Як приготувати пиріг з варенням в духовці?
Здорово, коли серед домашніх заготовок є кілька баночок ароматного варення. Їм можна просто так ласувати з чаєм, а можна і зробити пиріг. Як приготувати пиріг з варенням в духовці, читайте нижче.
Як спекти пиріг з варенням в духовці?
Інгредієнти:
просеянная борошно 550 г;
яйця курячі великі – 2 шт.;
розпушувач – 10 г;
ванілін – щіпка;
пісок цукровий – 180 г;
маргарин для випічки – 190 г;
густе варення – 1 склянку.
Приготування
Розтоплюємо Маргарин. Потім масу охолоджуємо. Духовку ставимо прогріватися. У мисочку всипаємо цукор, вливаємо розтоплений маргарин, вбиваємо яйця, кладемо ванілін і добре все розмішуємо. Розпушувач всипаємо муку і частинами вводимо в отриману раніше масу. Формуємо тісто і ділимо на 2 частини – одну трохи більше, другу відповідно поменше. Меншу частину відправляємо на годинку в морозилку. Другу частину рівномірно розподіляємо по листу, поверх наносимо шар варення і акуратно розрівнюємо його. Потім дістаємо другу частину з морозилки і зверху на варення подрібнюємо його за допомогою терки. Ставимо в помірно прогріту духовку на 25 хвилин.
Пиріг на кефірі з варенням в духовці
Інгредієнти:
кефір – 250 мл;
курячі яйця – 2 шт.;
варення будь – 350 г;
борошно вищого сорту – 400 г;
пісок цукровий – 130 г;
сода – 5 р.
Приготування
У варення кладемо соду і добре розмішуємо і даємо постояти хвилинки 3. Потім вливаємо кефір, вбиваємо яйця, змішані з цукром, і всипаємо борошно. Добре все розмішуємо – вийде рідкувате тісто. Відправляємо його в форму і в помірно нагрітій духовці випікаємо близько години.
Рецепт пирога з малиновим варенням в духовці
Інгредієнти:
борошно вищого сорту – 550 г;
маргарин або масло – 180 г;
розпушувач – 10 г;
цукровий пісок – 180 г;
яйця курячі – 2 шт.;
малинове варення - 350 р.
Приготування
У розтоплене масло додаємо цукровий пісок і вбиваємо яйця. Добре це збиваємо. Потім додаємо попередньо просіяне борошно і розпушувач. Приблизно 1/3 готового тіста загорнути плівкою і на годинку кладемо в морозилку. Решта ж тісто також прикриваємо щоб уникнути підсихання і на півгодинки кладемо в холодильник. Деко промазуємо маслом, розподіляємо по ньому тісто і змащуємо його шаром малинового варення. Потім беремо підморожене тісто і трьом його на варення. Випікаємо до рум'яного верху при помірній температурі.
Приготування пирога з варенням в духовці
Інгредієнти:
просеянная борошно – 650 г;
жовтки – 3 шт.;
масло або маргарин – 200 г;
цукор – 130 г;
сіль – щіпка;
харчова сода – 5 г;
варення густе сливове – 500 мл
Приготування
Жовтки збиваємо, поступово всипаючи цукор. Процес продовжуємо до побіління маси. Додаємо туди розтоплений маргарин, гашену соду, сіль і розмішуємо. Потроху вводимо борошно, розмішуємо. Приблизно 1/4 частину готового тіста кладемо в морозилку. Залишився ділимо навпіл. Форму змащуємо маслом або іншим жиром і притрушиваем борошном. Викладаємо половину тіста, формуючи бортики. Другу половину розкачуємо пластом. На перший шар наносимо половину варення. Накриваємо розкатаним тістом, знову формуємо бортики. Поміщаємо залишок варення. І закриваємо його зверху тістом з морозилки, натертим на тертці. Хвилин через 40 такий пиріжок буде готовий.
Простий пиріг з варенням в духовці
Інгредієнти:
просеянная борошно – 300 г;
цукровий пісок – 130 г;
курячі яйця – 3 шт.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
натуральне масло – 100 г;
коров'яче молоко – 90 мл;
будь-яке густе варення.
