підійти, верх змащуємо яйцем. Випікаємо при помірній температурі до готовності.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Булочки з корицею з дріжджового тіста
    Сміливо приступайте до створення незвичайної випічки і з перших хвилин їх випікання ви зрозумієте, що не помилилися з рецептом. Неймовірний аромат
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Пиріжки з сиром з дріжджового тіста
    Пиріжки з сиром з дріжджового тіста
    Неспроста всі люблять домашню випічку. Адже вона приготовлена з душею і завжди виходить смачною. Пиріжки з сиром люблять всі діти і багато дорослих.
    Булочки з дріжджового тіста
    Булочки з дріжджового тіста
    Булочки, яке приготовані не в пекарні, а на своїй кухні і з любов'ю, завжди в рази смачніше покупних. І нехай вас не лякає робота з тестом, адже з
    Булочки з родзинками - рецепт
    Булочки з родзинками - рецепт
    Булочки з родзинками - відмінне доповнення до сніданку або полуденка. М'які, ніжні, солодкі - вони буквально тануть у роті. Як приготувати таку