Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Баніца в мультиварці

Баніца в мультиварці

5-07-2015, 16:24
1 286
Баніца в мультиварці
Баніца – страви болгарської кухні, яке являє собою пиріг, зроблений з прісного тіста з сирною або сирною начинкою. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати баницю в мультиварці і пригостити гостей смачною випічкою.

Баніца з бринзою в мультиварці


Інгредієнти:

  • тісто філо – 400 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • масло рослинне – 3 ч. ложки;

  • сметана – 200 мл


  • Для начинки:

  • яйце – 2 шт.;

  • бринза – 500 р.


  • Приготування
    Для початку давайте зробимо начинку. Для цього беремо глибоку мисочку, розбиваємо яйця, злегка збиваємо їх виделкою і додаємо покришену бринзу. Все як слід перемішуємо. Тепер беремо готове тісто філо, дістаємо один лист, а інші накриваємо поки рушником, щоб вони не висохли і не заветрились. Змащуємо тісто рослинним маслом, викладаємо трохи начинки і розрівнюємо по всій поверхні. Далі акуратно згортаємо рулетом. Точно також чинимо з іншими листочками і начинкою. Після цього чашу мультиварки змащуємо маслом і, починаючи з середини чаші, викладаємо рулети, згортаючи їх «равликом». Окремо в мисці збиваємо курячі яйця і збиваємо їх. Додаємо сметану, ретельно перемішуємо і виливаємо суміш у каструлю. Тепер закриваємо кришку, вибираємо режим «Випічка» і готуємо страву приблизно 70 хвилин.

    Баніца з сиром в мультиварці


    Інгредієнти:

  • тонкий лаваш – 3 шт.;

  • класичний сир – 1 кг;

  • яйце – 6 шт.;

  • сметана – 15 склянки;

  • масло вершкове – 20 р.


  • Приготування
    Сир розтираємо з яйцями, підсолюємо і ретельно розмішуємо. Отриману сирну масу ділимо на 3 однакові частини. Листи лаваша розкладаємо на столі, змащуємо кожен маслом і викладаємо сирну масу. Потім акуратно згортаємо трубочками і кладемо в чашу мультиварки по спіралі. Сметану з'єднуємо з яйця, заливаємо лаваші цією сумішшю, закриваємо прилад кришкою і готуємо пиріг на режимі «Випічка» 60 хвилин.

    Баніца з лаваша в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряче яйце – 3 шт.;

  • плоский лаваш – 2 аркуша;

  • масло вершкове – 100 г;

  • сметана – 1 ст.


  • Для начинки:

  • домашній сир – 500 г;
  • Баніца в мультиварці

  • куряче яйце – 2 шт.;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування начинки беремо свіжий домашній сир і розтираємо його з двома курячими яйцями, подсаливая за смаком. Потім розкладаємо на столі аркуш лаваша, промазуємо його розм'якшеним вершковим маслом і викладаємо рівномірно сирну начинку. Далі скручуємо лаваш в рулетик і укладаємо по спіралі в змащену маслом чашу мультиварки. Сметану з'єднайте з рештою яйцями, заливаємо баницю отриманою сумішшю і готуємо пиріг в режимі «Випічка» 80 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з лаваша
    Пиріг з лаваша
    Лаваш часто використовують у приготуванні різної випічки та закусок. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг з лаваша з сиром, фаршем,
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
    Баніца - рецепт
    Баніца - рецепт
    Баніца - дуже цікаве болгарське блюдо. Приготувати його легко, оскільки рецепти прості до неможливості і не вимагають особливих продуктів. Докладніше
    Баніца з лаваша
    Баніца з лаваша
    Болгарська баніца - це листковий пиріг з різноманітними начинками. Готувати страву за автентичним рецептом не завжди виходить, тому ми пропонуємо
    Болгарська баніца - рецепт
    Болгарська баніца - рецепт
    Болгарська баніца - це смачний пиріг, який готується з листкового тіста, а начинка може бути будь-яка: сирна, сирна і т. д. Давайте розглянемо кілька