Приготування
В охолоджене розтоплене масло всипаємо цукор і добре все це збиваємо. Вбиваємо яйця по одному і збиваємо. Не припиняючи даного процесу всипаємо борошно, додаємо розпушувач і вливаємо молоко. У змащену форму наливаємо тісто і випікаємо пиріг до готовності. А потім готовий виріб ділимо на 2 або 3 коржа і рясно змащуємо варенням.
Як спекти пиріг з варенням в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо Маргарин. Потім масу охолоджуємо. Духовку ставимо прогріватися. У мисочку всипаємо цукор, вливаємо розтоплений маргарин, вбиваємо яйця, кладемо ванілін і добре все розмішуємо. Розпушувач всипаємо муку і частинами вводимо в отриману раніше масу. Формуємо тісто і ділимо на 2 частини – одну трохи більше, другу відповідно поменше. Меншу частину відправляємо на годинку в морозилку. Другу частину рівномірно розподіляємо по листу, поверх наносимо шар варення і акуратно розрівнюємо його. Потім дістаємо другу частину з морозилки і зверху на варення подрібнюємо його за допомогою терки. Ставимо в помірно прогріту духовку на 25 хвилин.
Пиріг на кефірі з варенням в духовці
Інгредієнти:
Приготування
У варення кладемо соду і добре розмішуємо і даємо постояти хвилинки 3. Потім вливаємо кефір, вбиваємо яйця, змішані з цукром, і всипаємо борошно. Добре все розмішуємо – вийде рідкувате тісто. Відправляємо його в форму і в помірно нагрітій духовці випікаємо близько години.
Рецепт пирога з малиновим варенням в духовці
Інгредієнти:
Приготування
У розтоплене масло додаємо цукровий пісок і вбиваємо яйця. Добре це збиваємо. Потім додаємо попередньо просіяне борошно і розпушувач. Приблизно 1/3 готового тіста загорнути плівкою і на годинку кладемо в морозилку. Решта ж тісто також прикриваємо щоб уникнути підсихання і на півгодинки кладемо в холодильник. Деко промазуємо маслом, розподіляємо по ньому тісто і змащуємо його шаром малинового варення. Потім беремо підморожене тісто і трьом його на варення. Випікаємо до рум'яного верху при помірній температурі.
Приготування пирога з варенням в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Жовтки збиваємо, поступово всипаючи цукор. Процес продовжуємо до побіління маси. Додаємо туди розтоплений маргарин, гашену соду, сіль і розмішуємо. Потроху вводимо борошно, розмішуємо. Приблизно 1/4 частину готового тіста кладемо в морозилку. Залишився ділимо навпіл. Форму змащуємо маслом або іншим жиром і притрушиваем борошном. Викладаємо половину тіста, формуючи бортики. Другу половину розкачуємо пластом. На перший шар наносимо половину варення. Накриваємо розкатаним тістом, знову формуємо бортики. Поміщаємо залишок варення. І закриваємо його зверху тістом з морозилки, натертим на тертці. Хвилин через 40 такий пиріжок буде готовий.
Простий пиріг з варенням в духовці
Інгредієнти:
Приготування
В охолоджене розтоплене масло всипаємо цукор і добре все це збиваємо. Вбиваємо яйця по одному і збиваємо. Не припиняючи даного процесу всипаємо борошно, додаємо розпушувач і вливаємо молоко. У змащену форму наливаємо тісто і випікаємо пиріг до готовності. А потім готовий виріб ділимо на 2 або 3 коржа і рясно змащуємо варенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як спекти пиріг з варенням?
Далі у статті зібрані самі оригінальні і неймовірно прості рецепти смачного домашнього пирога, а в якості наповнення запропонуємо використовувати
Пиріг з пісочного тіста з варенням
З найпростіших рецептів домашньої випічки у більшості господинь найулюбленішим залишається пісочний пиріг. І зовсім не даремно, адже основу з такого
Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі
Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
Пиріг з малиновим варенням
Пироги з ягідними начинками - це дуже смачно і не обов'язково їх готувати тільки влітку, коли багато свіжих ягід. Свіжу малину можна замінити на
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам