Вернуться назад Распечатать

Вафельні коржі з фаршем

Вафельні коржі з фаршем
Вафельні коржі з фаршем – швидкий і оригінальний варіант ситної закуски. Така страва стане справжньою паличкою-виручалочкою напередодні приходу нежданих гостей і прикрасить будь-який стіл.

Котлети з фаршу і вафельних коржів


Інгредієнти:

  • свинячий фарш – 530 г;

  • цибулина – 110 г;

  • готові коржі вафельні;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції .


  • Для кляру:

  • яйце – 2 шт.;

  • сіль – пучку.


  • Приготування
    Для приготування вафельних котлет в клярі з готових коржів, у фарш додаємо подрібнену цибулю, яйце, підсолюємо за смаком і вимішуємо все до однорідності. З вафельного коржа акуратно вирізаємо невеликі кружечки, викладаємо трохи начинки і накриваємо зверху другою. Для кляру збиваємо яйця з сіллю і вмочаємо заготовки в отриману суміш. Сковороду промазуємо гарненько рослинним маслом, розігріваємо його, викладаємо котлети і обсмажуємо кожну сторону протягом 5 хвилин.

    Рецепт з вафельних коржів з фаршем


    Інгредієнти:

  • м'ясний фарш домашній – 350 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • готові коржі вафельні;

  • морква – 55 г;

  • цибулина – 60 г;

  • сметана – 215 мл;

  • сир – 160 г;

  • олія рослинна;

  • спеції – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування м'ясного торта з вафельних коржів, у фарш розбиваємо яйце і трохи підсолюємо. Цибулю і моркву обробляємо, дрібненько нарізаємо і пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Перший корж промазуємо сметаною, розподіляємо трохи фаршу і накриваємо другим. Знову змащуємо поверхню сметаною і розподіляємо частину овочевої обжарювання. Чергуємо шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Верхівку промазуємо майонезом і запікаємо торт близько 35 хвилин. Після цього присипаємо страву тертим сиром і відправляємо ще на 5 хвилин у духовку.

    Вафельні коржі з фаршем в духовці


    Інгредієнти:

  • фарш домашній м'ясний-500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • хліб білий – 50 г;

  • цибулина – 45 г;

  • сир – 160 г;

  • спеції;

  • круглі вафельні коржі – 2 шт.


  • Для кляру:

  • яйце – 3 шт.;
  • Вафельні коржі з фаршем

  • сіль – пучку;

  • кефір – 500 мл;

  • борошно – 65 р.


  • Приготування
    Отже, в м'ясний фарш розбиваємо яйце, додаємо розмочений у молоці хліб, тертий сир, подрібнену цибулину і спеції. На вафельний коло викладаємо начинку і накриваємо другим коржем. Для кляру у мисці збиваємо яйця з сіллю, вливаємо кефір, вводимо борошно і злегка збиваємо виделкою. Розрізаємо торт на однакові сектора, потім кожен приготований кляр і обсмажуємо на розпеченому рослинному маслечко всього кілька хвилин.