Пиріжки з абрикосами на сковороді
Пропонуємо вам приготувати на сковороді неймовірно смачні пиріжки з абрикосами для пікніка або домашнього чаювання. Вони виходять повітряними, м'якими, а невелика кислинка абрикосів надає їм неповторний річний присмак і аромат.
Інгредієнти:
молоко – 500 мл;
цукор – 100 г;
ванілін – 10 г;
борошно – 300 г;
дріжджі – 30 г;
масло рослинне – 15 мл
Для начинки:
цукор – 100 г;
абрикоси – 1 кг
Приготування
Масло розтоплюємо і змішуємо зі злегка підігрітим молоком. Потім висипаємо дріжджі і цукор. Перемішуємо, додаємо ванілін і вводимо трохи борошна. Ставимо опару в тепле місце і залишаємо на 30 хвилин. Після цього вводимо борошно, замішуємо пружне тісто, промазуємо його маслом і викладаємо в миску. Накриваємо серветкою і залишаємо хвилин на 20. Не гаючи часу, готуємо начинку. Абрикоси промиваємо, поділяємо на половинки, виймаємо кісточки і засипаємо цукром. Потім формуємо з тіста круглі коржики, кладуть у кожну по кілька половинок абрикосів і скріплюємо краю. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо пиріжки і обсмажуємо їх з усіх сторін.
Інгредієнти:
кефір – 1 л;
сода – 3 г;
борошно – 800 г;
цукор – 250 г;
Для начинки:
цукор – 100 г;
абрикоси – 1 кг
Приготування
Кефір змішуємо з цукром і гарненько перемішуємо до повного розчинення кристалів. Далі вводимо борошно і замішуємо густе тісто, не липнущее до рук. Викладаємо його на стіл, ретельно розминаємо і залишаємо хвилин на 20 полежати, накривши рушником. Абрикоси промиваємо, поділяємо на половинки і виймаємо кісточки. З тіста ліпимо «ковбаску», нарізаємо її на частини і робимо коржі. Середину кожної заготовки посипаємо цукром і викладаємо начинку. Потім з'єднуємо краю, щільно слепляем їх і обсмажуємо пиріжки в гарячому маслі.
Інгредієнти:
Для тіста:
мука – 4 ст. ложки;
окріп – 125 мл;
масло рослинне – 4 ст. ложки.
Для опари:
борошно – 3 ст. ложки;
живі дріжджі – 30 г;
вода тепла – 15 ст.;
сіль – 1 ч. ложка;
цукор – 2 ст. ложки.
Для начинки:
абрикоси – 1 кг;
борошно;
цукор – за смаком.
Приготування
Теплу воду виливаємо в миску кладемо живі дріжджі, всипаємо цукор і сіль. Все гарненько розмішуємо до повного розчинення кристалів. Далі вводимо поступово пшеничне борошно і поставити опару в тепле місце. Цим часом окремо з'єднуємо борошно з маслом, вливаємо окріп і залишаємо тісто остигати. Тепер з'єднуємо обидві маси і замішуємо дріжджове тісто. Скачуємо його в кульку, кладемо в миску, накриваємо плівкою і ставимо в тепло на 15 хвилин. А ми поки що займемося начинкою: абрикоси перебираємо, промиваємо і виймаємо кісточки, розділивши їх на половинки. Обминаємо тісто, викладаємо на стіл і ділимо на шматочки. Розкачуємо кожен коржик, кладемо шматочки абрикос, присипаємо цукром, борошном і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо їх на розпеченій з маслом сковороді до появи золотистої скоринки.
Рецепт смажених пиріжків з абрикосами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Масло розтоплюємо і змішуємо зі злегка підігрітим молоком. Потім висипаємо дріжджі і цукор. Перемішуємо, додаємо ванілін і вводимо трохи борошна. Ставимо опару в тепле місце і залишаємо на 30 хвилин. Після цього вводимо борошно, замішуємо пружне тісто, промазуємо його маслом і викладаємо в миску. Накриваємо серветкою і залишаємо хвилин на 20. Не гаючи часу, готуємо начинку. Абрикоси промиваємо, поділяємо на половинки, виймаємо кісточки і засипаємо цукром. Потім формуємо з тіста круглі коржики, кладуть у кожну по кілька половинок абрикосів і скріплюємо краю. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо пиріжки і обсмажуємо їх з усіх сторін.
Смажені пиріжки з абрикосами на кефірі
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Кефір змішуємо з цукром і гарненько перемішуємо до повного розчинення кристалів. Далі вводимо борошно і замішуємо густе тісто, не липнущее до рук. Викладаємо його на стіл, ретельно розминаємо і залишаємо хвилин на 20 полежати, накривши рушником. Абрикоси промиваємо, поділяємо на половинки і виймаємо кісточки. З тіста ліпимо «ковбаску», нарізаємо її на частини і робимо коржі. Середину кожної заготовки посипаємо цукром і викладаємо начинку. Потім з'єднуємо краю, щільно слепляем їх і обсмажуємо пиріжки в гарячому маслі.
Смажені пиріжки з абрикосами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для опари:
Для начинки:
Приготування
Теплу воду виливаємо в миску кладемо живі дріжджі, всипаємо цукор і сіль. Все гарненько розмішуємо до повного розчинення кристалів. Далі вводимо поступово пшеничне борошно і поставити опару в тепле місце. Цим часом окремо з'єднуємо борошно з маслом, вливаємо окріп і залишаємо тісто остигати. Тепер з'єднуємо обидві маси і замішуємо дріжджове тісто. Скачуємо його в кульку, кладемо в миску, накриваємо плівкою і ставимо в тепло на 15 хвилин. А ми поки що займемося начинкою: абрикоси перебираємо, промиваємо і виймаємо кісточки, розділивши їх на половинки. Обминаємо тісто, викладаємо на стіл і ділимо на шматочки. Розкачуємо кожен коржик, кладемо шматочки абрикос, присипаємо цукром, борошном і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо їх на розпеченій з маслом сковороді до появи золотистої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо
Пиріжки з чорницею на сковороді
Варіантів начинки для пиріжків існує неймовірна кількість. Проте найпопулярнішими вважаються ягідні. Адже їх так люблять діти. А щоб не возитися з
Духові пиріжки з яблуками
Найбільш традиційною та улюбленою домашньою випічкою можна по праву вважати різноманітні пиріжки з начинками. Звичайно самим вдалим наповненням
Пиріг з абрикосами на кефірі
Коли терміново треба придумати що-небудь солоденьке до незапланованого чаювання, то рецепти пирогів на основі кефіру завжди прекрасно виручають.
Пиріжки з абрикосами в духовці
Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами