Баніца в мультиварці
Баніца – страви болгарської кухні, яке являє собою пиріг, зроблений з прісного тіста з сирною або сирною начинкою. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати баницю в мультиварці і пригостити гостей смачною випічкою.
Інгредієнти:
тісто філо – 400 г;
яйце – 3 шт.;
масло рослинне – 3 ч. ложки;
сметана – 200 мл
Для начинки:
яйце – 2 шт.;
бринза – 500 р.
Приготування
Для початку давайте зробимо начинку. Для цього беремо глибоку мисочку, розбиваємо яйця, злегка збиваємо їх виделкою і додаємо покришену бринзу. Все як слід перемішуємо. Тепер беремо готове тісто філо, дістаємо один лист, а інші накриваємо поки рушником, щоб вони не висохли і не заветрились. Змащуємо тісто рослинним маслом, викладаємо трохи начинки і розрівнюємо по всій поверхні. Далі акуратно згортаємо рулетом. Точно також чинимо з іншими листочками і начинкою. Після цього чашу мультиварки змащуємо маслом і, починаючи з середини чаші, викладаємо рулети, згортаючи їх «равликом». Окремо в мисці збиваємо курячі яйця і збиваємо їх. Додаємо сметану, ретельно перемішуємо і виливаємо суміш у каструлю. Тепер закриваємо кришку, вибираємо режим «Випічка» і готуємо страву приблизно 70 хвилин.
Інгредієнти:
тонкий лаваш – 3 шт.;
класичний сир – 1 кг;
яйце – 6 шт.;
сметана – 15 склянки;
масло вершкове – 20 р.
Приготування
Сир розтираємо з яйцями, підсолюємо і ретельно розмішуємо. Отриману сирну масу ділимо на 3 однакові частини. Листи лаваша розкладаємо на столі, змащуємо кожен маслом і викладаємо сирну масу. Потім акуратно згортаємо трубочками і кладемо в чашу мультиварки по спіралі. Сметану з'єднуємо з яйця, заливаємо лаваші цією сумішшю, закриваємо прилад кришкою і готуємо пиріг на режимі «Випічка» 60 хвилин.
Інгредієнти:
куряче яйце – 3 шт.;
плоский лаваш – 2 аркуша;
масло вершкове – 100 г;
сметана – 1 ст.
Для начинки:
домашній сир – 500 г;
куряче яйце – 2 шт.;
сіль – за смаком.
Приготування
Для приготування начинки беремо свіжий домашній сир і розтираємо його з двома курячими яйцями, подсаливая за смаком. Потім розкладаємо на столі аркуш лаваша, промазуємо його розм'якшеним вершковим маслом і викладаємо рівномірно сирну начинку. Далі скручуємо лаваш в рулетик і укладаємо по спіралі в змащену маслом чашу мультиварки. Сметану з'єднайте з рештою яйцями, заливаємо баницю отриманою сумішшю і готуємо пиріг в режимі «Випічка» 80 хвилин.
Баніца з бринзою в мультиварці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для початку давайте зробимо начинку. Для цього беремо глибоку мисочку, розбиваємо яйця, злегка збиваємо їх виделкою і додаємо покришену бринзу. Все як слід перемішуємо. Тепер беремо готове тісто філо, дістаємо один лист, а інші накриваємо поки рушником, щоб вони не висохли і не заветрились. Змащуємо тісто рослинним маслом, викладаємо трохи начинки і розрівнюємо по всій поверхні. Далі акуратно згортаємо рулетом. Точно також чинимо з іншими листочками і начинкою. Після цього чашу мультиварки змащуємо маслом і, починаючи з середини чаші, викладаємо рулети, згортаючи їх «равликом». Окремо в мисці збиваємо курячі яйця і збиваємо їх. Додаємо сметану, ретельно перемішуємо і виливаємо суміш у каструлю. Тепер закриваємо кришку, вибираємо режим «Випічка» і готуємо страву приблизно 70 хвилин.
Баніца з сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Сир розтираємо з яйцями, підсолюємо і ретельно розмішуємо. Отриману сирну масу ділимо на 3 однакові частини. Листи лаваша розкладаємо на столі, змащуємо кожен маслом і викладаємо сирну масу. Потім акуратно згортаємо трубочками і кладемо в чашу мультиварки по спіралі. Сметану з'єднуємо з яйця, заливаємо лаваші цією сумішшю, закриваємо прилад кришкою і готуємо пиріг на режимі «Випічка» 60 хвилин.
Баніца з лаваша в мультиварці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування начинки беремо свіжий домашній сир і розтираємо його з двома курячими яйцями, подсаливая за смаком. Потім розкладаємо на столі аркуш лаваша, промазуємо його розм'якшеним вершковим маслом і викладаємо рівномірно сирну начинку. Далі скручуємо лаваш в рулетик і укладаємо по спіралі в змащену маслом чашу мультиварки. Сметану з'єднайте з рештою яйцями, заливаємо баницю отриманою сумішшю і готуємо пиріг в режимі «Випічка» 80 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з лаваша
Лаваш часто використовують у приготуванні різної випічки та закусок. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг з лаваша з сиром, фаршем,
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Баніца - рецепт
Баніца - дуже цікаве болгарське блюдо. Приготувати його легко, оскільки рецепти прості до неможливості і не вимагають особливих продуктів. Докладніше
Баніца з лаваша
Болгарська баніца - це листковий пиріг з різноманітними начинками. Готувати страву за автентичним рецептом не завжди виходить, тому ми пропонуємо
Болгарська баніца - рецепт
Болгарська баніца - це смачний пиріг, який готується з листкового тіста, а начинка може бути будь-яка: сирна, сирна і т. д. Давайте розглянемо кілька