Приготування рульки, як і приготування будь-якого м'яса на кістці, займає досить тривалий час. При цьому успішний підсумок визначає не тільки правильно підібраний рецепт, але і коректна температура. Саме тому ідеальної опцією стане мультиварка, в якій час і температуру можна виставити автоматично, тим самим повністю довіривши процес приготування пристрою і звільнивши особистий час.
Рецепт свинячий рульки в мультиварці
Свинячу рульку в мультиварці можна не тільки запікати, але і тушкувати з класичної німецької рецептурою, в рамках якої м'ясо межує з гарніром з квашеної капусти та картоплі. На виході отримуємо не тільки ароматний і зажаристый шматок м'яса, але і насичене овочеве супровід до нього.
Інгредієнти: бекон - 145 г; стебло селери - 1 шт.; морква - 175 г; капуста квашена - 135 г; ягоди ялівцю - 15 шт.; рислінг - 210 мл; рулька - 850 г; картопля (дрібні бульби) - 390 г; жменя зелені петрушки. Приготування Виставте пристрій розігріватися в режимі «Випічка». В гарячій чаші обсмажте рульку до зарум'янювання, вона повинна придбати виражений коричневий відтінок з усіх боків. Після, влийте в чашу рислінг і склянку води, накрийте каструлю і залиште, тепер вже на «Гасіння» на годину. Наріжте моркву, селеру і бекон, дрібні картопляні бульби гарненько вимийте. Покладіть підготовлені інгредієнти в чашу до рульки разом з ялівцевими ягодами. Перемішавши, залиште все нудитися разом ще на годину, при необхідності підливаючи воду, якщо вміст чаші почне пригорати до дна. Готову страву посипати зеленню петрушки і подавайте до столу відразу ж, гарячим.
Запікання рульки в мультиварці
Незважаючи на те, що ми ведемо мову про запіканні рульки, до м'яса необхідно буде додати невелику кількість рідини (конкретніше – пива), щоб воно не пересихало та не пригорає до дна.
Інгредієнти: свиняча рулька - 16 кг; світле пиво - 480 мл; часникові зубки - 3 шт.; ріпчаста цибуля - 170 г; мелений пажитник - 1 1/2 ч. ложки. Приготування Підготувавши рульку (зачистивши її, обпаливши залишки щетини, сполоснувши, обсушивши) зробіть на поверхні шкіри невеликі поздовжні надрізи, якщо шар жиру під шкірою досить товстий. Змішайте мелений пажитник з хорошою пучкою солі і перцю, розітріть часник до пастоподібного стану і змішайте зі спеціями. Отриману суміш розподіліть по рульки, заповнюючи всі, в тому числі надрізи.
Цибуля розділіть на великі шматки довільної форми і викладіть в миску, зверху налийте пиво і покладіть приправлену роль. Включивши режим «Гасіння», залиште рульку нудитися протягом півтора годин. Коли приготування рульки в мультиварці підійде до кінця, цибулю можна викинути, а м'ясо слід перевірити на готовність – якщо його волокна легко відокремлюються один від одного, то рулька готова.
Як приготувати найсмачнішу свинячу рульку в мультиварці?
Секретів у найсмачнішою рульки ні, досить з'єднати разом перевірені інгредієнти і залишити їх нудитися на кілька годин при невисокій температурі.
Інгредієнти: свиняча рулька - 16 кг; томатний соус - 340 мл; картопля - 390 г; солодкий перець - 135 г; морква - 210 г; вода - 265 мл; ріпчаста цибуля - 140 г; листя лавра - 3 шт.; часник сушений - 1 ч. ложка. Приготування Почніть з підготовки овочів. Розділіть картоплю на кубики однакового розміру. Наріжте моркву і ріпчасту цибулю аналогічним чином. Покладіть овочі в миску, додайте воду з томатним соусом і лаврові листочки. Всипте часник і щедрою дрібку солі з цукром. В отриману овочеву суміш помістіть рульку і включіть режим «Гасіння» на 2 години.