» » Свиняча рулька в мультиварці

Свиняча рулька в мультиварці

Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька в мультиварці - ситне і досить калорійне блюдо, яке прикрасить не тільки недільний обід, але і стане вашою родзинкою на будь-якому святі. М'ясо виходить приголомшливо м'яким, ніжним і практично тане в роті. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати свинячу рульку в мультиварці.

Рецепт свинячий рульки в мультиварці


Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 1 кг;

  • цибулю зелений - 50 р;

  • кріп свіжий - 30 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • спеції;

  • базилік - 30 р.


  • Приготування
    Рульку промиваємо і робимо на м'ясі глибокі надрізи. Часник чистимо, шаткуємо пластинками і закладаємо в отвори. Тепер змішуємо подрібнену зелень зі спеціями і натираємо отриманою сумішшю нашу рульку. Після цього щільно загортаємо її у фольгу і прибираємо в холодильник на добу, маринуватися. Потім розгортаємо м'ясо викладаємо в ємність мультиварки і готуємо, виставивши режим «Випічка» приблизно 2 години. У процесі приготування зрідка перевертаємо шматочок з одного боку на іншу. Готову свинячу рульку, запечену в мультиварці подаємо з кислою капустою, салатом з зеленого листя або відварною картоплею.

    Свиняча рулька в мультиварці скороварці


    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • червоне вино - 1 ст.;

  • соєвий соус - 6 ст. ложок;

  • часник - 6 зубчиків;

  • спеції;

  • вода.


  • Приготування
    Для приготування свинячої рульки в мультиварці м'ясо добре промиваємо, очищаємо від усіх забруднень, смалимо зустрічається щетину і викладаємо на дно чаші. Морква обробляємо, шаткуємо великими брусками, а подрібнюємо цибулину півкільцями. Потім укладаємо овочі між рульками, кидаємо лавровий лист, спеції і заливаємо холодною фільтрованої
    Свиняча рулька в мультиварці
    водою. Встановлюємо режим «Гасіння» з максимальним тиском на 40 хвилин.
    Після цього обережно зливаємо бульйон, виймаємо овочі і додаємо кілька очищених зубчиків часничку. Вливаємо склянку червоного вина, необхідну кількість соєвого соусу, накриваємо кришкою і встановлюємо режим «Випічка» і час - півгодини. Далі перевертаємо шматки на іншу сторону і вибираємо на скороварці режим «Смаження» ще на 15 хвилин, але кришку вже не закриваємо. Таким чином, випарується зайва волога, соус загусне, а рульки злегка підсмажаться.
    Готове блюдо, приготоване в винному соусі, виходить неймовірно вишуканим і пікантним з приголомшливо хрусткою скоринкою.
    Додав: admin | 26-03-2015, 19:48
    Переглядів: 1747