Булочки з сиром з дріжджового тіста
Свіжі ароматні булочки з чаєм або молоком люблять практично всі. Рецепти домашніх булочок з сиром з дріжджового тіста чекають вас нижче.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто – 450 г;
яйця – 2 шт.;
сметана – 50 г;
сир 9% жирності – 300 г;
світлий родзинки – 60 г;
цукор ванільний – 1 пакетик;
цукровий пісок – 80 р.
Приготування
В першу чергу зробимо начинку з сиром для булочок з листкового дріжджового тіста: сир розтираємо з цукром, додаємо сметану, яйце, ванільний цукор і перемішуємо. Добре все це розмішуємо. Родзинки промиваємо, а потім заливаємо окропом на чверть години, а потім зливаємо воду. Додаємо родзинки в сир і розмішуємо. Листкове тісто розморожуємо природним шляхом, а потім розгортаємо в тоненький пласт. Рівним шаром наносимо сирну начинку і акуратно згортаємо рулет. Ріжемо його на шматочки по 3-4 см шириною. Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо листкові булочки. Яйце розмішуємо виделкою і змащуємо їм верх заготовок. Випікаємо дріжджові булочки з сиром в помірно нагрітій духовці близько півгодини.
Інгредієнти:
борошно вищого сорту – 650 г;
яйця – 3 шт.;
молоко – 250 мл;
цукор ванільний – 15 г;
дріжджі свіжі – 25 г;
цукровий пісок – 200 г;
сир середньої жирності – 500 г;
родзинки – 150 р.
Приготування
Щоб родзинки розбухнув, заливаємо його окропом і півгодинки даємо постояти. Тепер починаємо робити опару: у злегка підігріте молоко додаємо дріжджі, половину цукру, близько 200 г борошна і перемішуємо. Щоб опара підійшла, залишаємо в теплі. Розтоплюємо Маргарин і охолоджуємо, додаємо цукор, що залишився, ванілін і кладемо щіпку солі. Всі добре розмішуємо. У підійшла опару відправляємо підготовлену здобу і розмішуємо. Потроху додаємо борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його в теплі підходити. Тепер робимо начинку: сир змішуємо з яйцем, ванільним і звичайним цукром, додаємо родзинки і добре розмішуємо. Коли тісто підійшло, починаємо формувати дріжджові булочки з сиром. Робимо 24 кульки і даємо їм трохи підійти. Потім розгортаємо їх у коржі і робимо 3 розрізу, щоб кожен був більше попереднього. У центр кладемо трохи сирної начинки і приступаємо до формування «трояндочок». Для цього маленькою частиною загорнути начинку. Другу частину загорнути трохи більше і найбільшу обертаємо ще сильніше. Так вийде трояндочка. Даємо заготівлях підійти, верх змащуємо яйцем. Випікаємо при помірній температурі до готовності.
Булочки з сиром з готового листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
В першу чергу зробимо начинку з сиром для булочок з листкового дріжджового тіста: сир розтираємо з цукром, додаємо сметану, яйце, ванільний цукор і перемішуємо. Добре все це розмішуємо. Родзинки промиваємо, а потім заливаємо окропом на чверть години, а потім зливаємо воду. Додаємо родзинки в сир і розмішуємо. Листкове тісто розморожуємо природним шляхом, а потім розгортаємо в тоненький пласт. Рівним шаром наносимо сирну начинку і акуратно згортаємо рулет. Ріжемо його на шматочки по 3-4 см шириною. Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо листкові булочки. Яйце розмішуємо виделкою і змащуємо їм верх заготовок. Випікаємо дріжджові булочки з сиром в помірно нагрітій духовці близько півгодини.
Булочки «Трояндочки» з дріжджового тіста з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб родзинки розбухнув, заливаємо його окропом і півгодинки даємо постояти. Тепер починаємо робити опару: у злегка підігріте молоко додаємо дріжджі, половину цукру, близько 200 г борошна і перемішуємо. Щоб опара підійшла, залишаємо в теплі. Розтоплюємо Маргарин і охолоджуємо, додаємо цукор, що залишився, ванілін і кладемо щіпку солі. Всі добре розмішуємо. У підійшла опару відправляємо підготовлену здобу і розмішуємо. Потроху додаємо борошно і замішуємо тісто. Залишаємо його в теплі підходити. Тепер робимо начинку: сир змішуємо з яйцем, ванільним і звичайним цукром, додаємо родзинки і добре розмішуємо. Коли тісто підійшло, починаємо формувати дріжджові булочки з сиром. Робимо 24 кульки і даємо їм трохи підійти. Потім розгортаємо їх у коржі і робимо 3 розрізу, щоб кожен був більше попереднього. У центр кладемо трохи сирної начинки і приступаємо до формування «трояндочок». Для цього маленькою частиною загорнути начинку. Другу частину загорнути трохи більше і найбільшу обертаємо ще сильніше. Так вийде трояндочка. Даємо заготівлях підійти, верх змащуємо яйцем. Випікаємо при помірній температурі до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Булочки з корицею з дріжджового тіста
Сміливо приступайте до створення незвичайної випічки і з перших хвилин їх випікання ви зрозумієте, що не помилилися з рецептом. Неймовірний аромат
Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
Пиріжки з сиром з дріжджового тіста
Неспроста всі люблять домашню випічку. Адже вона приготовлена з душею і завжди виходить смачною. Пиріжки з сиром люблять всі діти і багато дорослих.
Булочки з дріжджового тіста
Булочки, яке приготовані не в пекарні, а на своїй кухні і з любов'ю, завжди в рази смачніше покупних. І нехай вас не лякає робота з тестом, адже з
Булочки з родзинками - рецепт
Булочки з родзинками - відмінне доповнення до сніданку або полуденка. М'які, ніжні, солодкі - вони буквально тануть у роті. Як приготувати таку