Вернуться назад Распечатать

Рулька в мультиварці

Рулька в мультиварці
Приготування рульки, як і приготування будь-якого м'яса на кістці, займає досить тривалий час. При цьому успішний підсумок визначає не тільки правильно підібраний рецепт, але і коректна температура. Саме тому ідеальної опцією стане мультиварка, в якій час і температуру можна виставити автоматично, тим самим повністю довіривши процес приготування пристрою і звільнивши особистий час.

Рецепт свинячий рульки в мультиварці


Свинячу рульку в мультиварці можна не тільки запікати, але і тушкувати з класичної німецької рецептурою, в рамках якої м'ясо межує з гарніром з квашеної капусти та картоплі. На виході отримуємо не тільки ароматний і зажаристый шматок м'яса, але і насичене овочеве супровід до нього.
Інгредієнти:

  • бекон - 145 г;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • морква - 175 г;

  • капуста квашена - 135 г;

  • ягоди ялівцю - 15 шт.;

  • рислінг - 210 мл;

  • рулька - 850 г;

  • картопля (дрібні бульби) - 390 г;

  • жменя зелені петрушки.


  • Приготування
    Виставте пристрій розігріватися в режимі «Випічка». В гарячій чаші обсмажте рульку до зарум'янювання, вона повинна придбати виражений коричневий відтінок з усіх боків. Після, влийте в чашу рислінг і склянку води, накрийте каструлю і залиште, тепер вже на «Гасіння» на годину. Наріжте моркву, селеру і бекон, дрібні картопляні бульби гарненько вимийте. Покладіть підготовлені інгредієнти в чашу до рульки разом з ялівцевими ягодами. Перемішавши, залиште все нудитися разом ще на годину, при необхідності підливаючи воду, якщо вміст чаші почне пригорати до дна. Готову страву посипати зеленню петрушки і подавайте до столу відразу ж, гарячим.

    Запікання рульки в мультиварці


    Незважаючи на те, що ми ведемо мову про запіканні рульки, до м'яса необхідно буде додати невелику кількість рідини (конкретніше – пива), щоб воно не пересихало та не пригорає до дна.
    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 16 кг;

  • світле пиво - 480 мл;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 170 г;

  • мелений пажитник - 1 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Підготувавши рульку (зачистивши її, обпаливши залишки щетини, сполоснувши, обсушивши) зробіть на поверхні шкіри невеликі поздовжні надрізи, якщо шар жиру під шкірою досить товстий. Змішайте мелений пажитник з хорошою пучкою солі і перцю, розітріть часник до пастоподібного стану і змішайте зі спеціями. Отриману суміш розподіліть по рульки, заповнюючи всі, в тому числі надрізи.
    Цибуля розділіть на великі шматки довільної форми і викладіть в миску, зверху налийте пиво і покладіть приправлену роль. Включивши режим «Гасіння», залиште рульку нудитися протягом півтора годин. Коли приготування рульки в мультиварці підійде до кінця, цибулю можна викинути, а м'ясо слід перевірити на готовність – якщо його волокна легко відокремлюються один від одного, то рулька готова.

    Як приготувати найсмачнішу свинячу рульку в мультиварці?


    Секретів у найсмачнішою рульки ні, досить з'єднати разом перевірені інгредієнти і залишити їх нудитися на кілька годин при невисокій температурі.
    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 16 кг;

  • томатний соус - 340 мл;

  • картопля - 390 г;

  • солодкий перець - 135 г;
  • Рулька в мультиварці

  • морква - 210 г;

  • вода - 265 мл;

  • ріпчаста цибуля - 140 г;

  • листя лавра - 3 шт.;

  • часник сушений - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Почніть з підготовки овочів. Розділіть картоплю на кубики однакового розміру. Наріжте моркву і ріпчасту цибулю аналогічним чином. Покладіть овочі в миску, додайте воду з томатним соусом і лаврові листочки. Всипте часник і щедрою дрібку солі з цукром. В отриману овочеву суміш помістіть рульку і включіть режим «Гасіння» на 2 години.