Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулька в мультиварці

Рулька в мультиварці

10-04-2016, 22:12
499
Рулька в мультиварці
Приготування рульки, як і приготування будь-якого м'яса на кістці, займає досить тривалий час. При цьому успішний підсумок визначає не тільки правильно підібраний рецепт, але і коректна температура. Саме тому ідеальної опцією стане мультиварка, в якій час і температуру можна виставити автоматично, тим самим повністю довіривши процес приготування пристрою і звільнивши особистий час.

Рецепт свинячий рульки в мультиварці


Свинячу рульку в мультиварці можна не тільки запікати, але і тушкувати з класичної німецької рецептурою, в рамках якої м'ясо межує з гарніром з квашеної капусти та картоплі. На виході отримуємо не тільки ароматний і зажаристый шматок м'яса, але і насичене овочеве супровід до нього.
Інгредієнти:

  • бекон - 145 г;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • морква - 175 г;

  • капуста квашена - 135 г;

  • ягоди ялівцю - 15 шт.;

  • рислінг - 210 мл;

  • рулька - 850 г;

  • картопля (дрібні бульби) - 390 г;

  • жменя зелені петрушки.


  • Приготування
    Виставте пристрій розігріватися в режимі «Випічка». В гарячій чаші обсмажте рульку до зарум'янювання, вона повинна придбати виражений коричневий відтінок з усіх боків. Після, влийте в чашу рислінг і склянку води, накрийте каструлю і залиште, тепер вже на «Гасіння» на годину. Наріжте моркву, селеру і бекон, дрібні картопляні бульби гарненько вимийте. Покладіть підготовлені інгредієнти в чашу до рульки разом з ялівцевими ягодами. Перемішавши, залиште все нудитися разом ще на годину, при необхідності підливаючи воду, якщо вміст чаші почне пригорати до дна. Готову страву посипати зеленню петрушки і подавайте до столу відразу ж, гарячим.

    Запікання рульки в мультиварці


    Незважаючи на те, що ми ведемо мову про запіканні рульки, до м'яса необхідно буде додати невелику кількість рідини (конкретніше – пива), щоб воно не пересихало та не пригорає до дна.
    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 16 кг;

  • світле пиво - 480 мл;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 170 г;

  • мелений пажитник - 1 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Підготувавши рульку (зачистивши її, обпаливши залишки щетини, сполоснувши, обсушивши) зробіть на поверхні шкіри невеликі поздовжні надрізи, якщо шар жиру під шкірою досить товстий. Змішайте мелений пажитник з хорошою пучкою солі і перцю, розітріть часник до пастоподібного стану і змішайте зі спеціями. Отриману суміш розподіліть по рульки, заповнюючи всі, в тому числі надрізи.
    Цибуля розділіть на великі шматки довільної форми і викладіть в миску, зверху налийте пиво і покладіть приправлену роль. Включивши режим «Гасіння», залиште рульку нудитися протягом півтора годин. Коли приготування рульки в мультиварці підійде до кінця, цибулю можна викинути, а м'ясо слід перевірити на готовність – якщо його волокна легко відокремлюються один від одного, то рулька готова.

    Як приготувати найсмачнішу свинячу рульку в мультиварці?


    Секретів у найсмачнішою рульки ні, досить з'єднати разом перевірені інгредієнти і залишити їх нудитися на кілька годин при невисокій температурі.
    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 16 кг;

  • томатний соус - 340 мл;

  • картопля - 390 г;

  • солодкий перець - 135 г;
  • Рулька в мультиварці

  • морква - 210 г;

  • вода - 265 мл;

  • ріпчаста цибуля - 140 г;

  • листя лавра - 3 шт.;

  • часник сушений - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Почніть з підготовки овочів. Розділіть картоплю на кубики однакового розміру. Наріжте моркву і ріпчасту цибулю аналогічним чином. Покладіть овочі в миску, додайте воду з томатним соусом і лаврові листочки. Всипте часник і щедрою дрібку солі з цукром. В отриману овочеву суміш помістіть рульку і включіть режим «Гасіння» на 2 години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати рульку в духовці?
    Як приготувати рульку в духовці?
    Страви з рульки дуже популярні в багатьох країнах і далі ми розповімо, як її можна приготувати по-новому, незвичайного рецептом. Запропонуємо
    Як зварити холодець зі свинячої рульки?
    Як зварити холодець зі свинячої рульки?
    Не секрет, що ідеальним холодець виходить саме з свинячих ніжок, з-за високого вмісту колагену в кісточках. Тому з рульки, безсумнівно вийде відмінна
    Рулька, запечена в рукаві
    Рулька, запечена в рукаві
    Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не
    Як приготувати рульку?
    Як приготувати рульку?
    Щоб приготувати чудове святкове блюдо, можна просто запекти звичайну рульку, але іноді цього зовсім недостатньо. Тому далі запропонуємо чудові
    Рулька по-баварськи
    Рулька по-баварськи
    Якщо ви плануєте дружні посиденьки з обов'язковим застіллям, наші рецепти будуть дуже до речі. Не пошкодуйте свого часу на приготування рульки
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить