Пиріг з яблучним варенням
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких смачною і одночасно простий випічкою, то пропонуємо вам зробити пиріг з яблучним варенням . Таке ароматне і пишне ласощі нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти:
борошно – 490 г;
цукор великий – 3 ст. ложки;
ванілін;
швидкодіючі дріжджі -1 пакетик;
молоко коров'яче – 230 мл;
яйце – 1 шт.;
жовток;
масло «Сільське».
Приготування
Борошно з'єднуємо з звичайним цукром і кидаємо трохи ванільного. Після цього висипаємо сухі дріжджі і вливаємо склянку теплого молока. Далі розбиваємо яйце і кладемо трохи розтопленого вершкового масла. Замішуємо досить щільне тісто і відправляємо його підніматися в тепле місце. Тепер викладаємо половину тіста у форму, промазуємо рясно яблучним варенням і накриваємо залишилися тестом. Змащуємо поверхню збитим жовтком і відправляємо дріжджовий пиріг з яблучним варенням в духовку на 35 хвилин.
Інгредієнти:
борошно – 3 ст.;
розпушувач – 05 пакетика;
варення яблучне;
масло вершкове – 15 г;
маргарин – 245 г;
сіль.
Приготування
Борошно просіваємо через дрібне сито, поступово всипаючи розпушувач і сіль. Маргарин заздалегідь прибираємо в морозилку, а потім роздруковуємо і натираємо на крупній терочке. Додаємо до нього суху борошняну суміш і перетираємо все в однорідну крихту. Форму мультиварки промазуємо маслом, викладаємо велику частину тіста і злегка приминаем пальцями, формуючи невисокі бортики. Далі розподіляємо товстим шаром яблучне варення і посипаємо зверху рештою тестом. Тепер закриваємо кришкою, вибираємо програму «Випічка» і виставляємо таймер на 65 хвилин. Після звукового сигналу пиріг відразу не виймаємо, а трохи охолоджуємо.
Інгредієнти:
тісто листкове – 490 г;
яблучне варення – 95 г;
крохмаль картопляний – 1 ч. ложки;
сироп м'ятний – 1 ст. ложка;
пудра цукрова .
Приготування
Щоб спекти смачний пиріг з яблучним варенням на швидку руку, заздалегідь виймаємо з холодильника листкове тісто. Далі звільняємо його з упаковки, викладаємо на присипаний борошном стіл і розкочуємо качалкою. Яблучне варення змішуємо з картопляним крохмалем і фруктову масу викладаємо на одну сторону тіста. На другій половині робимо ножем надрізи і накриваємо варення, щільно защипывая краю і проминая їх вилочкою, для гарного і рівного візерунка. Духова шафа запалюємо, прогріваємо до температури 180 градусів, викладаємо пиріг на деко і випікаємо 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності, виймаємо ласощі і промазуємо зверху солодким м'ятним сиропом. Перед подачею до столу посипаємо випічку цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно – 645 г;
маргарин – 1 пачка;
яйце відбірне – 2 шт.;
ванілін – 2 щіпки;
пекарський порошок;
цукор – 215 г;
яблучне густе варення – 1 ст.
Приготування
Маргарин розтоплюємо в мікрохвильовці, охолоджуємо, додаємо цукор, розбиваємо сирі яйця і додаємо ванілін для аромату. Гарненько перемішуємо вміст і поступово додаємо борошно і пекарський порошок. Замішуємо гладке тісто, ділимо його на частини і одну половину прибираємо, загорнувши в плівку, в морозильну камеру. Залишок тіста розкочуємо качалкою в пласт і викладаємо на лист, присипаний борошном. Зверху промазуємо поверхню яблучним варенням і на крупній тертці натираємо заморожене тісто. Розрівнюємо цей шар, відправляємо пиріг в духовку і випікаємо при 180 градусах 25 хвилин.
Рецепт пирога з яблучним варенням
Інгредієнти:
Приготування
Борошно з'єднуємо з звичайним цукром і кидаємо трохи ванільного. Після цього висипаємо сухі дріжджі і вливаємо склянку теплого молока. Далі розбиваємо яйце і кладемо трохи розтопленого вершкового масла. Замішуємо досить щільне тісто і відправляємо його підніматися в тепле місце. Тепер викладаємо половину тіста у форму, промазуємо рясно яблучним варенням і накриваємо залишилися тестом. Змащуємо поверхню збитим жовтком і відправляємо дріжджовий пиріг з яблучним варенням в духовку на 35 хвилин.
Пиріг з яблучним варенням в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо через дрібне сито, поступово всипаючи розпушувач і сіль. Маргарин заздалегідь прибираємо в морозилку, а потім роздруковуємо і натираємо на крупній терочке. Додаємо до нього суху борошняну суміш і перетираємо все в однорідну крихту. Форму мультиварки промазуємо маслом, викладаємо велику частину тіста і злегка приминаем пальцями, формуючи невисокі бортики. Далі розподіляємо товстим шаром яблучне варення і посипаємо зверху рештою тестом. Тепер закриваємо кришкою, вибираємо програму «Випічка» і виставляємо таймер на 65 хвилин. Після звукового сигналу пиріг відразу не виймаємо, а трохи охолоджуємо.
Пиріг з листкового тіста з яблучним варенням
Інгредієнти:
Приготування
Щоб спекти смачний пиріг з яблучним варенням на швидку руку, заздалегідь виймаємо з холодильника листкове тісто. Далі звільняємо його з упаковки, викладаємо на присипаний борошном стіл і розкочуємо качалкою. Яблучне варення змішуємо з картопляним крохмалем і фруктову масу викладаємо на одну сторону тіста. На другій половині робимо ножем надрізи і накриваємо варення, щільно защипывая краю і проминая їх вилочкою, для гарного і рівного візерунка. Духова шафа запалюємо, прогріваємо до температури 180 градусів, викладаємо пиріг на деко і випікаємо 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності, виймаємо ласощі і промазуємо зверху солодким м'ятним сиропом. Перед подачею до столу посипаємо випічку цукровою пудрою.
Пісочний пиріг з яблучним варенням
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтоплюємо в мікрохвильовці, охолоджуємо, додаємо цукор, розбиваємо сирі яйця і додаємо ванілін для аромату. Гарненько перемішуємо вміст і поступово додаємо борошно і пекарський порошок. Замішуємо гладке тісто, ділимо його на частини і одну половину прибираємо, загорнувши в плівку, в морозильну камеру. Залишок тіста розкочуємо качалкою в пласт і викладаємо на лист, присипаний борошном. Зверху промазуємо поверхню яблучним варенням і на крупній тертці натираємо заморожене тісто. Розрівнюємо цей шар, відправляємо пиріг в духовку і випікаємо при 180 градусах 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати пиріг з варенням в духовці?
Чудовим варіантом пустити в хід залежану баночку улюбленого варення і відразу порадувати рідних домашньою випічкою стане приготування чудового пирога
Як спекти пиріг з варенням?
Далі у статті зібрані самі оригінальні і неймовірно прості рецепти смачного домашнього пирога, а в якості наповнення запропонуємо використовувати
Пиріг з пісочного тіста з варенням
З найпростіших рецептів домашньої випічки у більшості господинь найулюбленішим залишається пісочний пиріг. І зовсім не даремно, адже основу з такого
Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
Тертий пиріг з варенням
Тертий пиріг - ласощі з дитинства. Саме тому його так люблять дорослі. Якщо ви хочете порадувати себе смачним десертом до чаю, то краще рецепту не
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам