Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька в мультиварці - ситне і досить калорійне блюдо, яке прикрасить не тільки недільний обід, але і стане вашою родзинкою на будь-якому святі. М'ясо виходить приголомшливо м'яким, ніжним і практично тане в роті. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати свинячу рульку в мультиварці.
Інгредієнти:
свиняча рулька - 1 кг;
цибулю зелений - 50 р;
кріп свіжий - 30 г;
часник - 3 зубчики;
спеції;
базилік - 30 р.
Приготування
Рульку промиваємо і робимо на м'ясі глибокі надрізи. Часник чистимо, шаткуємо пластинками і закладаємо в отвори. Тепер змішуємо подрібнену зелень зі спеціями і натираємо отриманою сумішшю нашу рульку. Після цього щільно загортаємо її у фольгу і прибираємо в холодильник на добу, маринуватися. Потім розгортаємо м'ясо викладаємо в ємність мультиварки і готуємо, виставивши режим «Випічка» приблизно 2 години. У процесі приготування зрідка перевертаємо шматочок з одного боку на іншу. Готову свинячу рульку, запечену в мультиварці подаємо з кислою капустою, салатом з зеленого листя або відварною картоплею.
Інгредієнти:
свиняча рулька - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
червоне вино - 1 ст.;
соєвий соус - 6 ст. ложок;
часник - 6 зубчиків;
спеції;
вода.
Приготування
Для приготування свинячої рульки в мультиварці м'ясо добре промиваємо, очищаємо від усіх забруднень, смалимо зустрічається щетину і викладаємо на дно чаші. Морква обробляємо, шаткуємо великими брусками, а подрібнюємо цибулину півкільцями. Потім укладаємо овочі між рульками, кидаємо лавровий лист, спеції і заливаємо холодною фільтрованої водою. Встановлюємо режим «Гасіння» з максимальним тиском на 40 хвилин.
Після цього обережно зливаємо бульйон, виймаємо овочі і додаємо кілька очищених зубчиків часничку. Вливаємо склянку червоного вина, необхідну кількість соєвого соусу, накриваємо кришкою і встановлюємо режим «Випічка» і час - півгодини. Далі перевертаємо шматки на іншу сторону і вибираємо на скороварці режим «Смаження» ще на 15 хвилин, але кришку вже не закриваємо. Таким чином, випарується зайва волога, соус загусне, а рульки злегка підсмажаться.
Готове блюдо, приготоване в винному соусі, виходить неймовірно вишуканим і пікантним з приголомшливо хрусткою скоринкою.
Рецепт свинячий рульки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рульку промиваємо і робимо на м'ясі глибокі надрізи. Часник чистимо, шаткуємо пластинками і закладаємо в отвори. Тепер змішуємо подрібнену зелень зі спеціями і натираємо отриманою сумішшю нашу рульку. Після цього щільно загортаємо її у фольгу і прибираємо в холодильник на добу, маринуватися. Потім розгортаємо м'ясо викладаємо в ємність мультиварки і готуємо, виставивши режим «Випічка» приблизно 2 години. У процесі приготування зрідка перевертаємо шматочок з одного боку на іншу. Готову свинячу рульку, запечену в мультиварці подаємо з кислою капустою, салатом з зеленого листя або відварною картоплею.
Свиняча рулька в мультиварці скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування свинячої рульки в мультиварці м'ясо добре промиваємо, очищаємо від усіх забруднень, смалимо зустрічається щетину і викладаємо на дно чаші. Морква обробляємо, шаткуємо великими брусками, а подрібнюємо цибулину півкільцями. Потім укладаємо овочі між рульками, кидаємо лавровий лист, спеції і заливаємо холодною фільтрованої водою. Встановлюємо режим «Гасіння» з максимальним тиском на 40 хвилин.
Після цього обережно зливаємо бульйон, виймаємо овочі і додаємо кілька очищених зубчиків часничку. Вливаємо склянку червоного вина, необхідну кількість соєвого соусу, накриваємо кришкою і встановлюємо режим «Випічка» і час - півгодини. Далі перевертаємо шматки на іншу сторону і вибираємо на скороварці режим «Смаження» ще на 15 хвилин, але кришку вже не закриваємо. Таким чином, випарується зайва волога, соус загусне, а рульки злегка підсмажаться.
Готове блюдо, приготоване в винному соусі, виходить неймовірно вишуканим і пікантним з приголомшливо хрусткою скоринкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свиняча рулька, запечена в духовці
Запечена свиняча рулька - відмінне блюдо для дружніх посиденьок з пивом. Почати готувати її краще заздалегідь, щоб дати м'ясу добре промаринуватися,
Суп зі свинини - рецепт
Перші страви надзвичайно корисні для нашого організму, а тому вживати їх потрібно щодня. Пропонуємо вам рецепт супу з свинини. Ми розглянемо і
Гороховий суп з рулькой - рецепт
Гороховий суп з рулькой - дуже поживна і смачна страва в усьому світі. Його шалено люблять за чудовий ніжний смак, практичність і простоту
Рулет зі свинячої рульки
Рулет зі свинячої рульки - чудова закуска на святковий або фуршетний стіл. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних варіантів створення цієї
Запечена рулька
Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.
Айсбан
Ситна рулька айсбан - це саме що ні на є автентичне німецьке блюдо, яке споживається виключно з кухлем холодного пива, в компанії з квашеною