Смачні пиріжки з дріжджового тіста в духовці
Приготувати домашні рум'яні пиріжки може практично будь-яка господиня. Але як же спекти по-справжньому смачні пиріжки з дріжджового тіста в духовці? Пропонуємо вам кілька перевірених рецептів, які допоможуть вам у цьому!
Інгредієнти:
молоко – 05 л;
цукор – 95 г;
дріжджі свіжі – 15 г;
сухий родзинки – 300 г;
масло вершкове – 115 г;
борошно вищого сорту – 1 кг;
яйце для змащування.
Приготування
Сухий родзинки перебираємо, замочуємо в теплій воді, а через 5 хвилин, проціджуємо і залишаємо обсихати на рушник. Підігріваємо Молоко, викладаємо в нього дріжджі, перемішуємо до повного розчинення і всипаємо цукор. Потім вливаємо розтоплене масло, додаємо борошно і замішуємо смачне дріжджове тісто для пиріжків. Викладаємо в каструлю і відправляємо на 30 хвилин в будь тепле місце. Далі гарненько обминаємо його, поділяємо на шматочки і розгортаємо в коржики. У центр кожної викладаємо трохи розпарених родзинок, формуємо акуратно пиріжок і чинимо так з усім тестом. Розподіляємо їх на деку, промазанном маслом, залишаємо на 20 хвилин, а потім покриваємо збитим яйцем і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці.
Інгредієнти:
Для тіста:
маргарин – 65 г;
цукор великий – 35 г;
яйце – 2 шт.;
сіль харчова – 10 г;
борошно – 690 м;
свіжі дріжджі – 30 г;
вода – 175 мл.
Для начинки:
фарш – 590 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції для м'яса;
масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування
Для приготування опари, наливаємо в каструлю воду і підігріваємо до теплого стану. Потім кришимо туди свіжі дріжджі і перемішуємо. Додаємо трохи борошна, затягуємо посуд плівкою і відправляємо на 2 години в будь тепле місце.
Тим часом розбиваємо в миску яйця, збиваємо їх і поступово всипаємо цукор. Додаємо розм'якшене олію, кидаємо дрібну сіль і всипаємо невеликими порціями борошно. Потім обережно виливаємо піднялася опару і руками замішуємо м'яке тісто. Перекладаємо його у велику каструлю, накриваємо вологим рушником і ставимо ще на 2 години в тепло. Через кожну годину обов'язково обминаємо його. Для приготування начинки цибулю обробляємо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо на маслечко. Потім викладаємо м'ясний фарш, підсолюємо, перемішуємо і обсмажуємо його до готовності. Дріжджове тісто розділяємо на 20 шматочків, розминаємо їх, кладемо в середину кожної заготовки начинку і формуємо довгасті пиріжки. Потім викладаємо їх на деко, промазуємо яйцем і випікаємо 25 хвилин.
Самі смачні і швидкі дріжджові пиріжки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Сухий родзинки перебираємо, замочуємо в теплій воді, а через 5 хвилин, проціджуємо і залишаємо обсихати на рушник. Підігріваємо Молоко, викладаємо в нього дріжджі, перемішуємо до повного розчинення і всипаємо цукор. Потім вливаємо розтоплене масло, додаємо борошно і замішуємо смачне дріжджове тісто для пиріжків. Викладаємо в каструлю і відправляємо на 30 хвилин в будь тепле місце. Далі гарненько обминаємо його, поділяємо на шматочки і розгортаємо в коржики. У центр кожної викладаємо трохи розпарених родзинок, формуємо акуратно пиріжок і чинимо так з усім тестом. Розподіляємо їх на деку, промазанном маслом, залишаємо на 20 хвилин, а потім покриваємо збитим яйцем і випікаємо 30 хвилин в розігрітій духовці.
Смачні дріжджові пиріжки в духовці з м'ясом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування опари, наливаємо в каструлю воду і підігріваємо до теплого стану. Потім кришимо туди свіжі дріжджі і перемішуємо. Додаємо трохи борошна, затягуємо посуд плівкою і відправляємо на 2 години в будь тепле місце.
Тим часом розбиваємо в миску яйця, збиваємо їх і поступово всипаємо цукор. Додаємо розм'якшене олію, кидаємо дрібну сіль і всипаємо невеликими порціями борошно. Потім обережно виливаємо піднялася опару і руками замішуємо м'яке тісто. Перекладаємо його у велику каструлю, накриваємо вологим рушником і ставимо ще на 2 години в тепло. Через кожну годину обов'язково обминаємо його. Для приготування начинки цибулю обробляємо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо на маслечко. Потім викладаємо м'ясний фарш, підсолюємо, перемішуємо і обсмажуємо його до готовності. Дріжджове тісто розділяємо на 20 шматочків, розминаємо їх, кладемо в середину кожної заготовки начинку і формуємо довгасті пиріжки. Потім викладаємо їх на деко, промазуємо яйцем і випікаємо 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з абрикосами на сковороді
Ідеальний варіант домашнього ласощі - це випічка з сезонними фруктами. Пропонуємо приготувати пиріжки з абрикосами, смажені на сковороді. Це простий
Духові пиріжки з яблуками
Найбільш традиційною та улюбленою домашньою випічкою можна по праву вважати різноманітні пиріжки з начинками. Звичайно самим вдалим наповненням
Пиріжки з сиром з дріжджового тіста
Неспроста всі люблять домашню випічку. Адже вона приготовлена з душею і завжди виходить смачною. Пиріжки з сиром люблять всі діти і багато дорослих.
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
Пиріжки з морквою
Пиріжки - це чудове страву, яке обожнюють і дорослі, і діти. Вони можуть бути з м'ясом, картоплею, яйцем, капустою, яблуками. А сьогодні мова піде
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам