Пиріг з м'ясним фаршем
Ми розповімо вам, як приготувати цікаве блюдо – м'ясний пиріг з фаршем. Він виходить дуже смачним і відмінно підійде в якості перекусу. Така ароматна випічка не залишить нікого байдужим, а рецепт порадує вас примітивним набором продуктів.
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір – 210 мл;
цукор -1 пучок;
сіль – 1 пучку;
яйце – 2 шт.;
сода – пучку;
борошно – 445 р.
Для начинки:
олія рослинна;
цибулина – 55 г;
м'ясний фарш – 330 г;
картопля – 370 г;
спеції – за смаком.
Для заливки:
сметана – 210 мл;
спеції;
часник – 1 зубок;
свіжий кріп – за смаком.
Приготування
Отже, спочатку виливаємо в миску кефір, додаємо сіль, цукор, соду і розбиваємо яйця. Злегка збиваємо всі інгредієнти віночком і поступово підсипаємо борошно, замішуючи тісто.
Цибулю чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо до прозорості. Слідом викладаємо м'ясний фарш і картопля, натертий на крупній тертці. Обсмажуємо начинку 15 хвилин, заправити спеціями.
Для заливки видавлюємо в сметану через прес часник, кидаємо свіжий рубаний кріп і спеції.
Тісто викладаємо в промаслений форму, формуємо бортики і розподіляємо рівним шаром начинку. Зверху поливаємо сметаною сумішшю і відправляємо м'ясний пиріг з фаршу і картоплі в розігріту духовку на 45 хвилин.
Інгредієнти:
бездріжджове листкове тісто – 520 г;
домашній фарш – 520 г;
яйце – 3 шт.;
цибулина -155 г;
зелений свіжий лук– 1 пучок;
свіжий кріп – 35 г;
сметана – 35 мл;
сир – 65 г;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Цибулю чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо на рослинній олії. Потім викладаємо фарш, додаємо спеції і обсмажуємо до готовності. Готуємо яйця круто, а потім знімаємо шкаралупу і дрібно кришимо ножем. Кидаємо їх до м'ясного фаршу, додаємо рубаний зелений лук, кріп і сметану. Листкове тісто викладаємо на стіл, розгортаємо в маленький прямокутник, на середину викладаємо начинку і присипаємо тертим сиром. Краї ріжемо смужками і загортаємо м'ясо внапуск. Змащуємо м'ясний пиріг з листкового тіста з фаршем збитим яйцем і випікаємо 35 хвилин.
Інгредієнти:
тонкий вірменський лаваш – 3 шт.;
фарш м'ясний – 330 г;
цибулина – 85 м;
помідор – 75 г;
сир – 115 г;
яйце – 2 шт.;
сметана – 160 мл;
спеції;
олія оливкова – за смаком.
Приготування
Чистимо цибулину, нарізаємо тонкими півкільцями і підрум'янюємо на рослинному маслечко. Слідом викладаємо м'ясний фарш, перемішуємо і заправляємо спеціями. На крупній тертці шаткуємо помідор і викладаємо томатну кашку до фаршу. Ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку 5 хвилин на маленькому вогні. Лист лаваша розкладаємо на столі, присипаємо тертим сиром і розподіляємо начинку. Звертаємо заготовку в рулет і теж саме робимо з рештою лавашами. Вистилаємо Форму папером, викладаємо рулети у формі равлика і заливаємо вершковим соусом.
Щоб його приготувати, збиваємо яйця зі сметаною і трохи підсолюємо масу. Зверху посипаємо пиріг з м'ясним фаршем тертим сиром і запікаємо до готовності.
Рецепт м'ясного пирога з фаршем в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Отже, спочатку виливаємо в миску кефір, додаємо сіль, цукор, соду і розбиваємо яйця. Злегка збиваємо всі інгредієнти віночком і поступово підсипаємо борошно, замішуючи тісто.
Цибулю чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо до прозорості. Слідом викладаємо м'ясний фарш і картопля, натертий на крупній тертці. Обсмажуємо начинку 15 хвилин, заправити спеціями.
Для заливки видавлюємо в сметану через прес часник, кидаємо свіжий рубаний кріп і спеції.
Тісто викладаємо в промаслений форму, формуємо бортики і розподіляємо рівним шаром начинку. Зверху поливаємо сметаною сумішшю і відправляємо м'ясний пиріг з фаршу і картоплі в розігріту духовку на 45 хвилин.
Рецепт м'ясного пирога з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо на рослинній олії. Потім викладаємо фарш, додаємо спеції і обсмажуємо до готовності. Готуємо яйця круто, а потім знімаємо шкаралупу і дрібно кришимо ножем. Кидаємо їх до м'ясного фаршу, додаємо рубаний зелений лук, кріп і сметану. Листкове тісто викладаємо на стіл, розгортаємо в маленький прямокутник, на середину викладаємо начинку і присипаємо тертим сиром. Краї ріжемо смужками і загортаємо м'ясо внапуск. Змащуємо м'ясний пиріг з листкового тіста з фаршем збитим яйцем і випікаємо 35 хвилин.
М'ясний пиріг з лаваша з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, нарізаємо тонкими півкільцями і підрум'янюємо на рослинному маслечко. Слідом викладаємо м'ясний фарш, перемішуємо і заправляємо спеціями. На крупній тертці шаткуємо помідор і викладаємо томатну кашку до фаршу. Ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку 5 хвилин на маленькому вогні. Лист лаваша розкладаємо на столі, присипаємо тертим сиром і розподіляємо начинку. Звертаємо заготовку в рулет і теж саме робимо з рештою лавашами. Вистилаємо Форму папером, викладаємо рулети у формі равлика і заливаємо вершковим соусом.
Щоб його приготувати, збиваємо яйця зі сметаною і трохи підсолюємо масу. Зверху посипаємо пиріг з м'ясним фаршем тертим сиром і запікаємо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясний пиріг в мультиварці
Не секрет, що мультиварка з легкістю справляється з приготуванням різноманітних страв і навіть випічка їй під силу. Пропонуємо перевірити можливості
Вафельні коржі з фаршем
Одним з найбільш популярних варіантів заповнення фуршетного столу стали вафельні коржі, наповнені всілякими начинками. І далі запропонуємо черговий
Лазанья з фаршем в духовці - рецепт
Існує безліч простих рецептів італійської лазаньї, адаптованих для домашньої кухні. Далі докладно розповімо декілька доступних способів приготування
М'ясний рулет в тесті
Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
Пиріг з фаршем і картоплею
Пироги з картоплею та м'ясним фаршем виходять дуже смачними і поживними. Така страва може стати повноцінним вечерею, а може навіть святковим пирогом.
Святкове блюдо з фаршу
Напередодні святкових днів господині шукають, щоб такого новенького і оригінального подати на урочистий обід. І сьогодні ми пропонуємо кілька цікавих