Вафельні коржі з фаршем
Вафельні коржі з фаршем – швидкий і оригінальний варіант ситної закуски. Така страва стане справжньою паличкою-виручалочкою напередодні приходу нежданих гостей і прикрасить будь-який стіл.
Інгредієнти:
свинячий фарш – 530 г;
цибулина – 110 г;
готові коржі вафельні;
яйце – 1 шт.;
спеції .
Для кляру:
яйце – 2 шт.;
сіль – пучку.
Приготування
Для приготування вафельних котлет в клярі з готових коржів, у фарш додаємо подрібнену цибулю, яйце, підсолюємо за смаком і вимішуємо все до однорідності. З вафельного коржа акуратно вирізаємо невеликі кружечки, викладаємо трохи начинки і накриваємо зверху другою. Для кляру збиваємо яйця з сіллю і вмочаємо заготовки в отриману суміш. Сковороду промазуємо гарненько рослинним маслом, розігріваємо його, викладаємо котлети і обсмажуємо кожну сторону протягом 5 хвилин.
Інгредієнти:
м'ясний фарш домашній – 350 г;
яйце – 1 шт.;
готові коржі вафельні;
морква – 55 г;
цибулина – 60 г;
сметана – 215 мл;
сир – 160 г;
олія рослинна;
спеції – за смаком.
Приготування
Для приготування м'ясного торта з вафельних коржів, у фарш розбиваємо яйце і трохи підсолюємо. Цибулю і моркву обробляємо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Перший корж промазуємо сметаною, розподіляємо трохи фаршу і накриваємо другим. Знову змащуємо поверхню сметаною і розподіляємо частину овочевої обжарювання. Чергуємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Верхівку промазуємо майонезом і запікаємо торт близько 35 хвилин. Після цього присипаємо страву тертим сиром і відправляємо ще на 5 хвилин у духовку.
Інгредієнти:
фарш домашній м'ясний-500 г;
яйце – 1 шт.;
хліб білий – 50 г;
цибулина – 45 г;
сир – 160 г;
спеції;
круглі вафельні коржі – 2 шт.
Для кляру:
яйце – 3 шт.;
сіль – пучку;
кефір – 500 мл;
борошно – 65 р.
Приготування
Отже, в м'ясний фарш розбиваємо яйце, додаємо розмочений у молоці хліб, тертий сир, подрібнену цибулину і спеції. На вафельний коло викладаємо начинку і накриваємо другим коржем. Для кляру у мисці збиваємо яйця з сіллю, вливаємо кефір, вводимо борошно і злегка збиваємо виделкою. Розрізаємо торт на однакові сектора, потім кожен приготований кляр і обсмажуємо на розпеченому рослинному маслечко всього кілька хвилин.
Котлети з фаршу і вафельних коржів
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Для приготування вафельних котлет в клярі з готових коржів, у фарш додаємо подрібнену цибулю, яйце, підсолюємо за смаком і вимішуємо все до однорідності. З вафельного коржа акуратно вирізаємо невеликі кружечки, викладаємо трохи начинки і накриваємо зверху другою. Для кляру збиваємо яйця з сіллю і вмочаємо заготовки в отриману суміш. Сковороду промазуємо гарненько рослинним маслом, розігріваємо його, викладаємо котлети і обсмажуємо кожну сторону протягом 5 хвилин.
Рецепт з вафельних коржів з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування м'ясного торта з вафельних коржів, у фарш розбиваємо яйце і трохи підсолюємо. Цибулю і моркву обробляємо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Перший корж промазуємо сметаною, розподіляємо трохи фаршу і накриваємо другим. Знову змащуємо поверхню сметаною і розподіляємо частину овочевої обжарювання. Чергуємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Верхівку промазуємо майонезом і запікаємо торт близько 35 хвилин. Після цього присипаємо страву тертим сиром і відправляємо ще на 5 хвилин у духовку.
Вафельні коржі з фаршем в духовці
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Отже, в м'ясний фарш розбиваємо яйце, додаємо розмочений у молоці хліб, тертий сир, подрібнену цибулину і спеції. На вафельний коло викладаємо начинку і накриваємо другим коржем. Для кляру у мисці збиваємо яйця з сіллю, вливаємо кефір, вводимо борошно і злегка збиваємо виделкою. Розрізаємо торт на однакові сектора, потім кожен приготований кляр і обсмажуємо на розпеченому рослинному маслечко всього кілька хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка для вафельних коржів
Із звичайних покупних вафельних коржів традиційно готують десерти. Але ми запропонуємо кілька варіантів оригінальної закуски з цього продукту.
Вафельний торт з вареним згущеним молоком
Незважаючи на свою простоту, торт із самих звичайних вафельних коржів можна зробити оригінальним, використовуючи запропоновані далі рецепти.
Вафельний торт з готових коржів
Напевно немає простіше рецепти домашнього десерту, ніж торт з покупних вафельних коржів. Це ласощі готується з неймовірною легкістю, тому так
Ледачі чебуреки
Головною особливістю чебуреків є найвитонченіший і дуже хрустке тісто і соковита, ароматна начинка. Проте як бути, якщо часу і бажання на їх
Торт з вафельних коржів
Коли потрібно швидко приготувати що-небудь до чаю, на допомогу нам приходять вафельні коржі. З таких коржів можна приготувати повноцінний кремовий
Вафельні коржі
Вафельні коржі - це смачна основа для багатьох тортів, з допомогою якої можна створювати чудові кулінарні шедеври. Їх використовують для приготування