Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати рульку?

Як приготувати рульку?

20-03-2016, 20:16
642
Як приготувати рульку?
Свиняча рулька при правильному приготуванні перетворюється на справжній делікатес, неперевершений аромат і зовнішній вигляд якого зводить нанівець спроби зробити вибір у бік більш корисного страви. Але іноді можна собі дозволити і подібного роду надмірності і насолодитися чудовим смаком цього достатньо калорійність страви.

Як приготувати свинячу рульку в домашніх умовах в мультиварці?


Інгредієнти:

  • велика свиняча рулька – 2 шт.;

  • червоне вино – 250 мл;

  • соус соєвий – 90 мл;

  • сіль – 10 г;

  • велика голівка часнику;

  • велика ріпчаста цибулина;

  • велика морква;

  • листочок лавра;

  • чорний перець - 10 горошин.


  • Приготування
    Починаємо приготування страви з підготовки свинячий рульки. Промиваємо її ретельно, соскабливаем забруднення за допомогою щітки чи ножа, попередньо, при необхідності, обпаливши щетину. Укладаємо підготовлений продукт в ємність мультиустройства, додаємо очищену і розрізану на чверті цибулину і моркву, кидаємо також горошки перцю, сіль і листочок лавра. Наливаємо в миску воду, щоб вона повністю покрила вміст і вмикаємо прилад в режимі «Гасіння» на сорок хвилин, якщо мультиварка з функцією скороварки, або на півтори години в звичайному режимі.
    По закінченні часу виймаємо м'ясо на тарілку, бульйон перелити в іншу посудину, його можна використовувати для приготування інших страв, а овочі викидаємо. Зубці часнику очищаємо, ріжемо навпіл або на чверті, нашпиговываем ними рульки по всьому периметру і повертаємо вироби в порожню мультикастрюлю. Заливаємо після цього їх вином і соєвим соусом, налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і витримуємо в ньому рульки тридцять хвилин. Після цього перемикаємо поточний режим на функцію «Смаження», перевертаємо рульки і даємо рідини випаруватися протягом п'ятнадцяти хвилин, а страві трохи підрум'янитися. У звичайній мультиварці без функції скороварки краще продовжувати приготування в режимі «Випічка» при закритій кришці.

    Як приготувати рулет із свинячої рульки?


    Інгредієнти:

  • свиняча рулька;

  • щіпка солі;

  • кілька пучок меленого чорного перцю;

  • два-три зубці часнику;

  • одна ріпчаста цибулина;

  • одна морква;

  • листочок лавра.


  • Приготування
    Підготовлену рульку заливаємо водою, додаємо очищену і розрізану на частини цибулину і моркву, додаємо сіль і лаврушку і варимо продукт на малому вогні протягом двох годин. Після цього виймаємо рульку на тарілку, даємо трохи охолонути, розрізаємо з боку частини товстіший і витягуємо кістка. Натираємо м'ясо зсередини перцем, сіллю і подрібненим часником, згортаємо рулетом, перев'язуємо шпагатом і маємо під прес на декілька годин. Після цього даємо страві охолонути в холодильнику і можемо пробувати.

    Як правильно приготувати свинячу рульку по-чеськи в пиві?


    Інгредієнти:

  • велика свиняча рулька – 1 шт.;

  • темне пиво – 2 л;


  • Спеції для відварювання:

  • два сантиметри імбирного кореня ;

  • запашний перець - 10 горошин;

  • сушений майоран - 05 ч. ложки;

  • сушена петрушка - 1 ч. ложка;

  • п'ять лаврових листів;

  • щіпка зерен кмину;

  • столова ложка солі;


  • Спеції для запікання:

  • соус соєвий – 25 мл;

  • мед – 35 г;

  • рослинна рафінована олія – 25 мл;

  • три зубці часнику;

  • чорного меленого перцю - 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Як приготувати рульку?

    Свинячу рульку моєму, ретельно натираємо пряною сумішшю, приготовленою з натертого імбирного кореня, сушеного майорану і петрушки і укладаємо в підходящу каструлю. Додаємо туди ж лаврові листи, горошини запашного перцю, зерна кмину, сіль, заливаємо темним пивом і ставимо на вогонь. Варимо вміст під кришкою на самому малому вогні протягом приблизно двох-трьох годин. Після цього перекладаємо рульку на деко, натираємо сумішшю соєвого соусу, меду, олії, меленого перцю і видавленого часнику і розташовуємо на годину-півтори в духовці, прогрів її попередньо до 180 градусів. У процесі запікання обов'язково поливаємо рульку соками з дека для соковитості і рум'яної скоринки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свиняча рулька - рецепт
    Свиняча рулька - рецепт
    Рульку готують в різних країнах, і кожен рецепт відрізняється деякою особливістю. Далі запропонуємо варіанти приготування цього чудового блюда по
    Рулька в пиві
    Рулька в пиві
    Свиняча рулька в пиві - універсальне блюдо для будь-якого застілля. Не пошкодуйте часу на його приготування, і ви будете винагороджені щедрими
    Рулька по-баварськи
    Рулька по-баварськи
    Якщо ви плануєте дружні посиденьки з обов'язковим застіллям, наші рецепти будуть дуже до речі. Не пошкодуйте свого часу на приготування рульки
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить
    Свиняча рулька, запечена в духовці
    Свиняча рулька, запечена в духовці
    Запечена свиняча рулька - відмінне блюдо для дружніх посиденьок з пивом. Почати готувати її краще заздалегідь, щоб дати м'ясу добре промаринуватися,
    Запечена рулька
    Запечена рулька
    Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.