Ми розповімо вам, як приготувати цікаве блюдо – м'ясний пиріг з фаршем. Він виходить дуже смачним і відмінно підійде в якості перекусу. Така ароматна випічка не залишить нікого байдужим, а рецепт порадує вас примітивним набором продуктів.
Рецепт м'ясного пирога з фаршем в духовці
Інгредієнти: Для тіста:
кефір – 210 мл; цукор -1 пучок; сіль – 1 пучку; яйце – 2 шт.; сода – пучку; борошно – 445 р. Для начинки:
олія рослинна; цибулина – 55 г; м'ясний фарш – 330 г; картопля – 370 г; спеції – за смаком. Для заливки:
сметана – 210 мл; спеції; часник – 1 зубок; свіжий кріп – за смаком. Приготування Отже, спочатку виливаємо в миску кефір, додаємо сіль, цукор, соду і розбиваємо яйця. Злегка збиваємо всі інгредієнти віночком і поступово підсипаємо борошно, замішуючи тісто.
Цибулю чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо до прозорості. Слідом викладаємо м'ясний фарш і картопля, натертий на крупній тертці. Обсмажуємо начинку 15 хвилин, заправити спеціями.
Для заливки видавлюємо в сметану через прес часник, кидаємо свіжий рубаний кріп і спеції.
Тісто викладаємо в промаслений форму, формуємо бортики і розподіляємо рівним шаром начинку. Зверху поливаємо сметаною сумішшю і відправляємо м'ясний пиріг з фаршу і картоплі в розігріту духовку на 45 хвилин.
Рецепт м'ясного пирога з фаршем
Інгредієнти: бездріжджове листкове тісто – 520 г; домашній фарш – 520 г; яйце – 3 шт.; цибулина -155 г; зелений свіжий лук– 1 пучок; свіжий кріп – 35 г; сметана – 35 мл; сир – 65 г; олія рослинна; спеції. Приготування Цибулю чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо на рослинній олії. Потім викладаємо фарш, додаємо спеції і обсмажуємо до готовності. Готуємо яйця круто, а потім знімаємо шкаралупу і дрібно кришимо ножем. Кидаємо їх до м'ясного фаршу, додаємо рубаний зелений лук, кріп і сметану. Листкове тісто викладаємо на стіл, розгортаємо в маленький прямокутник, на середину викладаємо начинку і присипаємо тертим сиром. Краї ріжемо смужками і загортаємо м'ясо внапуск. Змащуємо м'ясний пиріг з листкового тіста з фаршем збитим яйцем і випікаємо 35 хвилин.
М'ясний пиріг з лаваша з фаршем
Інгредієнти: тонкий вірменський лаваш – 3 шт.; фарш м'ясний – 330 г; цибулина – 85 м; помідор – 75 г; сир – 115 г; яйце – 2 шт.; сметана – 160 мл; спеції; олія оливкова – за смаком. Приготування Чистимо цибулину, нарізаємо тонкими півкільцями і підрум'янюємо на рослинному маслечко. Слідом викладаємо
м'ясний фарш, перемішуємо і заправляємо спеціями. На крупній тертці шаткуємо помідор і викладаємо томатну кашку до фаршу. Ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку 5 хвилин на маленькому вогні. Лист лаваша розкладаємо на столі, присипаємо тертим сиром і розподіляємо начинку. Звертаємо заготовку в рулет і теж саме робимо з рештою лавашами. Вистилаємо Форму папером, викладаємо рулети у формі равлика і заливаємо вершковим соусом.
Щоб його приготувати, збиваємо яйця зі сметаною і трохи підсолюємо масу. Зверху посипаємо пиріг з м'ясним фаршем тертим сиром і запікаємо до готовності.