» » Як спекти пиріг з варенням?

Як спекти пиріг з варенням?

Як спекти пиріг з варенням?
Варенням можна ласувати просто так, а ще можна додавати його в випічку. Як спекти пісочний пиріг з варенням, читайте нижче.

Як спекти тертий пиріг з варенням?


Інгредієнти:

  • натуральне масло або маргарин – 190 г;

  • борошно просеянная – 500 г;

  • густе варення – 300 г;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 170 г;

  • сода – 5 г;

  • оцет;

  • сіль.


  • Приготування
    Розбиваємо яйця, підсипаємо до них цукровий пісок і добре збиваємо. Додаємо мягенькое вершкове масло, гашену оцтом соду і щіпку солі. Додаємо просіяне борошно і формуємо тісто. Ділимо його навпіл. Одну частину на півгодинки прибираємо в морозильну камеру. Другу частину розподіляємо по формі і наносимо поверх шар густого варення. Злегка підморожене тісто тремо на тертці на варення. В нагрітій духовці випікаємо пиріг близько 40 хвилин.

    Як спекти пиріг з варенням в духовці?


    Інгредієнти:

  • варення будь – 250 г;

  • яйця великого розміру – 2 шт.;

  • розпушувач для тіста – 1 ч. ложка;

  • харчова сода – 5 г;

  • борошно просеянная – 2 склянки.


  • Приготування
    У варення додаємо соду, енергійно перемішуємо. Маса збільшиться в об'ємі. Залишаємо так на годину. Після цього маса стане більш рихлою і зменшиться в обсязі. Вбиваємо в неї яйця і додаємо борошно і розпушувач. За бажанням зверху пиріг можна притрусити меленою корицею або маком. Випікаємо близько півгодини при 180 градусах.

    Як спекти відкритий пиріг з варенням?


    Інгредієнти:

  • просеянная борошно 550 г;

  • жовтки яєць – 4 шт.;

  • цукровий пісок – 80 г;

  • молоко топлене – 230 мл;

  • сіль – щіпка;

  • родзинки – 70 г;

  • натуральне масло або маргарин – 170 г;

  • варення – 500 г;

  • дріжджі сухі – 5 г;

  • ванілін;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Просіваємо половину борошна, всипаємо в неї сухі дріжджі, вливаємо тепле молоко (половину) з 1/3 цукру. Перемішуємо, накриваємо миску з опарою вологою чистою тканиною і залишаємо опару в теплі підходити. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо жовтки з рештою цукром, додаємо ванілін, сіль, вливаємо решту молока і всипаємо борошно. Перемішуємо, вливаємо підійшла опару і ретельно розмішуємо всі разом. Родзинки промиваємо, обсушуємо,
    Як спекти пиріг з варенням?
    обкачуємо в борошні і вмішуємо в тісто. Також як і опару, накриваємо тісто вологою тканиною і ставимо в тепло на годину. Після підйому тісто злегка обминаємо і ставимо в тепло ще на 30 хвилин. З готового тіста відщипуємо приблизно 1/3 частина – це тісто піде на прикрасу. Основну частину розкачуємо пластом і поміщаємо в теплий лист, промазанный маслом. Змащуємо зверху варенням. Тісто, яке ми залишили для прикраси, також розкачуємо, відрізаємо кілька смужок довжиною дорівнює довжині пирога і шириною близько 3 см по краях робимо надрізи і викладаємо сіточкою на пиріг. Залишаємо на 40 хвилин, потім змащуємо верх збитим яйцем і відправляємо на півгодинки в помірно нагріту духовку.
    Додав: admin | 1-03-2016, 19:26
    Переглядів: 581