Як приготувати рульку?
Свиняча рулька при правильному приготуванні перетворюється на справжній делікатес, неперевершений аромат і зовнішній вигляд якого зводить нанівець спроби зробити вибір у бік більш корисного страви. Але іноді можна собі дозволити і подібного роду надмірності і насолодитися чудовим смаком цього достатньо калорійність страви.
Інгредієнти:
велика свиняча рулька – 2 шт.;
червоне вино – 250 мл;
соус соєвий – 90 мл;
сіль – 10 г;
велика голівка часнику;
велика ріпчаста цибулина;
велика морква;
листочок лавра;
чорний перець - 10 горошин.
Приготування
Починаємо приготування страви з підготовки свинячий рульки. Промиваємо її ретельно, соскабливаем забруднення за допомогою щітки чи ножа, попередньо, при необхідності, обпаливши щетину. Укладаємо підготовлений продукт в ємність мультиустройства, додаємо очищену і розрізану на чверті цибулину і моркву, кидаємо також горошки перцю, сіль і листочок лавра. Наливаємо в миску воду, щоб вона повністю покрила вміст і вмикаємо прилад в режимі «Гасіння» на сорок хвилин, якщо мультиварка з функцією скороварки, або на півтори години в звичайному режимі.
По закінченні часу виймаємо м'ясо на тарілку, бульйон перелити в іншу посудину, його можна використовувати для приготування інших страв, а овочі викидаємо. Зубці часнику очищаємо, ріжемо навпіл або на чверті, нашпиговываем ними рульки по всьому периметру і повертаємо вироби в порожню мультикастрюлю. Заливаємо після цього їх вином і соєвим соусом, налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і витримуємо в ньому рульки тридцять хвилин. Після цього перемикаємо поточний режим на функцію «Смаження», перевертаємо рульки і даємо рідини випаруватися протягом п'ятнадцяти хвилин, а страві трохи підрум'янитися. У звичайній мультиварці без функції скороварки краще продовжувати приготування в режимі «Випічка» при закритій кришці.
Інгредієнти:
свиняча рулька;
щіпка солі;
кілька пучок меленого чорного перцю;
два-три зубці часнику;
одна ріпчаста цибулина;
одна морква;
листочок лавра.
Приготування
Підготовлену рульку заливаємо водою, додаємо очищену і розрізану на частини цибулину і моркву, додаємо сіль і лаврушку і варимо продукт на малому вогні протягом двох годин. Після цього виймаємо рульку на тарілку, даємо трохи охолонути, розрізаємо з боку частини товстіший і витягуємо кістка. Натираємо м'ясо зсередини перцем, сіллю і подрібненим часником, згортаємо рулетом, перев'язуємо шпагатом і маємо під прес на декілька годин. Після цього даємо страві охолонути в холодильнику і можемо пробувати.
Інгредієнти:
велика свиняча рулька – 1 шт.;
темне пиво – 2 л;
Спеції для відварювання:
два сантиметри імбирного кореня ;
запашний перець - 10 горошин;
сушений майоран - 05 ч. ложки;
сушена петрушка - 1 ч. ложка;
п'ять лаврових листів;
щіпка зерен кмину;
столова ложка солі;
Спеції для запікання:
соус соєвий – 25 мл;
мед – 35 г;
рослинна рафінована олія – 25 мл;
три зубці часнику;
чорного меленого перцю - 05 ч. ложки.
Приготування
Свинячу рульку моєму, ретельно натираємо пряною сумішшю, приготовленою з натертого імбирного кореня, сушеного майорану і петрушки і укладаємо в підходящу каструлю. Додаємо туди ж лаврові листи, горошини запашного перцю, зерна кмину, сіль, заливаємо темним пивом і ставимо на вогонь. Варимо вміст під кришкою на самому малому вогні протягом приблизно двох-трьох годин. Після цього перекладаємо рульку на деко, натираємо сумішшю соєвого соусу, меду, олії, меленого перцю і видавленого часнику і розташовуємо на годину-півтори в духовці, прогрів її попередньо до 180 градусів. У процесі запікання обов'язково поливаємо рульку соками з дека для соковитості і рум'яної скоринки.
Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування страви з підготовки свинячий рульки. Промиваємо її ретельно, соскабливаем забруднення за допомогою щітки чи ножа, попередньо, при необхідності, обпаливши щетину. Укладаємо підготовлений продукт в ємність мультиустройства, додаємо очищену і розрізану на чверті цибулину і моркву, кидаємо також горошки перцю, сіль і листочок лавра. Наливаємо в миску воду, щоб вона повністю покрила вміст і вмикаємо прилад в режимі «Гасіння» на сорок хвилин, якщо мультиварка з функцією скороварки, або на півтори години в звичайному режимі.
По закінченні часу виймаємо м'ясо на тарілку, бульйон перелити в іншу посудину, його можна використовувати для приготування інших страв, а овочі викидаємо. Зубці часнику очищаємо, ріжемо навпіл або на чверті, нашпиговываем ними рульки по всьому периметру і повертаємо вироби в порожню мультикастрюлю. Заливаємо після цього їх вином і соєвим соусом, налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і витримуємо в ньому рульки тридцять хвилин. Після цього перемикаємо поточний режим на функцію «Смаження», перевертаємо рульки і даємо рідини випаруватися протягом п'ятнадцяти хвилин, а страві трохи підрум'янитися. У звичайній мультиварці без функції скороварки краще продовжувати приготування в режимі «Випічка» при закритій кришці.
Як приготувати рулет із свинячої рульки?
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену рульку заливаємо водою, додаємо очищену і розрізану на частини цибулину і моркву, додаємо сіль і лаврушку і варимо продукт на малому вогні протягом двох годин. Після цього виймаємо рульку на тарілку, даємо трохи охолонути, розрізаємо з боку частини товстіший і витягуємо кістка. Натираємо м'ясо зсередини перцем, сіллю і подрібненим часником, згортаємо рулетом, перев'язуємо шпагатом і маємо під прес на декілька годин. Після цього даємо страві охолонути в холодильнику і можемо пробувати.
Як правильно приготувати свинячу рульку по-чеськи в пиві?
Інгредієнти:
Спеції для відварювання:
Спеції для запікання:
Приготування
Свинячу рульку моєму, ретельно натираємо пряною сумішшю, приготовленою з натертого імбирного кореня, сушеного майорану і петрушки і укладаємо в підходящу каструлю. Додаємо туди ж лаврові листи, горошини запашного перцю, зерна кмину, сіль, заливаємо темним пивом і ставимо на вогонь. Варимо вміст під кришкою на самому малому вогні протягом приблизно двох-трьох годин. Після цього перекладаємо рульку на деко, натираємо сумішшю соєвого соусу, меду, олії, меленого перцю і видавленого часнику і розташовуємо на годину-півтори в духовці, прогрів її попередньо до 180 градусів. У процесі запікання обов'язково поливаємо рульку соками з дека для соковитості і рум'яної скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свиняча рулька - рецепт
Рульку готують в різних країнах, і кожен рецепт відрізняється деякою особливістю. Далі запропонуємо варіанти приготування цього чудового блюда по
Рулька в пиві
Свиняча рулька в пиві - універсальне блюдо для будь-якого застілля. Не пошкодуйте часу на його приготування, і ви будете винагороджені щедрими
Рулька по-баварськи
Якщо ви плануєте дружні посиденьки з обов'язковим застіллям, наші рецепти будуть дуже до речі. Не пошкодуйте свого часу на приготування рульки
Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить
Свиняча рулька, запечена в духовці
Запечена свиняча рулька - відмінне блюдо для дружніх посиденьок з пивом. Почати готувати її краще заздалегідь, щоб дати м'ясу добре промаринуватися,
Запечена рулька
Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.