Як спекти пиріг з варенням?
Варенням можна ласувати просто так, а ще можна додавати його в випічку. Як спекти пісочний пиріг з варенням, читайте нижче.
Інгредієнти:
натуральне масло або маргарин – 190 г;
борошно просеянная – 500 г;
густе варення – 300 г;
курячі яйця – 3 шт.;
цукровий пісок – 170 г;
сода – 5 г;
оцет;
сіль.
Приготування
Розбиваємо яйця, підсипаємо до них цукровий пісок і добре збиваємо. Додаємо мягенькое вершкове масло, гашену оцтом соду і щіпку солі. Додаємо просіяне борошно і формуємо тісто. Ділимо його навпіл. Одну частину на півгодинки прибираємо в морозильну камеру. Другу частину розподіляємо по формі і наносимо поверх шар густого варення. Злегка підморожене тісто тремо на тертці на варення. В нагрітій духовці випікаємо пиріг близько 40 хвилин.
Інгредієнти:
варення будь – 250 г;
яйця великого розміру – 2 шт.;
розпушувач для тіста – 1 ч. ложка;
харчова сода – 5 г;
борошно просеянная – 2 склянки.
Приготування
У варення додаємо соду, енергійно перемішуємо. Маса збільшиться в об'ємі. Залишаємо так на годину. Після цього маса стане більш рихлою і зменшиться в обсязі. Вбиваємо в неї яйця і додаємо борошно і розпушувач. За бажанням зверху пиріг можна притрусити меленою корицею або маком. Випікаємо близько півгодини при 180 градусах.
Інгредієнти:
просеянная борошно 550 г;
жовтки яєць – 4 шт.;
цукровий пісок – 80 г;
молоко топлене – 230 мл;
сіль – щіпка;
родзинки – 70 г;
натуральне масло або маргарин – 170 г;
варення – 500 г;
дріжджі сухі – 5 г;
ванілін;
яйце – 1 шт.
Приготування
Просіваємо половину борошна, всипаємо в неї сухі дріжджі, вливаємо тепле молоко (половину) з 1/3 цукру. Перемішуємо, накриваємо миску з опарою вологою чистою тканиною і залишаємо опару в теплі підходити. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо жовтки з рештою цукром, додаємо ванілін, сіль, вливаємо решту молока і всипаємо борошно. Перемішуємо, вливаємо підійшла опару і ретельно розмішуємо всі разом. Родзинки промиваємо, обсушуємо, обкачуємо в борошні і вмішуємо в тісто. Також як і опару, накриваємо тісто вологою тканиною і ставимо в тепло на годину. Після підйому тісто злегка обминаємо і ставимо в тепло ще на 30 хвилин. З готового тіста відщипуємо приблизно 1/3 частина – це тісто піде на прикрасу. Основну частину розкачуємо пластом і поміщаємо в теплий лист, промазанный маслом. Змащуємо зверху варенням. Тісто, яке ми залишили для прикраси, також розкачуємо, відрізаємо кілька смужок довжиною дорівнює довжині пирога і шириною близько 3 см по краях робимо надрізи і викладаємо сіточкою на пиріг. Залишаємо на 40 хвилин, потім змащуємо верх збитим яйцем і відправляємо на півгодинки в помірно нагріту духовку.
Як спекти тертий пиріг з варенням?
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо яйця, підсипаємо до них цукровий пісок і добре збиваємо. Додаємо мягенькое вершкове масло, гашену оцтом соду і щіпку солі. Додаємо просіяне борошно і формуємо тісто. Ділимо його навпіл. Одну частину на півгодинки прибираємо в морозильну камеру. Другу частину розподіляємо по формі і наносимо поверх шар густого варення. Злегка підморожене тісто тремо на тертці на варення. В нагрітій духовці випікаємо пиріг близько 40 хвилин.
Як спекти пиріг з варенням в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
У варення додаємо соду, енергійно перемішуємо. Маса збільшиться в об'ємі. Залишаємо так на годину. Після цього маса стане більш рихлою і зменшиться в обсязі. Вбиваємо в неї яйця і додаємо борошно і розпушувач. За бажанням зверху пиріг можна притрусити меленою корицею або маком. Випікаємо близько півгодини при 180 градусах.
Як спекти відкритий пиріг з варенням?
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо половину борошна, всипаємо в неї сухі дріжджі, вливаємо тепле молоко (половину) з 1/3 цукру. Перемішуємо, накриваємо миску з опарою вологою чистою тканиною і залишаємо опару в теплі підходити. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо жовтки з рештою цукром, додаємо ванілін, сіль, вливаємо решту молока і всипаємо борошно. Перемішуємо, вливаємо підійшла опару і ретельно розмішуємо всі разом. Родзинки промиваємо, обсушуємо, обкачуємо в борошні і вмішуємо в тісто. Також як і опару, накриваємо тісто вологою тканиною і ставимо в тепло на годину. Після підйому тісто злегка обминаємо і ставимо в тепло ще на 30 хвилин. З готового тіста відщипуємо приблизно 1/3 частина – це тісто піде на прикрасу. Основну частину розкачуємо пластом і поміщаємо в теплий лист, промазанный маслом. Змащуємо зверху варенням. Тісто, яке ми залишили для прикраси, також розкачуємо, відрізаємо кілька смужок довжиною дорівнює довжині пирога і шириною близько 3 см по краях робимо надрізи і викладаємо сіточкою на пиріг. Залишаємо на 40 хвилин, потім змащуємо верх збитим яйцем і відправляємо на півгодинки в помірно нагріту духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати пиріг з варенням в духовці?
Чудовим варіантом пустити в хід залежану баночку улюбленого варення і відразу порадувати рідних домашньою випічкою стане приготування чудового пирога
Пиріг з яблучним варенням
Урізноманітнити сімейне чаювання можна, приготувавши простий, але неодмінно чудовий пиріг з смачним наповненням з звичайного яблучного варення. Далі
Пиріг з пісочного тіста з варенням
З найпростіших рецептів домашньої випічки у більшості господинь найулюбленішим залишається пісочний пиріг. І зовсім не даремно, адже основу з такого
Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі
Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам