Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вафельні коржі з фаршем

Вафельні коржі з фаршем

20-03-2016, 19:55
1 209
Вафельні коржі з фаршем
Вафельні коржі з фаршем – швидкий і оригінальний варіант ситної закуски. Така страва стане справжньою паличкою-виручалочкою напередодні приходу нежданих гостей і прикрасить будь-який стіл.

Котлети з фаршу і вафельних коржів


Інгредієнти:

  • свинячий фарш – 530 г;

  • цибулина – 110 г;

  • готові коржі вафельні;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції .


  • Для кляру:

  • яйце – 2 шт.;

  • сіль – пучку.


  • Приготування
    Для приготування вафельних котлет в клярі з готових коржів, у фарш додаємо подрібнену цибулю, яйце, підсолюємо за смаком і вимішуємо все до однорідності. З вафельного коржа акуратно вирізаємо невеликі кружечки, викладаємо трохи начинки і накриваємо зверху другою. Для кляру збиваємо яйця з сіллю і вмочаємо заготовки в отриману суміш. Сковороду промазуємо гарненько рослинним маслом, розігріваємо його, викладаємо котлети і обсмажуємо кожну сторону протягом 5 хвилин.

    Рецепт з вафельних коржів з фаршем


    Інгредієнти:

  • м'ясний фарш домашній – 350 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • готові коржі вафельні;

  • морква – 55 г;

  • цибулина – 60 г;

  • сметана – 215 мл;

  • сир – 160 г;

  • олія рослинна;

  • спеції – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування м'ясного торта з вафельних коржів, у фарш розбиваємо яйце і трохи підсолюємо. Цибулю і моркву обробляємо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Перший корж промазуємо сметаною, розподіляємо трохи фаршу і накриваємо другим. Знову змащуємо поверхню сметаною і розподіляємо частину овочевої обжарювання. Чергуємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Верхівку промазуємо майонезом і запікаємо торт близько 35 хвилин. Після цього присипаємо страву тертим сиром і відправляємо ще на 5 хвилин у духовку.

    Вафельні коржі з фаршем в духовці


    Інгредієнти:

  • фарш домашній м'ясний-500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • хліб білий – 50 г;

  • цибулина – 45 г;

  • сир – 160 г;

  • спеції;

  • круглі вафельні коржі – 2 шт.


  • Для кляру:

  • яйце – 3 шт.;
  • Вафельні коржі з фаршем

  • сіль – пучку;

  • кефір – 500 мл;

  • борошно – 65 р.


  • Приготування
    Отже, в м'ясний фарш розбиваємо яйце, додаємо розмочений у молоці хліб, тертий сир, подрібнену цибулину і спеції. На вафельний коло викладаємо начинку і накриваємо другим коржем. Для кляру у мисці збиваємо яйця з сіллю, вливаємо кефір, вводимо борошно і злегка збиваємо виделкою. Розрізаємо торт на однакові сектора, потім кожен приготований кляр і обсмажуємо на розпеченому рослинному маслечко всього кілька хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Начинка для вафельних коржів
    Начинка для вафельних коржів
    Із звичайних покупних вафельних коржів традиційно готують десерти. Але ми запропонуємо кілька варіантів оригінальної закуски з цього продукту.
    Вафельний торт з вареним згущеним молоком
    Вафельний торт з вареним згущеним молоком
    Незважаючи на свою простоту, торт із самих звичайних вафельних коржів можна зробити оригінальним, використовуючи запропоновані далі рецепти.
    Вафельний торт з готових коржів
    Вафельний торт з готових коржів
    Напевно немає простіше рецепти домашнього десерту, ніж торт з покупних вафельних коржів. Це ласощі готується з неймовірною легкістю, тому так
    Ледачі чебуреки
    Ледачі чебуреки
    Головною особливістю чебуреків є найвитонченіший і дуже хрустке тісто і соковита, ароматна начинка. Проте як бути, якщо часу і бажання на їх
    Торт з вафельних коржів
    Торт з вафельних коржів
    Коли потрібно швидко приготувати що-небудь до чаю, на допомогу нам приходять вафельні коржі. З таких коржів можна приготувати повноцінний кремовий
    Вафельні коржі
    Вафельні коржі
    Вафельні коржі - це смачна основа для багатьох тортів, з допомогою якої можна створювати чудові кулінарні шедеври. Їх використовують для приготування