Свиняча рулька в мультиварці - ситне і досить калорійне блюдо, яке прикрасить не тільки недільний обід, але і стане вашою родзинкою на будь-якому святі. М'ясо виходить приголомшливо м'яким, ніжним і практично тане в роті. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати свинячу рульку в мультиварці.
Рецепт свинячий рульки в мультиварці
Інгредієнти: свиняча рулька - 1 кг; цибулю зелений - 50 р; кріп свіжий - 30 г; часник - 3 зубчики; спеції; базилік - 30 р. Приготування Рульку промиваємо і робимо на м'ясі глибокі надрізи. Часник чистимо, шаткуємо пластинками і закладаємо в отвори. Тепер змішуємо подрібнену зелень зі спеціями і натираємо отриманою сумішшю нашу рульку. Після цього щільно загортаємо її у фольгу і прибираємо в холодильник на добу, маринуватися. Потім розгортаємо м'ясо викладаємо в ємність мультиварки і готуємо, виставивши режим «Випічка» приблизно 2 години. У процесі приготування зрідка перевертаємо шматочок з одного боку на іншу. Готову свинячу рульку, запечену в мультиварці подаємо з кислою капустою, салатом з зеленого листя або відварною картоплею.
Свиняча рулька в мультиварці скороварці
Інгредієнти: свиняча рулька - 2 шт.; морква - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; червоне вино - 1 ст.; соєвий соус - 6 ст. ложок; часник - 6 зубчиків; спеції; вода. Приготування Для приготування свинячої рульки в мультиварці м'ясо добре промиваємо, очищаємо від усіх забруднень, смалимо зустрічається щетину і викладаємо на дно чаші. Морква обробляємо, шаткуємо великими брусками, а подрібнюємо цибулину півкільцями. Потім укладаємо овочі між рульками, кидаємо лавровий лист, спеції і заливаємо холодною фільтрованої
водою. Встановлюємо режим «Гасіння» з максимальним тиском на 40 хвилин.
Після цього обережно зливаємо бульйон, виймаємо овочі і додаємо кілька очищених зубчиків часничку. Вливаємо склянку червоного вина, необхідну кількість соєвого соусу, накриваємо кришкою і встановлюємо режим «Випічка» і час - півгодини. Далі перевертаємо шматки на іншу сторону і вибираємо на скороварці режим «Смаження» ще на 15 хвилин, але кришку вже не закриваємо. Таким чином, випарується зайва волога, соус загусне, а рульки злегка підсмажаться.
Готове блюдо, приготоване в винному соусі, виходить неймовірно вишуканим і пікантним з приголомшливо хрусткою скоринкою.